شایعه Tomb Raider بعدی در سبک open world خواهد بود

LEBRON JAMES

کاربر سایت
tombraiderconcept.jpg

شماره بعدی بازی معروف استدیو Crystal Dynamics یعنی Tomb Raider شاید در شماره بعدی خود دارای سبک open world باشد و فعلا شایعات پیرامون این موضوع می چرخند.ولی این هنوز شایعه است.
PC Gamer در آخرین شماره خود و در ستون شایعات مجله این خبر را زده است و گفته است که بهتر است لارا در شماره های بعدی ریسک کند و سبک خود را تغییر دهد که احتمالا به بهتر شدن سری کمک می کند زیرا ممکن است دوباره شاهد سفر های خطی لارا باشیم و تغییر می تواند این بازی را بهتر کند.
مجله ای که گفته است شماره بعدی توم ریدر در سبک open world عرضه خواهد شد اعلام کرده است که بازی قرار است در یک جزیره sandbox که در کشور ژاپن اتفاق بیوفتد و لارا می تواند آزادانه در این محل رفت آمد کند.
و گفته شده که نگران نباشید معما ها و مراحل پلتفرمر بازی کماکان در این مکان وجود خواهد داشت و بسیار بهتر از پیش کار شده است.
پیش از این شایعاتی به گوش می رسید که Crystal Dynamics قرار است توم ریدر جدید را کریسمس امسال عرضه کند.​

• Like
Reactions: versus
تنها بازی موفقی که من دیدم همین تامب رایدر بوده و این آخری یعنی نسخه آرکید واقعا جذاب بود
البته نا گفته نمونه که نسخه underworld هم بسیار زیبا بود

دیگه "چرا این کارو و کردن..،اینا خیلی احمقن..، خدا لعنتشون بزنه که به بازی محبوب من گند زدن... "و اینا خز شد رفت:d ما به شدت از تحول استقبال میکنیم:d

بـــــــــه بـــــــــه
دیگه از این بهتر.
مــــــــادر جان.:x
حالا این شایعه تایید بشه اونوقت چه شود.

بیخیال بابا open world واسه ی چی؟
Open World یعنی معماهای بیشتر و در نتیجه جذابیت بیشتر. اتفاقا Open World شدن می تونه به محبوبتر شدن این بازی خیلی کمک کنه و البته اگه درست پیاده بشه. چون همین که یه بازی شد Open World سریع برچسب تقلید از GTA رو بهش می زنن اصلا به مخشون هم فشار نمیارن که ده دقیقه بازی کنن بعد بیان از این حرفها بزنن.
حالا اگه این بازی Open World بشه هیچ ربطی که به GTA نداره. اصلا ربط داره؟ نداره دیگه. lol...:d

آخرین ویرایش:
حالا کی گفته open world یعنی معماهای بیشتر و جذاب شدن بازی؟
بازیرو اگه خوب درست کنن و به قبلش برگرده خیلیم بهتر خواهد بود
اصلا چه ربطی به gta داره
می دونی درباره ی چه بازی داریم حرف می زنیم؟

Tomb Raider اگه Open World بشه معما هاش چي ميشه ؟؟؟!!!
داري ميري يه دفعه معما درست ميشه جلوت؟؟؟
خوب ميري دور ميزني از پشت مياي ديگه معما هم نداره

آخرین ویرایش:
حالا کی گفته open world یعنی معماهای بیشتر و جذاب شدن بازی؟
بازیرو اگه خوب درست کنن و به قبلش برگرده خیلیم بهتر خواهد بود
اصلا چه ربطی به gta داره
می دونی درباره ی چه بازی داریم حرف می زنیم؟
اگه جمله منو خوب خونده باشی گفتم بعضیها که اطلاع ندارن یه دفعه هر بازی که اسم open world داشته باشه سریع می گن حتما شده مثل GTA.
توجه کردی عزیزم.منظورم کسایی هست که اصلا در باره سبکهای مختل بازیها هیچ اطلاعاتی ندارن.
آره می دونم درباره بازی دارم حرف میزنم. من که نگفتم این بازی لاکپشتهای نینجا هست.:d
بعد من نظرمو گفتم. توهین یا فحش که ندادم.

اين چه مسخره بازي توي اين نسل همه جو بازي open world گرفتن اينجور بازي فقط بايد rockstar بسازه توي اينجور بازي ها فقط ادم حوصلش سر مي ره

به نظر من؛ اتفاقا تنها بازی هست که اگر سبکش open world بشه جالب میشه. گشت و گذار آزادانه در یک جزیره تاریخی و باستانی :X

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or