10ـهمین سالگرد کنسول Xbox و بازی Halo را تبریک میگوییم .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

4058.jpg

10 سال پیش ماکروسافت ، یکی بزرگترین شرکتهای نرم افرازی جهان دست به ساخت کنسولی زد که برا انها با وجود کنسولها قدرتمند دیگر ریسک بزرگی به شمار میرفت .

بله امروز ، روز بزرگی برای شرکت Microsoft و هوادارانش میباشد ، 10 سال پیش در چنین روزی یعنی دقیقا 15 نوامبر سال 2001 اولین کنسول شرکت MS در امریکا عرضه شد که مدتی بعد یعنی در 22 فوریه سال 2011 در اروپا و 14 مارچ 2002 نیز در ژاپن منتشر یافت . این انتشار همزمان بود با معرفی بازی محبوب این شرکت یعنی Halo که این بازی نیز به همراه کنسول Xbox به مرز 10 سالگی رسیده اند و جشن تولد انها را نیز به تمامی دارندگان بازی halo و همچنین طرفداارن کنسول Xbox تبریک عرض مینماییم .

بازیهایی که در ان روزهای اول برای Xbox منشر شده اند را میتوان به Halo: Combat Evolved, Project Gotham Racing, Oddworld: Munch's Oddysee, Dead or Alive 3 و Halo: Combat Evolved, Project Gotham Racing, Oddworld: Munch's Oddysee, Dead or Alive 3 اشاره کرد که هنوز بعد از کذشت یک دهه برخی از این بازیها هنوز در حال ساخت میباشند و از بازیهای محبوب این کنسول به شمار میروند .

درست است که Xbox نتوانست انگونه که باید و شاید در خط رقابت با دیگر کنسولها هم رقیب خود بماند ولی بازیهایی که در این کنسول ساخته شدند ادامه راهی بودند برای امروز کنسول شرکت ماکروسافت یعنی 360 که بتواند نام پدر خود را نگه و زنده بدارد . این کنسول طبق اخرین خبر توانسته بود تا ماه May سال 2006 چیزی حدود 24 میلیون فروش داشته باشد که فروش کمی نیست . مشخصات این کنسول عبارت بوذند از :

CPU : Custom 733 MHz Intel Pentium III "Coppermine-based
Memory: 64 MB of DDR SDRAM @ 200 MHz
Graphics : 233 MHz nVidia NV2A
Controller : 4× Xbox controller ports
Connectivity: 100 Mbit Ethernet

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم تو کل این فروم جمعا 20 نفر هم یه زمانی این کنسول رو داشتن. البته منظورم آمار واقعی هست نه فقط کسانی که ادعا میکنن داشتن.
در هر صورت چون زمان حکمرانی PS2 بود خود من هم اصلا این کنسول رو نمیشناختم و به جاش PS2 رو خورده بودیم :دی
در هر صورت من هم تولد این کنسول رو به فن های Xbox (فن های ایکس باکس 360 رو نمیگما :دی) تبریک میگم.
اولین کنسولی که هارد داخلی داشت. اولین کنسولی که مالتی پلیر و Online رو به خوبی پشتیبانی میکرد. اولین کنسولی که هیچ خرجی برای تعمیراتش نکردم :دی.
تبریک میگم به همه، دوستان، بچه ها لایو و جی آلارد :دی.
این مورد رو قبول ندارم چون ساپورت مالتی پلیر و آنلاین این کنسول حتی از PS2 هم که ازش قدیمی تر بود زودتر جمع شد.

یعنی 10 ساله ایکس باکس اومده ؟ :o
چقدر از زمونه عقب بودیم ها
من فکر مکینم بس که 5 یا 6 ساله که اومده اصلاً فکر نمیکردم از 2001 بوده باشه :o

اگر چه خودم فقط ps3 دارم اما مایکروسافت رو بخاطر اعتماد به نفس بالاش تحسین میکنم.
شاید هر شرکت دیگه ای بود با تجربه xbox دیگه سراغ کنسول نمیرفت اما مایکرو با 360 و تونست سلطه 10-11 ساله سونی رو بشکنه.
تبریک میگم.

ولی من که نداشتم اما از مشخصاتش معلومه کنسول خری بوده تو زمان خودش مثل پلی 3 تو زمان حال.
جالب بوده من که تو کف shenmue 2 هنوز موندم نتونستم رو 360 اجرا کنم ایشالا تا یه ماه دیگه بشه.
نمیدونم من اشتباه میکنم یا یه جا خوندم که براش هکرا ویندوز داده بودن؟>؟؟؟

اینم قسمت مقایسش با کنسول های هم رده خودش:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_video_game_consoles_(sixth_generation)

ولی من که نداشتم اما از مشخصاتش معلومه کنسول خری بوده تو زمان خودش مثل پلی 3 تو زمان حال.
جالب بوده من که تو کف shenmue 2 هنوز موندم نتونستم رو 360 اجرا کنم ایشالا تا یه ماه دیگه بشه.
نمیدونم من اشتباه میکنم یا یه جا خوندم که براش هکرا ویندوز داده بودن؟>؟؟؟

اینم قسمت مقایسش با کنسول های هم رده خودش:
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_video_game_consoles_(sixth_generation)
بله درسته لینوکس هم روش نصب میشد البته همشون نسخه ای بودن که هکرا مخصوص اون نوشته بودن .
کنسول xbox علاوه بر این هاردش هم چون به نوعی همون هاردهای قدیمی کامپیوتر بود بوسیله ی همین نرم افزار های منتشر شده قابلیت تعویض داشت و مثلا من هارد 120 روی کنسولم انداخته بودم و حتی شباهت درایور اون با کامپیوتر باعث میشد شما با یک کابل رابط معمولی کامپیوتر بتونید یک dvd rom معمولی رو با مال خودش عوض کنید .
همچنین با هک شدنش شما امکان اینو داشتید که با کامپیوتر لینک بشید و اطلاعات رو از دو طرف با هم رد و بدل کنید ...
با هک شدنش توانایی اینو داشتید که بازی روی کاملا از روی هارد اجرا کنید بدون نیاز به دی وی دی و اکثر فرمتهایی رو که فقط میشد با کامپیوتر اجرا کرد با این هم اجرا کنید ...انواع فرمتهای تصویری و صوتی ...
همچنین با نصب شبیه سازها شما توانایی اینو داشتین که بازیهای زیادی از کنسولهای قدیمی مثل نینتندو 64 و آتاری و دریمکست و ps1 رو اجرا کنید ...
همچنین میتونستید با یک کابل lan بین دو ایکس باکس اطلاعات و بازی رو رد و بدل کنید ...
و کلی کارهای دیگه که حوصله ی نوشتنشونو ندارم ...
-------------------
من ایکس باکسم از اون نمونه های اولیه بود که 110 ولت بودن و مکزیکی بود و هنوزم آخ نگفته .

یادش بخیر اولین بار که این کنسولو دیدم باهاش halo بازی کردم عجب شوک با حالی داشت دستش کلا halo خیلی اعتیاد آور بود بعد از اون اسپلینتر سل روی xbox تومنی 100 دلار آمریکا با ps2 فرق داشت روی ps2 فکر کنم 15 فریم بر ثانیه اجرا میشد روی xbox پرواز میکرد...بازی دیگه ای که روی xbox خیلی به من حال داد full spectrum warrior و ninja gaiden بود.doom 3 و Riddick هم خیلی فاز میداد زمان خودشون گرافیک عالی ای داشتن روی یه کنسول.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or