10 بازی ناامید کننده 2010 از دیدگاه CNET

Zalamen

کاربر سایت
اگه بخوایم از بازی های نامید کننده ی 2010 یک درس بگیریم اینه:بازی فیلم ها رو نسازین!
به نظر میرسه امسال این الگوی جالب دنبال میشد:فیلم بهتر , بازی بدتر.امسال ,بیشتر از سال های قبل بیشتر از نصف بازی های این لیست تجربه های نا موفقی از این دست بودن.بر خلاف سال قبل امسال تصمیم گرفتیم که در لیست به جای انتخاب کردن تعدادی بازی بد , بازی های رو انتخاب کنیم که مارو ناامید کردن.ما همه ی این بازی ها رو تست کردیم و میتونیم بد بودن اون ها رو ضمانت کنیم.
Ironman2

957906_20100507_640screen032_540x304.jpg

شاید فیلم Ironman در فروش به موفقیت دست یافته باشه ولی بازی این فیلم هیچ چیزی به جز یک بازی متوسط نبود.مبارزات و گرافیک بد ما رو ناامید کرد.

Fighters Uncaged

605266_20101111_640screen003_540x304.jpg

شاید این بازی بدترین بازی Lunch کینکت باشه.کنترل با استفاده از کینکت در این بازی بسیار ضعیف بود و این عنوان رو غیرقابل بازی میکرد.آیا سازنده های بازی اون رو با عجله برای روز عرضه ی کینکت آماده کرده بودن؟شاید.

Splatterhouse

946605_20101104_640screen001_540x304.jpg

ما واقعا برای این بازی امید زیادی داشتیم.یک بازی آرکید کلاسیک که در ایام هالووین در فروشگاه ها عرضه شد.متاسفانه در حالی که جو و خشونت بازی از نقاط مثبت هستند ,Splatterhouse از مشکلات جدی در کنترل دوربین ,مبارزات و... رنج میبره.در یک کلام ,بازی سرگرم کننده نیست.

Kung Fu Rider

974805_20100902_640screen038_540x304.jpg

وقتی که نسخه ی دموی این بازی رو تجربه کردیم مجذوب این بازی شدیم.با این حال وقتی نوبت به تست کردن رسید , این بازی چیزی یک Tech demo ی به سرعت آماده شده و کوتاه که توی دیسک بازی چپانده!شده بود ,نبود.در بهترین حالت این بازی باید برای دانلود ارائه میشد.

Clash of the Titans

976418_20100616_640screen001_540x304.jpg

این بازی واقعا چیزی جز یک اکشن معمولی و باس فایت های فراموش شونده نداشت.ما امیدوار بودیم این بازی مثل GoW باشه ولی Clash of the Titans حتی از ارائه این هم عاجز بود.

Dark Void

void_540x304.jpg

Dark Void تا زمان عرضه ی بازی در اوایل 2010 یک بازی موفق و خوب به نظر میرسید.ما واقعا ایده ی یک بازی شتر با جت پک را دوست داشتیم ولی Dark Void در عمل ما در به هیجان آوردن ما شکست خورد.وقتی که بازی به پایان رسید , چیزی جز چند صحنه ی اکشن و یک گیم پلی کهنه و خسته کننده در یادمون نموند.

Kayne and Lynch 2

979997_20100712_640screen008_540x304.jpg

یکی ناامید کننده ترین بازی های سال.با این که این بازی با موفقیت یک دوربین لرزان رو به ما ارائه داده و شهر شانگهای رو به درستی نشون داد ولی تعداد زیاد اشکالات سردردآور مثل تعویض اسلحه , دمیج غیر واقعی و بیش از اندازه ی دشمن ها این بازی رو از درخشیدن در بالای نسخه ی اول محروم کرد.

