007 Quantum of Solace

• Thread starter Thread starter AMD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ژانر FPS.
جدید ترین عنوان از سری James Bond هست.
این عنوان توسط Treyarch ساخته میشود شرکتی که بازی هایی همچون COD 3 و SM را ساخته است و هم اکنون بر روی COD 5 کار میکند.
همچنین گفته شده است که برای ساخت این عنوان از موتور گرافیکی Call of Duty 4 استفاده میکند.این موتور ارتقا یافته موتور گرافیکی Q3 هست.(با تشکر از M.G.S)
سنگرگیری مانند GTA است .
برای انجام ماموریت های بازی دو راه وجود داره اول اینکه با سنگر گرفتن و شلیک مداوم به سمت جلو پیشروی کنید ویا با استفاده از قدرت و توانایی جیمزباند ماموریت های خود را مخفیانه به پایان برسانید.
دوستان نظرات خودتون رو در مورد این بازی اینجا بزارید.
خوش باشید.
این بازی هم عرضه شد.

آخرین ویرایش:
من این بازی رو تموم کردم
بازی بسیارخوبی بود اگرچه گیم پلی کوتاهی داشت ولی همین مقدار خیلی خوب بود و میتونم بگم حتی از farcry 2 هم بهتر بود
امتیاز من به این بازی 8.9 هست!
بازی از همه نظر خوب بود ولی ایرادات کوچکی داشت که در مقابل این خوبی ها هیچ هستند مثلا گاهی اوقات یه باگ هایی وجود داشت
در آخر به همه توصیه میکنم این بازی رو انجام بدن چون واسه یه مدت سرگرمش میشن
با تشکر

دوستان من با گرافیک 4870 و سی پی یو چهار هسته روی هر رزولوشن و کیفیتی که میزارم چه پایین چه بالا 30 فریم میده هیچ کس این مشکل رو نداره البته قابل بازی کردن هست

منم بازیرو تموم کردم. در کل اگه بازی های خوبتونو تموم کردید یه
نگاهی هم به این بازی بندازید.
چون بازی از موتور بازی COD4 استفاده می کنه از گرافیک خوبی برخورداره.
گرچه از نظر نور پردازی اصلا خوب عمل نکرده ولی کاملا قابل قبوله.
گیم پلی بازی هم بدک نیست. کاورگیری خوبی داره. تنوع اسلحه ها هم بد نیست.
حتی بعضی از اسلحه های COD4 رو می تونید تو این بازی ببینید.
از موسیقی معروف جیمز بند بخوبی در این بازی استفاده نشده و صدا های اسلحه ها هم
چندان تعریفی نداره. داستان بازی هم زیاد جذاب نیست .
ولی تنوع مراحل مانند شماره ی قبلی بازی بسیار عالی می باشد. (تو قطار - کشتی - بیابون
فرودگاه - زیرزمین و ...) که باعث میشه بازی از حالت یکنواختی در بیاد و کاری می کنه تا آدم تا انتهای
بازی که بسیار کوتاه است پیش بره.

امتیازهای من :
----------------------
گرافیک : 7
گیم پلی 6.5
صدا : 6
داستان : 5.5

---------------------------
امتیاز کل : 6.2

دوستان من با گرافیک 4870 و سی پی یو چهار هسته روی هر رزولوشن و کیفیتی که میزارم چه پایین چه بالا 30 فریم میده هیچ کس این مشکل رو نداره البته قابل بازی کردن هست
سیستمت که عالیه برا بازی...:-"
ماله نم که مشکل افت فریم نداشت
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ک
سیستم بازی تقلید کامل از Vegas هستش
اوایل بازیباز رو جذب خودش میکنه ولی به مرور ازش خسته شدم و تا آخرش نرفتم:confused:

من امروز بازیرو تموم کردم . بازی نسبتا کوتاه بود ولی در کل بازی خوبی بود . گرافیک خوبی داشت ، اکشن بیار جذابی داشت ، صداگذاری زیاد خوب نبود ، داستان بی مفهوم بود !
در کل میشه امتیاز 7.5 به این بازی داد !

سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم از بچه های کسی این بازی رو
Quantum of Solace تمام کرده من یک جاش گیر کردم
اگر کسی هست که بتونه کمکم کنه ممنون میشم

بپرس شاید بتونم کمک کنم ؟

من یک جایی هست که باند مشروب خورده و داره گیج میزنه و باید بره پایین پیش ماشینش که یک تایم هم داره که زود تمام میشه وقتی از ساختمان کازینو می یام پایین میخواهم برم اون طرف خیابون
نمی تونم تا میخواهم برم تصویر خیلی روشن میشه و یک ماشین می یاد میزنه بهم

من یک جایی هست که باند مشروب خورده و داره گیج میزنه و باید بره پایین پیش ماشینش که یک تایم هم داره که زود تمام میشه وقتی از ساختمان کازینو می یام پایین میخواهم برم اون طرف خیابون
نمی تونم تا میخواهم برم تصویر خیلی روشن میشه و یک ماشین می یاد میزنه بهم

اینجا که شما هستی کار خاصی نباید انجام بدی . وقتی رسیدی به خیابون نگات به ماشینت باشه و سعی کن یه طوری بری که ماشین بهت نزنه همین . امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم !

اینجا که شما هستی کار خاصی نباید انجام بدی . وقتی رسیدی به خیابون نگات به ماشینت باشه و سعی کن یه طوری بری که ماشین بهت نزنه همین . امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم !

از شما تشکر میکنم والا زیاد این کار رو کردم اما خب نگاهم به ماشین نبود فقط میخواستم رد بشم

خب منم این بازی رو تمام کردم
به نظر من بازی زیاد بدی نبود البته من آخرین بازی که کرده بودم مدال افتخار بود و چندین سالی میشه که بازی نمیکردم و برای همین نمیتونم مثل یک کسی که دیگه توی کار بازی هست و کارشناس شده نظر بدم از راهنمایی آقای مکس پوریا هم تشکر میکنم
و منتظر نسخه بعدی بازی جیمز باند هستم
:cheesygri

خب منم این بازی رو تمام کردم
به نظر من بازی زیاد بدی نبود البته من آخرین بازی که کرده بودم مدال افتخار بود و چندین سالی میشه که بازی نمیکردم و برای همین نمیتونم مثل یک کسی که دیگه توی کار بازی هست و کارشناس شده نظر بدم از راهنمایی آقای مکس پوریا هم تشکر میکنم
و منتظر نسخه بعدی بازی جیمز باند هستم
:cheesygri
خواهش میکنم . خوشحالم که بازی رو تموم کردی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or