10 بازي برتر كه در سال 2008 منتظرشان هستيد ... ( Xbox 360 )

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Gears of War 2

XBW56.news_lead.g1--screenshot_large.jpg

Alan Wake

XBW56.news_lead.g2--screenshot_large.jpg

GTA IV: Live content

XBW56.news_lead.g3--screenshot_large.jpg

Tom Clancy's GRAW 3

XBW56.news_lead.g4--screenshot_large.jpg

Marvel Universe Online

XBW56.news_lead.g5--screenshot_large.jpg

Splinter Cell: Conviction

XBW56.news_lead.g6--screenshot_large.jpg

Peter Jackson's Halo

XBW56.news_lead.g7--screenshot_large.jpg

( این فیلمه اما نمیدونم چرا تو لیست بازیها قرار داده :biggrin1: )​

Banjo-Kazooie 3​

XBW56.news_lead.g8--screenshot_large.jpg

Too Human

XBW56.news_lead.g9--screenshot_large.jpg

Fable 2

E3c01--screenshot_large.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
به به!GRAW2 نسخه PS3 در بیشتر سایت ها نمره بالای 8.5 گرفته و به همین خاطر من دارم روی نقد و بررسی این بازی کار می کنم.
از gameradar:9
از psu و gamespot هردو8.5 :
:eek:

جداً؟/:) يعني خيلي فرق كرده نسخه ي PS3 با PC؟:confused: خدا كنه هميني باشه كه تو ميگي :( من كه نسخه ي PC رو رفتم تا آخرش زياد به دل ننشست:( نه اينكه مزخرف بود هاااا خوب بود ولي عالي هم نبود من از Tom Clancy بيشتر از اينا انتظار داشتم:love::( حالا بزار نسخه ي PS3 شو بگيريم ببينيم چه جورياست خدا كنه خوب شده باشه:love::-" ولي 8.5 نمره ي خوبيه چند تا دمه هم از نسخه ي PS3 دانلود كردم ديدم ظاهرا بهتر از PC شده , حالا بايد بازي كنيم بعد نظر كارشناسي شده مونو بديم:biggrin1::-"

آخرین ویرایش:
اضافه کنم که ظبق امار سایت گیم رنکینگ هم نسخه ps3 امتیاز بهتری گرفته.360=86.4% ps3=89.1%
پ.ن:قابل توجه کسانی که می گفتن نسخه 360 بهتره.
ممنون
خوب بود اینم میدیدی که GRAW 2 نسخه ی X360 رو 70 سایت و مجله بهش امتیاز دادن و GRAW 2 نسخه ی PS3 رو تنها 25 سایت و مجله !

من از Tom Clancy بيشتر از اينا انتظار داشتم
پای Clancy بیچاره رو چرا می کشین وسط بنده خدا داستان نویسه

جداً؟ يعني خيلي فرق كرده نسخه ي PS3 با PC؟ خدا كنه هميني باشه كه تو ميگي من كه نسخه ي PC رو رفتم تا آخرش زياد به دل ننشست نه اينكه مزخرف بود هاااا خوب بود ولي عالي هم نبود حالا بزار نسخه ي PS3 شو بگيريم ببينيم چه جورياست خدا كنه خوب شده باشه ولي 8.5 نمره ي خوبيه چند تا دمه هم از نسخه ي PS3 دانلود كردم ديدم ظاهرا بهتر از PC شده , حالا بايد بازي كنيم بعد نظر كارشناسي شده مونو بديم

graw 1& 2 واسه pc زیاد بازیای خوبی از اب در نیومدن (تقریبا بر خلاف نسخه های کنسولی این 2 قسمت) و میانگین امتیازاشون بین 7.5 تا 7.8 بوده حدودا .

دوستان این بحث GRAW 2 رو تموم کنید و برای نظر دادن راجع به اون به لینک زیر برید.چون این بحث ربطی به موضوع تاپیک نداره.

با تشکر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or