10 بازی برتر 2010 از نظر IGN UK

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
همونطور که میدونید چند وقت پیش سایت IGN نامزدهای بهترین بازی سال رو معرفی کرده بود. IGN UK هم طبق اون نامزدها بهترین ها رو انتخاب کرده که بهترین های هر پلتفرم به شرح زیر هست:

بهترین بازی X360
Mass Effect 2
بهترین بازی PS3
Heavy Rain
بهترین بازی Wii
Super Mario Galaxy2
بهترین بازی PC
Starcraft II : Wings of Liberty
بهترین بازی DS
Shantae : Risky's Revenge
بهترین بازی PSP
Metal Gear Solid : Peace Walker

برای دیدن لیست کامل به اینجا برید.
اما IGN UK طبق سلیقه ی خودش 10 بازی برتر امسال رو انتخاب کرده که با هم میبینیم:

10
Game Dev Story
9
Metal Gear Solid : Peace Walker
8
Heavy Rain
7
Need For Speed : Hot Pursuit
6
Pacman : Championship Edition DX
5
Mass Effect 2
4
Halo : REACH
3
Super Mario Galaxy2
2
Red Dead Redemption
1
اول سعی کنید حدس بزنید!
Bayonetta

موفق باشید.

aaaaaaaaaaaaaaaaaah ! دیدی چی شد ؟!

content_delivery.php

همیشه در حق ابر پلتفرم PC ظلم میشه ... !

وقتی بازی نکردی استارکرافت رو و بقول خودت اصلا PC باز نیستی لطفا به من تیکه نپرون :)
همه میدونن SC 2 اکثر طرفداراش رو راضی نگه داشته . یکی از بهترین RTS هاست . همه قبولش دارن متفق القول .
من نمی گم بایونتا بازی بدیه میگم لایق این شماره 1 نیست . :|

وقتی بازی نکردی استارکرافت رو و بقول خودت اصلا PC باز نیستی لطفا به من تیکه نپرون :)
همه میدونن SC 2 اکثر طرفداراش رو راضی نگه داشته . یکی از بهترین RTS هاست . همه قبولش دارن متفق القول .
من نمی گم بایونتا بازی بدیه میگم لایق این شماره 1 نیست . :|
خوشحال میشم فرهود که دلایلت برای #1 نبودن ِ بازی رو بشنوم .

1- گرافیک تکنیکی له !
2- عدم وجود داستان خوب
تکنیکه له ؟! که اینطور ... ورژن ِ PS3 بازی با اون همه افت فریم و مشکل تکسچر و اینا له نبودش ! حالا نسخه ی 360 که LP بازی بود له بود ؟ بیخیال ... تمامی سایت ها از گرافیک بازی به ویژه هنریش تعریف کردن . شما گرافیک میخواید برید Crysis بازی کنید . از یه بازی با این سرعت میخکوب کننده توقع گرافیک نداشته باشید .
داستان ؟ داستان شاید آنچنان قوی نبود . اما برای سبک و حال و هواش کافی بود . شخصیت پردازی بازی هم در سطح خوبی قرار داشت و به نقل از اکثر منتقد ها ، روایت سورئال بازی هم به این بخش کمک کرد .

تکنیکه له ؟! که اینطور ... ورژن ِ PS3 بازی با اون همه افت فریم و مشکل تکسچر و اینا له نبودش ! حالا نسخه ی 360 که LP بازی بود له بود ؟ بیخیال ... تمامی سایت ها از گرافیک بازی به ویژه هنریش تعریف کردن . شما گرافیک میخواید برید Crysis بازی کنید . از یه بازی با این سرعت میخکوب کننده توقع گرافیک نداشته باشید .
داستان ؟ داستان شاید آنچنان قوی نبود . اما برای سبک و حال و هواش کافی بود . شخصیت پردازی بازی هم در سطح خوبی قرار داشت و به نقل از اکثر منتقد ها ، روایت سورئال بازی هم به این بخش کمک کرد .
تکنیکی له بود گرافیک هنری خوب بود قبول دارم اما از بعد تکنیکی واقعا بیخود بود .

گرافیک . گیم پلی . صداگزاری و داستان از بنیان های بازی هستن پس اگه بازی ـی تو اینا مشکل داشته باشه نمیتونه بهترین باشه . من نمی گم بایونتا بازی کلاس بالایی نیست اما بهترین بودن زیادشه . حتی 10 ـُم بودنم شاید زیادش باشه .

گرافیک . گیم پلی . صداگزاری و داستان از بنیان های بازی هستن پس اگه بازی ـی تو اینا مشکل داشته باشه نمیتونه بهترین باشه . من نمی گم بایونتا بازی کلاس بالایی نیست اما بهترین بودن زیادشه . حتی 10 ـُم بودنم شاید زیادش باشه .

به نظرمن اصلا گرافيك بازي له نبود.واقعا به خصوص از لحاظ هنري زيبا بود.

امتيازات بازي هم دقيقا ارزش هاي بازي رو نشون ميده.

