10 بازی انحصاری ps3 که ناچیز شمرده شدند

Hosein M

کاربر سایت
ssssss.jpg

با سلام...
سایت realitypales به تازگی لیستی تهیه دیده که در اون 10 بازی انحصاری PS3 که ناچیز و نادیده گرفته شدند رو مشخص میکند:
MAG-200x200.jpg

#10 MAG

demon-s-souls-nov-9-2010-200.jpg

#9 Demon’s Souls

heavenly-sword1-200x200.jpg

#8 Heavenly Sword

images

Yakuza 3 #7

white_knight_chronicles_ps3_icon.jpg

#6 White Knight Chronicles

81013-14.jpg

#5 Siren: Blood Curse

3ddot_shot.jpg

#4 3D Dot Game Heroes

CallingAllCars.jpg

#3 Calling All Cars

valkyria-chronicles-nov-9-2010-200.jpg

Valkyria Chronicles #2

folkssoul.jpg

Folklore #1

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: M A X
Demon'S Souls لایق ترین بازی بود که جدی گرفته نشد البته از سوی ناشر و تبلیغات کافی روش نکردن
جُز یاکوزا و هونلی سورد بقیه خیلی ارزش جدی گرفتن نداشتن

تمام این بازی ها خوب بودن وds هم که بهترین امتیازا رو گرفت الان هم تا 365 ساعت پیش جز سه بازی اول تو سبک خودش بوده که گیمرا بازی می کردن.

Folkore داستان و اتمسفر خیلی خاصی داشت. فقط یکم کم کاری شده بود سرش. یا مثلا WKC که همه چیش جالب بود جز ساختارش. VC هم به نظرم به اونجایی که باید میرسید رسید! ولی کلا JRPG های Tri-ace نمیتونن اندازه کارهای اسکوئر مطرح باشن...

به نظر من فقط دو مورد آخر ارزش بحث دارن.

Valkyrie Chronicles که به عقیده عموم RPG بازها بهترین JRPG این نسل هست (البته چندان هم RPG نمیشه حسابش کرد و المان های استراتژی هم درش زیاد هست) و به هیچ وجه هم به ان جایگاهیی که لایقش بود نرسید که خوب وقتی Sega و Sony سر همچین شاهکارهایی بخورن به پست هم چیز دیگه ای هم انتظار نمیره!

Folklore هم انصافا اثر بیادماندنی هست که از سورپرایزهای بزرگ این نسل بشمار میره! واقعا اتمسفر، گیم پلی، داستان و خصوصا موسیقی این بازی شاهکار بود که بازهم قربانی تبلیغات افتضاح سونی شد! من هنوز هم OST های Folklore رو گوش میدم! قطعه A Mysterious Door شاهکار Kenji Kawai یکی از بهترین آهنگ هایی هست که من توی عمرم توی یک بازی رایانه ای شنیدم! امیدوارن روزی سونی سرش به سنگ بخوره و بیاد دوباره GR رو مامور کنه Folklore و یا همونطور که تو ژاپن بهش میگن Folksoul 2 رو بسازه!

Heavenly Sword هم به نظر من بیشتر از ان چیزی که بود هم بهش توجه شد! یک آشغال به تمام معنی که هرچی داشت از گرافیک تکنیکیش داشت که البته انم گول زننده بود چون مثلا همه جزییات صحنه رو فدا میکرد تا کیفیت صورت بره بالا! گیم پلیش هم جز یک کپی دسته چندم از GoW چیز دیگه ای نبود!

غیر از اون 3D Dot Game Heroes که نمیدونم چی هست همه این بازیها به اندازه خودشون مطرح شدن هر چند شاهکارهایی مثل Demon's Soul's و Valkyria Chronicles و Folklore خیلی بیشتر از اینها باید بهشون توجه و تبلیغات میشد .
Heavenly Sword هم به نظر من بیشتر از ان چیزی که بود هم بهش توجه شد! یک آشغال به تمام معنی که هرچی داشت از گرافیک تکنیکیش داشت که البته انم گول زننده بود چون مثلا همه جزییات صحنه رو فدا میکرد تا کیفیت صورت بره بالا! گیم پلیش هم جز یک کپی دسته چندم از GoW چیز دیگه ای نبود!
بــــَه بــــَه به نظرت HS که چون تقلید از GOW بود ، بیخود بود! بعد GOW هم که گیم پلیش تکراریه و فایده نداره! چقدر نظراتتو دوست دارم ماکان!^_^

امید قضیه چیه تو اصلا تو سایت نیستی تا من یه چیز به این HS میگم یهو سر و کلت پیدا میشه؟:دی

