خیلی لیست مسخره ای بود ...
اولا خیلی از بازیهاش که هنوز ریلیز نشده که نوشته این هفته ...
اگر هم بخوایم بگیم مال امسال هست ، خب خیلی ار باریهای عالی رو نذاشته تو لیست !!
پ.ن : یکی به من بگه این Army Of Two چشه ؟ من هر چی میبینم به نظرم مشکلی نداره که هیچ تازه خیلی هم خوبه ...
امین تو دومین نفری هستی که این حرف رو میزنی ، فریدون هم همین رو میگفت ... ؟!!!!!!
منم با امین موافقم بازی Army Of Two واقعا یه بازی بیخود بود . تا قبل از دیدن دموهای E3 07 ش واقعا این بازی رو دوست داشتم واقعا سبک و ایده جالبی بود ولی حیف که این بازی که می تونست یه بازی عالی باشه دست EA افتاد و دیگه شد اونی که توی دموهای این بازی توی نمایشگاه دیدم واقعا افتضاح بود . نیما حتما دموهای E3شو ندیدی که داری از این بازی طرفداری می کنی ، فاجعه بود . من که وقتی دموهاشو دیدم به طرز فجیعی جاخوردم باید منو می دید حیف ولی امیدوارم لااقل تا زمان عرضه که زمان زیادی هم نمو نده EA یه کاری بکنه وگرنه از همین حالا جزو کاندیدای بدترین بازی سال خواهد بود .
پ.ن : یکی به من بگه این Army Of Two چشه ؟ من هر چی میبینم به نظرم مشکلی نداره که هیچ تازه خیلی هم خوبه ...
امین تو دومین نفری هستی که این حرف رو میزنی ، فریدون هم همین رو میگفت ... ؟!!!!!!
نیما جان شما برو تریلرهای گیم پلی e3 رو ببین بازی افتضاحه حالا من در مورد نسخه ی 360 و ps3 ندارم و هیچیم در موردش نمیدونم ولی حتما اون تریلرها رو ببین!
من تا قبل e3 نظر شما رو داشتم ولی...