10 بازی بزرگی که احتمالا در سال 2011 منتشر خواهند شد.

VahiD_ST

کاربر سایت
سلام.
تو این تاپیک می خوایم درباره 10 بازی بزرگی که شاید تو سال 2011 منتشر بشن بحث کنیم.
بازیهایی که خیلیها منتظرشون هستن، یا مدام تاخیر می خورن و امروز و فردا میشن:

10 - Homefront
Homefront1.jpg

نام بازی: Homefront
سازنده: Kaos Studios
ناشر: THQ
سبک: تیراندازی/اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox360
تاریخ انتشار: Q12010

شاید این بازی از نظر بعضیها عنوان بزرگی نباشه. اما شرکت THQ قصد داره رو این IP جدید خودش حسابی سرمایه گذاری کنه تا در مقابل عناوینی همچون Call of Duty و Medal of Honor کم نیاره.
این بازی تا حالا یک بار تاریخ انتشارش به تعویق افتاده.

9- Twisted Metal 3
normal_twistedmaetalblack.png

نام بازی: Twisted Metal 3
سازنده: Eat Sleep Play
ناشر: SCEA
سبک: مبارزات اتوموبیلرانی
پلتفرم: PS3
تاریخ انتشار: TBA 2011

بازی Twisted Metal 3 عنوانی هست که خیلی ها منتظر شنیدن خبر ساخته شدنش بودن.
این سری از بازی همیشه با نام کنسولهای پلی استیشن همراه بوده، با آمدن کنسول پلی استیشن 3 خیلیها منتظر ساخته شدن نسخه جدید بازی بودند، تا اینکه بالاخرا این اتفاق افتاد و این بازی رونمایی شد.
انتشار این بازی فعلا زمان نامشخصی در سال 2011 است.

8- The Legend of Zelda: Skyward Sword

TheLegendOfZeldaSkywardSwordsE32010DebutTrailer.jpg

نام بازی: The Legend of Zelda: Skyward Sword
سازنده: Nintendo
ناشر: Nintendo
سبک: اکشن/ماجرایی/سوم شخص
پلتفرم: Wii

هیچ نیازی به معرفی این شاهکار نیست. قسمت جدید بازی زلدا که قرار هست در روز نامشخصی در سال 2011 عرضه بشه.

7- Rage

Rage12.jpg

نام بازی: Rage
سازنده: ID Software
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: تیرانداری/اول شخص
پلتفرم: PC/PS3/Xbox 360
تاریخ انتشار: Q3 2011

بازی Rage جز عناوینی هست که حسابی روش تبلیغ شده. استفاده از موتور ID Tech 5 و حضور شخص شخیص جان کارمک رو این بازی خیلی ها رو منتظر این بازی گذاشته. هر چند که به این بازی برچسب تقلید از عنوان زیبای Borderlands شرکت 2K دادن.
به هر حال این بازی با چندین بار تاخیر خوردن و البته حضور یک تیم سازنده بسیار قوی رو اون خیلیها رو در انتظار گذاشته.

6- Doom 4
ff_doom_object_468.jpg

نام بازی Doom 4
سازنده: ID Software
ناشر: ناشمخص
سبک: تیراندازی/اول شخص/ترسناک
پلتفرم: PC (فعلا فقط PC تایید شده)
تاریخ انتشار: TBA
سری بازی Doom هم جز عناوینی هست که خیلیها باهاش خاطره دارن.
فعلا از قسمت جدید بازی هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست و فعلا هم ساخت بازی روی PC تایید شده.
هر چند جایی شنیدم Doom 4 قبل از Rage عرضه میشه، اما چنین اتفاقی بعید هست، چون فعلا نکته خاصی از بازی فاش نشده.
اما به هر حال این بازی جز عناوین مهم هست و امیدواریم بتونن واسه انتشار تو سال 2011 این بازیرو آماده کنن.

5- The Witcher 2: Assassins of Kings

Darkman_The_Witcher_2_Assassins_of_Kings-news.jpg

نام بازی: The Witcher 2: Assassins of Kings
سازنده: CD Projekt Red
ناشر: Atari
سبک: اکشن/نقش آفرینی/سوم شخص

بازی The Witcher زمانی عرضه شد که خیلیها فکر میکردن PC در حال نابودی هست ولی انتشار این بازی انحصاری و فروش بیش از 1.5 میلیون نسخه از اون باعث شد تا این بازی به یکی از بهترین عناوین نقش آفرینی تبدیل بشه. و حالا قسمت دوم این بازی علاوه بر PC بر روی PS3 و Xbox 360 هم در حال ساخت هست و بدون شک یکی از مهمترین عناوین سال 2011 به حساب میاد.

4- Tomb Raider 8

lara-croft-tomb-raider-legend_1376.jpg

نام بازی: Tomb Raider 8 (فعلا نام قطعی بازی مشخص نیست)
سازنده: Crystal Dynamics
ناشر: Square Enix
سبک: اکشن/ماجرایی/سوم شخص
پلتفرم: نامشخص (احتمالا PC/PS3/Xbox 360)
تاریخ انتشار: احتمالا June 2011

همه با سری بازی Tomb Raider آشنا هستید. بازی که تونست در زمان خودش حسابی گرد و خاک به پا کنه و در واقع سبک سکو بازی با این عنوان شناخته شده هست.
اخیرا شایعاتی شده که قسمت جدید بازی در سال 2011 برای پلتفرمهای PC/PS3/Xbox 360 عرضه میشه.
میتونید اطلاعات تکمیلی و شایعات پیرامون این بازی رو از اینجا و اینجا مطالعه کنید.