امید میگم از ان ترد کذایی مقایسه حضرت NG با HS به این نتیجه رسیدیم که سلیقه اینجا تعیین کننده هست و سلیقه من و تو توی بازی های HnS خیلی با هم فرق میکنه و نباید روش بحث کنیم!:دی یادته که؟:دی من HnS های سریع چه مثل Diablo و چه NG (سرعت توی کامبت سیستم) رو میپسندم و از ان مهم تر پیچیدگی و کمبوهای NG رو میپرستم، تو اکشن ساده اماوحشتناک جذاب GoW و طبع HS رو دوست داری. تا ابد هم بشینیم با هم بحث کنیم آخرش میزنیم تو سر و صورت همدیگه!:دی

ولی امید این Folklore و Valkire Chronicles واقعا یک دهم انم چه که باید هم بهشون توجه نشد! خصوصا VC که انقر بی توجهی کردن بهش SEGA بردش روی PSP! در صورتی که هر کسی که کلا RPG و یا استراتژی دوست داره و یا اصلا بازی دوست داره محاله VC رو بازی کنه و عاشقش نشه! انصافا از هر نظر مثلا از عنوانی به اسم FFXIII شاخ تر بود اما...

siren + heavenly sword + demon souls رو خیلی دوستشون دارم و بازیشون کردم(کجاشون ناچیزه؟:d این همه دارن دنبال این بازی ها میگردن و گیرشون نماید)
بقیه رو بازی نکردم و نمیتونم نظر بدم(و راست میگن به جز این 3تایی که گفتم بقیه نادیده گرفته شدن)
ابته درباره folkore هم زیاد شنیدم باید خوب باشه(مثلا همین اینو میخوام بخرم ولی نیست و توجه نسبت بهش کم میشه دیگه)

به نظر من فقط دو مورد آخر ارزش بحث دارن.

Valkyrie Chronicles که به عقیده عموم RPG بازها بهترین JRPG این نسل هست (البته چندان هم RPG نمیشه حسابش کرد و المان های استراتژی هم درش زیاد هست) و به هیچ وجه هم به ان جایگاهیی که لایقش بود نرسید که خوب وقتی Sega و Sony سر همچین شاهکارهایی بخورن به پست هم چیز دیگه ای هم انتظار نمیره!

Folklore هم انصافا اثر بیادماندنی هست که از سورپرایزهای بزرگ این نسل بشمار میره! واقعا اتمسفر، گیم پلی، داستان و خصوصا موسیقی این بازی شاهکار بود که بازهم قربانی تبلیغات افتضاح سونی شد! من هنوز هم OST های Folklore رو گوش میدم! قطعه A Mysterious Door شاهکار Kenji Kawai یکی از بهترین آهنگ هایی هست که من توی عمرم توی یک بازی رایانه ای شنیدم! امیدوارن روزی سونی سرش به سنگ بخوره و بیاد دوباره GR رو مامور کنه Folklore و یا همونطور که تو ژاپن بهش میگن Folksoul 2 رو بسازه!

آره منم موافقم.

به نظرم VC بايد خيلي بيشتر بهش توجه ميشد.البته روي PSP ظاهرا موفق بوده و داره شماره هاي بشتري براش ساخته ميشه.

اما Yakuza 3 به نظرم تو غرب شايد بهش كم توجهي شده باشه وگرنه تو ژاپن كه عالي عملكرده.وگرنه كه سالي يك نسخه كه ازش ساخته نميشد.,ولي به نظرم Yakuza 4 قطعا بهتر عمل خواهد كرد چون تقريبا اين عنوان تو غرب هم داره شناخته تر ميشه و سايتها و مجلات هم بهش بيشتر دارن بها ميدن.

ممنون بابت تاپیک ولی به نظرم این لیست خیلی مضحکه چون بازی های انحصاری PS3 تقریبا بالای 90 درصدشون پرفروش بودن و دلیلی برای چنین لیستی نمی مونه.
Yakuza 3 فراتر از انتظارات ظاهر شد و White Knight Chronicles هم در کمال ناباوری بیش از یه میلیون نسخه فروخت! و به همین خاطر ادامه اش ساخته شد و یه اسپین اف هم ازش قراره روی psp بیاد...
سهیل جان، این که نگفته این بازی ها شکست و نا امید کننده بوده، گفته که این بازی ها کم در چشم بودن راست هم میگه.
HS هم خیلی بازی خوبی بود، هرچند یک کم از روی GOW برداشتن ولی واقعا باید دست بالاتر گرفته میشد!

پ.ن : منو باش فکر کردم HR رو میگه :d

• Like
Reactions: Quantic Dream

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or