10 بازی ژاپنی مورد انتظار از نگاه گیم اینفورمر

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
gall610.jpg

درود

بازیسازان ژاپنی نقش به سزایی در صنعت گیم دارند. از میاموتو تا فامیتو ادا ، از میکامی تا کوجیما همگی جزو نوابغ دنیای گیم هستند.

وبسایت گیم اینفورمر لیستی از 10 بازی که توسط بازیسازان ژاپنی ساخته میشود اماده کرده است که انتظار کشیدن برای ریلیز ان ها بسیار سخت است و دلمان میخواهد هر چه زودتر ان ها را تجربه کنیم!

10- Street Fighter V

Kingdom Hearts III - 9

8- Bloodstained: Ritual of the Night

7- Persona 5

Final Fantasy XV -6

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain- 5

Super Mario Maker-4

The Legend of Zelda Wii U -3

The Last Guardian -2

Dark Souls III- 1

نظر شما چیست؟ شما برای کدام یک از عناوین بالا لحظه شماری میکنید؟

آخرین ویرایش:
لیستش دیگه سلیقه ایه ، بحث بهترین نیست مورد انتظارترین بین گیمرهاست که از نظر من رای با اکثریت MGS و TLGه ، چون عملا انتظار هم جونش به لب رسید بخاطر حاشیه های این دو بازی :d

من خودم روانی و کشته مرده MGS هستم ولی در حال حاضر FF خونم شدیدا پایین اومده.

خدای این FF عجب شاخه،

دلم میخواد برم نسخه های قبلی رو دوباره بازی کنم

من خودم روانی و کشته مرده MGS هستم ولی در حال حاضر FF خونم شدیدا پایین اومده.

خدای این FF عجب شاخه،

دلم میخواد برم نسخه های قبلی رو دوباره بازی کنم

من چقد خودمو نگه داشتم نرم بخرم ولی نشد یه x x-2 خریدم آخر :d

اگه میخواستم فکت صادر کنم نمیگفتم (از نظر من) ، از این به بعدم سعی کن کم آوردی توی این تاپیکواون تاپیک بجای اسپم دادن و خراب کردن جو ، راه بهترو منطقی تری در پیش بگیری
از نظر من نظر جمع اینه! به این نمیگن نظر شخصی ....
ضمنا، من یادم نمیاد تا حالا اصلا با شما بحث کرده باشم چه برسه به کم آوردن و ....

gall610.jpg

درود

بازیسازان ژاپنی نقش به سزایی در صنعت گیم دارند. از میاموتو تا فامیتو ادا ، از میکامی تا کوجیما همگی جزو نوابغ دنیای گیم هستند.

وبسایت گیم اینفورمر لیستی از 10 بازی که توسط بازیسازان ژاپنی ساخته میشود اماده کرده است که انتظار کشیدن برای ریلیز ان ها بسیار سخت است و دلمان میخواهد هر چه زودتر ان ها را تجربه کنیم!

10- Street Fighter V

Kingdom Hearts III - 9

8- Bloodstained: Ritual of the Night

7- Persona 5

Final Fantasy XV -6

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain- 5

Super Mario Maker-4

The Legend of Zelda Wii U -3

The Last Guardian -2

Dark Souls III- 1

نظر شما چیست؟ شما برای کدام یک از عاوین بالا لحظه شماری میکنید؟
خدایی چطور بعضی ها با این دو مورد حال میکنن:dاصلا تو مخیلم نمیگنجه البته اگه طرف ژاپنی باشه قبول ولی فکر نمیکنم مورد 7 اصلا جایی به جز ژاپن طرفدار خاصی داشه باشه:dبعد بعضی ها در مورد persona 5 همچین game of the year میگن 10تا game of the year از بقلش در میاد:d

با رتبه بندیش که موافق نیستم ولی با خود بازی ها بله تقریبا، برای من شخصا پرسونا 5، متال گیر 5،فاینال فانتزی 15(البته نمیتونم بازی کنم چون پی اس 4 ندارم :( )، لست گاردین ( :( ) SMT X FE ( برا اینم ویی یوو ندارم!) بازی جدید استاد ایگاراشی bloodstained هستن
smiley-wink.gif

- - -ویرایش - - -

خدایی چطور بعضی ها با این دو مورد حال میکنن:dاصلا تو مخیلم نمیگنجه البته اگه طرف ژاپنی باشه قبول ولی فکر نمیکنم مورد 7 اصلا جایی به جز ژاپن طرفدار خاصی داشه باشه:dبعد بعضی ها در مورد persona 5 همچین game of the year میگن 10تا game of the year از بقلش در میاد:d

فاینال فانتزی که دیگه این حرفا رو نداره همه میدونن یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین ها هم هست! بحث بیشتر درمورد پرسونا 5 هست اینجا که شخصا یه فن خیلی خیلی سرسختشم، الان تو آمریکا هم خیلی خیلی محبوبه پرسونا و مخصوصا این پرسونا 5 اگه تریلرشو دیده باشی احتمال زیاد خوشت هم بیاد چون خیلی که کلا jrpg باز نبودن الان بی صبرانه منتظرشن البته تا وقتی پرسونا بازی نکرده باشی نمیفهمی چرا مردم سر مثلا یدونه منوی بازی که تو تریلرش نشون داده بودن اینقدر ذوق زده میشن :دی به لینک امضام هم بیای طرفداری دیگه ایرانی پرسونا هم آشنا میشی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or