خیلی جالبه ! کوچکترین دلیلی هم نمیاری و همینطوری میگی بیخود و له :)) !
یکی یکی میریم جلو .
گرافیک : تکنیکی خوب و هنری فوق العاده . طراحی عالی محیط ها و Level Desing بی نظیر . یکم افت فریم در مبارزه با باس های اصلی .
گیم پلی : اگر بهترین نباشه ، یکی از 3 H N'S تاریخ ! Nنهایت کمبو و ... !
صداگذاری و دوبله هم که حرفی نزنیم بهتره . چون دقیقا بالاترین کیفیت ممکن رو داشت و بدون شــــــــــک 10/10 بودش .

بایونتا !!! =))
باز خوبه aliens VS predator رو بعنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب نکردن !!!!
HR , RDR , ME2 پایینتر از حاج خانوم قرار گرفته ! آفرین به IGN ! خنده دار ترین لیست ممکن رو ارائه کرده البته خوبه چون باعث شد یه کم بخندیم !!!!!!

آخرین ویرایش:
بایونتا !!! =))
باز خوبه aliens VS predator رو بعنوان بهترین بازی تاریخ انتخاب نکردن !!!!
HR , RDR , ME2 پایینتر از حاج خانوم قرار گرفته ! آفرین به IGN ! خنده دار ترین لیست ممکن رو ارائه کرده البته خوبه چون باعث شد یه کم بخندیم !!!!!!
شما خودتو زیاد نگران نکن. این IGN از این کارا ریاد میکنه.
البته نباید از حق گذشت که بایونتا عالی بود. بنظر من براحتی می تونه DMC رو شکست بده. ولی جلوتر بودنش از عناوینی مثل RDR و ME2 یه کم عجیبه.

آخ باز شروع شد.
http://en.wikipedia.org/wiki/Subjectivity

پ.ن: این بازیهای جدید که مارکتینگشون جامعه ی عوام ایالات متحده (بعبارت اخری مصرفگرایان کوچکمغز) رو هدف گرفته چین که خوب و بعدشون رو تعیین کنیم.
پ.ن 2: یک بازی iOS هم توشون هست هاهاها.
دقیقا :D

بنظرم من که خیلی انتخاب جالبی بودش. توی این بازی های high profile که سال قبل اومدن، SMG II و Bayonetta بیشتر از همه به بازی به مفهومی که همه میشناسن نزدیک بودش. نمونه ی عکسش هم که Heavy Rain بود که ژانر دقیقش Interactive Cinema هستش. داستان بازی هم کسی نگفته جزو نکاتی هست که حتما باید توی بازی باشه، خیلی بازی های عالی بودند که حتی از این هم کمتر داستان داشتند، مثلا Unreal Tournament ها یه سری فوق محبوب اند که کاملا اینطوری بودند، امتیازاشون هم خیلی بالا بوده.

من که خیلی حال کردم :XD

StarCraft هم بنظر من که راضی کننده نبود. Campaing اش عالی بود، اما بخش چندنفرش رو من بعد از خوندن نقدها دیدم خیلی شبیه شماره ی اول بازی هست و چون اولی رو orig داشتم و قبلنا خیلی بازی کرده بودم، دیگه برام جذاب نبود و لااقل فعلا که نگرفتم (جاش HoN رو گرفتم و منتظرم guildwars 2 بیاد اون رو بگیرم.)

یکی یکی میریم جلو .
گرافیک : تکنیکی خوب و هنری فوق العاده . طراحی عالی محیط ها و Level Desing بی نظیر . یکم افت فریم در مبارزه با باس های اصلی .
گیم پلی : اگر بهترین نباشه ، یکی از 3 H N'S تاریخ ! Nنهایت کمبو و ... !
صداگذاری و دوبله هم که حرفی نزنیم بهتره . چون دقیقا بالاترین کیفیت ممکن رو داشت و بدون شــــــــــک 10/10 بودش .
من صداگزاری و گیم پلی رو جز حسن های بایونتا میدونم و نگفتم جز عیباشن .
مشکل من سر این گرافیک فنی له ( باور کن خیلی له بود :|) و داستان نه چندان خوب هست . عناوینی هستن که با ظرافت رو تمام ابعاد کار کردن و مشکلاتی کمتر از این بازی داشتن اما تو لیست حتی نبودن !

من صداگزاری و گیم پلی رو جز حسن های بایونتا میدونم و نگفتم جز عیباشن .
مشکل من سر این گرافیک فنی له ( باور کن خیلی له بود :|) و داستان نه چندان خوب هست . عناوینی هستن که با ظرافت رو تمام ابعاد کار کردن و مشکلاتی کمتر از این بازی داشتن اما تو لیست حتی نبودن !
متاسفانه بازم دلیلی نیاوردی که فلانی به این دلیل و این دلیل گرافیک بیونتا له بود ! گفتن باور کن و خداییش سند برای حرفت نیست .
چون بازی های دیگه هم توی لیست نبودن دلیل نمیشه شما ارزش بیونتا رو پایین بیارید .

البته باید قبول کرد که بایونتا حداقل از نظر گرافیک هیچ حرفی برای گفتن در مقابل ME2 و RDR نداشت به نظر من در این موضوع شکی نیست.

برام جالب شده که تمام سایتها و مجله های بازی در جهان HR رو تقریبا بهترین عنوان Ps3 و یکی از بهترینهای سال میدونن
اما پروفسورهای گیم جهان (متخصصان بازی سنتر) این عنوان رو یک بازی مزخزف میدونن
LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or