3- Max Payne 3
maxpayne3.jpg

نام بازی: Max Payne 3
سازنده: Rockstar Vancouver
ناشر: Rockstar Games
سبک: تیر اندازی/سوم شخص
تاریخ انتشار: Q1 2011
مگه میشه نام مکس پین در میان عناوین مهم نباشه.
قسمت سوم بازی مکس پین نیازی به توضیح ندارهو این بازی با چندین بار تاخیر مواجه شده و حتی برخی عقیده دارن این بازی به مرحله انتشار هم نمیرسه و ممکنه حتی خبر کنسل شدنش هم به گوش برسه.
در هر صورت این بازی جز عناوین مهم سال 2011 هست و امیدواریم سابقه درخشان مکس رو خراب نکنه.

2- Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Marvel_vs._Capcom_3_Fate_of_Two_Worlds_artwork.png

نام بازی: Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: مبارزه ای/دو بعدی
پلتفرم: PS3/Xbox 360
تاریخ انتشار: Q2 2011

سومین شماره از بازی Marvel vs. Capcom بالاخره تایید شد. جدال قهرمانان افسانه ای مارول همچون هالک و وولورین با قهرمانا Capcom همچون دانته از این بازی یک عنوان درجه یک ساخته.
قسمت سوم این بازی با کلی طرفدار قرار هست در فصل دوم سال 2011 عرضه بشه، البته اگه مشکلی در انتشار بازی بوجود نیاد.

Diablo 3 -1
diablo3_logo.jpg

نام بازی: Diablo 3
سازنده: Blizzard Entertainment
ناشر: Blizzard Entertainment
سبک: نقش آفرینی
پلتفرم: PC
تاریخ انتشار: TBA

اما رتبه اول مهمترین عنوانی که در سال 2011 شاید منتشر بشه همین Diablo 3 هست.
شاهکار دیگه ای از بلیزارد که اصلا نیازی به توضیح نداره. این بازی فعلا تاریخ مشخصی برای عرضه نداره اما امیدواریم در سال 2011 شاهد حضور این شاهکار سبک نقش آفرینی باشیم.

آخرین ویرایش:
سلام
خیلی خوب نوشتی ، گرچه من فکر میکنم عناوین بهتری هم میتونن جایگزین این بازی ها بشن ولی اینا هم عالی هستند و احتمالا مقاله ترجمه ای بوده ، با این وجود عالی بود ممنون;)

سلام
خیلی خوب نوشتی ، گرچه من فکر میکنم عناوین بهتری هم میتونن جایگزین این بازی ها بشن ولی اینا هم عالی هستند و احتمالا مقاله ترجمه ای بوده ، با این وجود عالی بود ممنون;)
یه چیزی بگم شاید باورتون نشه، ولی این ترجمه نبوده. خودم نوشتم. چیزی در حدود 2 تا 3 ساعت طول کشید تا آمادش کردم.

حالا چرا احتمالاً سال 2011 منتشر بشن!؟ :d بیشترشون یقیناً منتشر میشن!:d
دنیای بازیها واقعا بی رحمه. بازیهای زیادی هستن که قرار بوده یه موقع خاص منتشر بشه ولی تاریخشون مدام عوض شده که سرانجام یا کلا بازی لغو شده یا حداقل دو سه سال بعدش عرضه شده.
مثل: Max Payne 3 - Singularity - GT 5
باز هم بگم؟

دنیای بازیها واقعا بی رحمه. بازیهای زیادی هستن که قرار بوده یه موقع خاص منتشر بشه ولی تاریخشون مدام عوض شده که سرانجام یا کلا بازی لغو شده یا حداقل دو سه سال بعدش عرضه شده.
مثل: Max Payne 3 - Singularity - GT 5
باز هم بگم؟
حالا چرا بهت بر میخوره!؟ حرف شما درست، ولی آدم علم غیب که نداره! :d

در کل ممنون! :x

با اینکه مطمئنم Max Payne بویی از اصالت و پایبندی به شماره های قبلی و ساخته های Remedy نبرده ، ولی چون *R بازی بد نمیسازه (من تو این نسل فنشون شدم :دی) به Max Payne رای میدم ...
البته در بین گزینه های موجود ... بازیهای دیگری هم بودن که تو 2011 میان و خیلی خفن هستن ...
بهر حال مرسی وحید ...

ممنون بابت مطلب ولی بازی های بزرگتری هم میتونستن تو این لیست باشن.
تو این لیستی که گذاشتی من MP3 رو بهترینشون میدونم. منتظر شاهکار دیگری از R* باشید.

عمرا DIABLO III رو 2011 بازی کنیم !
Blizzard حالا حالا ها میزارتمون تو خماری!:d

Doom 4 هم که با توجه به انتشار Rage در 2011 از نظر من زود تر از 2013 منتشر نمی شه!

اگه اشتباه نکنم یه خبر دیدم که گفته بود Doom 4 زودتر از Rage عرضه میشه!
Rage قراره قدرت موتور رو به نمایش بزاره و قراره تنها از 1/3 قدرت اون استفاده کنه Doom هم قراره از کل قدرت استفاده کنه خب به نظرت جور در میاد زودتر عرضه شه ؟ :d

=====

پست اول اعتبار نداره پس امضای من کوشش ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or