Saw II:Flesh and Blood

995071_20101019_640screen013_540x305.jpg

نسخه ی اول این بازی در 2009 برای خیلی ها یک غافلگیری بود.نسخه ی اول ترسناک , سرگرم کننده و همراه با معماهای جالب بود در حالی که دین خود را به اندازه ی کافی به فیلم اره ادا میکرد.متاسفانه نسخه ی دوم در همه ی قسمت ها افت کرد و ما رو با خاطره ای از آنچه که میتونست باشه تنها گذاشت.

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1

997203_20100601_640screen004_540x304.jpg

آخرین بازی هری پاتر پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یک بازی خوب رو داشت ولی بعد از مدتی به نظر رسید که راهش رو گم کرده.چند لحظه ی به یاد ماندنی در بازی وجود داشت ولی ترکیب دوربین بد , گرافیک ضعیف , دوبله ی افتضاح و یک داستان که به ناکجا پیش میرفت , , ما رو در حال انتظار برای فیلم , رها کرد.

Sonic Free Riders

997715_20101110_640screen012_540x304.jpg

یک بازی Lunch دیگه واسه ی کینکت.متاسفانه کنترل بد بازی رو خراب کرد و باعث شد انجام دادن این بازی به هیچ وجه سرگرم کننده نباشه.

منبع

آخرین ویرایش:
این یارو LP2 نیستش ؟:d

Splatterhouse

افتضاح به معنای واقعی

Dark Void

جنگ با یه مشت روبات احمق که کلا با این جور بازی ها مشکل دارم :d

Kayne and Lynch 2

اصلا خوب نبود . 1 به نظر من خیلی بهر بود چون توی شماره ی 2 هم مشکلات برطرف نشده بود .

Dark Void واقعا حقش بود که جز بدترین بازیها باشه. یه آشغال به تمام معنا. هر وقت با جت پک بازی میکردم انگار دنیا داشت دور سرم می چرخید.

به نظر من درسته Kane & Lynch 2 از نظر فنی خیلی موفق نبودن ولی باز هم حقش نبود جز بازیهای نا امید کننده باشه.

در کل لیست خوبی درست کردن. بازیهاش بدرد بخور نیستن بجز Kane & Lynch 2

جز Kayne and Lynch 2 و Splatterhouse که واقعا امید زیادی بهشون داشتم و نا امیدم کردن بقیه رو از اول هم میدونستم که آشغالن
دیگه نا امیدی نداشت که!:d

به نظر من جای kong fu rider و Iron Man 2 باید Vanquish (افتضاح قرن) و GT5 رو میذاشتن ! من که باورم نمیشه این GT5 ادامه ی Gran Turismo باشه !!!!! :(( آخه میگید نا امید کننده ! مگه کسی به Iron Man 2 امید داشت !!!!

به نظرم بعضی از انتخاباش خوب نیست آخه کی از iron man2 - harry potter -kung fu rider -
Clash of the Titans -Fighters Uncaged انتظار بهتر از این داشته.

نا امید کننده ترینها به نظر من:
dark void
medal of honor
apb
splatter house
FF14

آخرین ویرایش:
باید Vanquish (افتضاح قرن) و GT5 رو میذاشتن
:-o:-o:-oببخشید-جدی گفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

:-o:-o:-oببخشید-جدی گفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o

جدی نگیر ! اینجور مسائل دیگه عادی شده بابا ... حالا یکی خوشش میاد یکی نمیاد که میشه افتضاح ! :d

کسی Splatterhouse رو بازی کرده ؟ مشکلاتش چیا بودن ؟

به نظر من جای kong fu rider و Iron Man 2 باید Vanquish (افتضاح قرن) و GT5 رو میذاشتن ! من که باورم نمیشه این GT5 ادامه ی Gran Turismo باشه !!!!! :(( آخه میگید نا امید کننده ! مگه کسی به Iron Man 2 امید داشت !!!!
Vanquish افتضاحه؟
من خودم نه 360 دارم نه PS3. ولی نقدهاشو که خوندم متوجه شدم Gears of War باید پیشش لنگ بندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or