10 بازی ژاپنی مورد انتظار از نگاه گیم اینفورمر

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
gall610.jpg

درود

بازیسازان ژاپنی نقش به سزایی در صنعت گیم دارند. از میاموتو تا فامیتو ادا ، از میکامی تا کوجیما همگی جزو نوابغ دنیای گیم هستند.

وبسایت گیم اینفورمر لیستی از 10 بازی که توسط بازیسازان ژاپنی ساخته میشود اماده کرده است که انتظار کشیدن برای ریلیز ان ها بسیار سخت است و دلمان میخواهد هر چه زودتر ان ها را تجربه کنیم!

10- Street Fighter V

Kingdom Hearts III - 9

8- Bloodstained: Ritual of the Night

7- Persona 5

Final Fantasy XV -6

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain- 5

Super Mario Maker-4

The Legend of Zelda Wii U -3

The Last Guardian -2

Dark Souls III- 1

نظر شما چیست؟ شما برای کدام یک از عناوین بالا لحظه شماری میکنید؟

آخرین ویرایش:
خدایی چطور بعضی ها با این دو مورد حال میکنن:dاصلا تو مخیلم نمیگنجه البته اگه طرف ژاپنی باشه قبول ولی فکر نمیکنم مورد 7 اصلا جایی به جز ژاپن طرفدار خاصی داشه باشه:dبعد بعضی ها در مورد persona 5 همچین game of the year میگن 10تا game of the year از بقلش در میاد:d
خدا وکیلی چه قدر در مورد این سری اطلاع دارید که اومدین همچین حرفی زدید؟
ملت که مرض ندارند میان این جوری ازش طرفداری میکنند

من به جاتون بودم اول میرفتم در مورد این سری و تیم سازنده و P5 تحقیق میکردم بعد همچین حرفی میزدم:|

خدایی چطور بعضی ها با این دو مورد حال میکنن:dاصلا تو مخیلم نمیگنجه البته اگه طرف ژاپنی باشه قبول ولی فکر نمیکنم مورد 7 اصلا جایی به جز ژاپن طرفدار خاصی داشه باشه:dبعد بعضی ها در مورد persona 5 همچین game of the year میگن 10تا game of the year از بقلش در میاد:d

اتفاقا این بازی ها تو غرب هم کلی طرفدار دارن و ملت واسشون سر و دست میشکنن، لازم نیست حتما ژاپنی باشی. jrpg باز نیستی و با اینجور بازیها حال نمیکنی قبول، ولی لطفا همرو با خودت جمع نبند. persona 3,4 رو هم احتمالا بازی نکردی، پس لطفا از این فکتا صادر نکن. یه سر به سایت Gematsu بزن تا ببینی این سبک بازی ها چقدر طرفدار داره.

لیست خیلی خوبیه ، ولی فقط منم که خیلی منتظر Final Fantasy VII Remake هستم ؟؟؟

اتفاقا منم تعجب کردم که تو لیست نیست. منم به شدت منتظرشم.

آخرین ویرایش:
وای تو رو خدا نگو چطور دلت میاد تو لیست بالا قطعا 2 انتخاب اول من همین 2 بازی بعلاوه kh3 هست دلم لک زده برای چند تا jrpg توپ

اقا من عشق بازی rpg اونم ژاپنیش شدم چند وقته الان من رفتم برا اکس باکس 360 ، final fantasy بگیرم گرخیدم ، کلی نسخه داره الان من کدومشو بگیرم :-/:|

اقا من عشق بازی rpg اونم ژاپنیش شدم چند وقته الان من رفتم برا اکس باکس 360 ، final fantasy بگیرم گرخیدم ، کلی نسخه داره الان من کدومشو بگیرم :-/:|

بنظرم مستقیم برو سمت Blue Dragon که انحصاری X360 هست که علاوه بر گیم پلی ساده و داستان فوق العاده....
دیزاین کرکتر هاشم دست استاد توریاما یا همون خالق Dragon Ball هست که حس و جو خاصی به بازی داده با اینکه بازی خیلی وقت پیش اومده , گرافیک خیلی خیلی چشم نوازی داره...
:-" :-"

حتی از خیلی بازی های الان هم خوشگول تر و نازتره...
حتما بازی کن...
:bighug:

دوست بالاییمون هم LO رو معرفی کردن که خیلی خیلی خاص و خوبه ولی بنظرم اول BD رو بازی کن...
:x

اگه منظورات FF های که X360 داره فقط سه تا هست :

Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
Lightning Returnes : Final Fantasy XIII

که از به همین ترتیبی که نوشتم بازی کن , چون یک Saga هستن...
:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or