10 بازی برتر سبک Horror از نگاه GameTrailers

Mr. Worldwide

کاربر سایت
10 بازی Horror از نگاه GameTrailers

1-
1- Silent Hill 2 سازنده Konami
sh2-banner.jpg

re_dc.jpg

2- Resident Evil Remake سازنده CAPCOM

ED_Logo.png

3-Eternal Darkness: Sanity's Requiem سازنده Silicon Knights

487.png

4- Fatal Frame II: Crimson Butterfly سازنده Tecmo

condemned-criminal-origins_banner.jpg

5- Condemned: Criminal Origins سازنده Monolith Productions
header.jpg

6- System Shock 2 سازنده Irrational Games و Looking Glass Studios

Amnesia_Title.jpg

7- Amnesia The Dark Descent سازنده Frictional Games

header.jpg

8- The Evil Within سازنده Tango Gameworks
header.jpg

9- Dead Space سازنده Visceral Games
10- P.T سازنده Konami
1407987221846

منبع

به عنوان یه فرد ترسو condemned اونقدرها هم ترسناک نبود:d یه چند تا jump scare داره و اتمسفر گیرا.
من سر amnesia اون غوله رو اولاش دیدم بازی رو سریع باک کردم :d

چهارمی رو باید میزاشتن دومی و دومی هم سومی ×_× این نظره من ...Amnesia هم خیلی پایینه . از خیلی از بازیهای دیگه ترسناکتر بود.

SH2 انصافاً جو خیلی مریضی داره ! اصن لحظه ای که میبینی با یه موسیقی خفه وسط تاریکی یه بابایی زیر نور قرمز خیره خیره داره نگات میکنه و تکون هم نمی خوره ، از دنبال شدن توسط یه گله زامبی و جک و جونور هم بدتره :دی جوریه که بعد از بازی کردنش ، توی دنیای واقعی به سایه ی خودت هم شک میکنی :دی

horror بدون alan wake؟! :|

یه دموی 2ساعتس که فعلا فقط واسه ps4 اومده
بین 15 ذقیقه تا نیم ساعته p.t ، لیست خودشون رو مسخره کردن!

آخرین ویرایش:
قطعا خیلی از بازی‌ها هستن که تو این لیست نیستن چون اول و آخرش 10 تا بازی میشه تو این لیست جا داد! ولی در کل نوشتن همچین لیست‌هایی رو اگر با اصول باشه کار طاقت فرسایی هست. مثلا اینجا Resident Evil رو داریم که اکثرا میخوره به دوره نوجوانی ماها ... اون موقع اصطلاحا کُلُفت نبودیم. وقتی بازی‌هایی مثل Dead Space میتونه یکی رو در این دوره که با کوله باری از تجربه! خودش رو به امروز رسونده بترسونه به نظرم جایگاهش باید بالاتر از برخی از بازی های قدیمی باشه! همین معیاربندی‌ها تهیه همچین لیست‌هایی رو سخت میکنه؛ که البته بعید میدونم دست اندرکاران گیم تریلرز این مسائل رو در نظر گرفته باشن!

من با دوتای اول موافقم ولی بقیش یا جاشون درست نیست یا اصلا نباید تو لیست باشن... مثلا tew چی میگه اون وسط؟ ترسناک بود ولی نه در حد ۱۰ تای اول.
جای خالیه silent hill 4: the room و alan wake هم به شدت حس میشه.

وجه مشترک اکثر این بازیها به حاشیه رفتن gunplay هست ؛ یا درشون خبری از سلاح (چه گرم و چه سرد) نیست یا اینکه مهمات بسیار کمیابه. و طبیعتا تلاش برای زنده موندن و دور زدن دشمنا یا توانایی درگیری از نزدیک خیلی مهم میشه.
حتی یه بازی مثل شماره اول Dead Space هم ازین لحاظ دست کمی از بقیه نداره. سلاح (حداقل تو تجربه ی اولتون) آنچنان حس امنیتی بهتون نخواهد داد.
TEW رو هم زیاد نرفتم ولی حس میکنم بازی خیلی خوب حس ضعف رو تو وجود بازیباز تقویت میکرد. ولی خب اگه من بودم Allan Wake رو به جاش میذاشتم و شاید حتی رتبش رو هم تا حدودی بالاتر میبردم.
ضمن اینکه خیلی بازیها مثل Siren, Alone in the Dark ,Fear و ... وجود داشت که نمیشد همه هم تو یه لیست ده تایی باشن.

در کل اسم ژانر روشه. باید بترسین و عدم امنیت عامل به وجود اومدن ترسه. حالا فاکتورهای زیادی هست که این عدم امنیت رو بوجود بیارن که به نظرم اکثر بازیهای لیست - بعضی ها رو تجربه نکردم- در بوجود آوردنشون کاملا موفق بودن + اینکه فقط هم از یک المان برای القای ناامنی استفاده نکردن( از فضا، طراحی دشمنا و ضعف قهرمان بگیر تا صداها، سکوت، سورپرایز و ...)
این قضیه ی سلاح گرم دست زامبی ها در TEW رو هم قبول دارم یکم با انتظارات نمیخونه. وقتی تو یه فضای Gothic هستین طبیعتا توقع دارین المانهای مدرن رو توی عناصر میزبان و فضا کمتر ببینین ولی خب خود ژانر هم خیلی وقتها تابع اینجور انتظارات نبوده. به نظرم وقتی یه اسلحه در دست دشمنا حس ناامنی رو در شما تقویت کنه پس خیلی هم نباید روش حساس شد.

میدونم که قراره با این پستی که میذارم حسابی ترولم کنید :d ولی راستش من از TEW حسابی هم ترسیدم :d کلن لیستش به نظرم لیست خوبیه :d دلیلش؟ چون هم بیشتر بازی های محبوبم توش هست و هم به نسبت بقیه لیست های این تیپی که توی سایت میبینم کمتر کامنت های اینجوری زیرش هست:
این چه لیست مسخره ایه
جای این بازی توش خالیه
این بازی نباید توی این لیست میبود
و و و و
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or