007 Quantum of Solace

• Thread starter Thread starter AMD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ژانر FPS.
جدید ترین عنوان از سری James Bond هست.
این عنوان توسط Treyarch ساخته میشود شرکتی که بازی هایی همچون COD 3 و SM را ساخته است و هم اکنون بر روی COD 5 کار میکند.
همچنین گفته شده است که برای ساخت این عنوان از موتور گرافیکی Call of Duty 4 استفاده میکند.این موتور ارتقا یافته موتور گرافیکی Q3 هست.(با تشکر از M.G.S)
سنگرگیری مانند GTA است .
برای انجام ماموریت های بازی دو راه وجود داره اول اینکه با سنگر گرفتن و شلیک مداوم به سمت جلو پیشروی کنید ویا با استفاده از قدرت و توانایی جیمزباند ماموریت های خود را مخفیانه به پایان برسانید.
دوستان نظرات خودتون رو در مورد این بازی اینجا بزارید.
خوش باشید.
این بازی هم عرضه شد.

آخرین ویرایش:
به نظر من فاجعه ترین بازیه که تو این 1 ساله اخیر بازی کردم .
خیلی مسخرس :sick::sick:. گرافیکش انگار ماله 3 قرن پیشه :sick::sick:

چرا شما همه چیز را در گرافیک میبینید :exclaim:

خیلی دیگه از بازیها هستن که گرافیکشون در سطح خوبی نیست ولی آدم از گیم پلی بازیش لذت میبره که به دلایلی اسمی ار این بازیها نمیارم :-"

در ضمن 007 همیشه گیم پلی خوبی داشته به دلیل اینکه یکنواخت نیست و از صحنه های تروریستی و درگیریهای هیجان انگیز داره تا ماشین سواری موتور و... شاید این قسمت این چیزها را نداشته باشه ولی در کل 007 بازی خوبی هست اگر روی pc شما به قول خودتون گرافیکش انگار ماله 3 قرن پیشه:biggrin: برید روی 360 با TV HD بازی کنید اون وقت دیگه نمیگین انگار ماله 3 قرن پیشه:-"

چرا شما همه چیز را در گرافیک میبینید :exclaim:

خیلی دیگه از بازیها هستن که گرافیکشون در سطح خوبی نیست ولی آدم از گیم پلی بازیش لذت میبره که به دلایلی اسمی ار این بازیها نمیارم :-"

در ضمن 007 همیشه گیم پلی خوبی داشته به دلیل اینکه یکنواخت نیست و از صحنه های تروریستی و درگیریهای هیجان انگیز داره تا ماشین سواری موتور و... شاید این قسمت این چیزها را نداشته باشه ولی در کل 007 بازی خوبی هست اگر روی pc شما به قول خودتون گرافیکش انگار ماله 3 قرن پیشه:biggrin: برید روی 360 با TV HD بازی کنید اون وقت دیگه نمیگین انگار ماله 3 قرن پیشه:-"
حرفمو پس می گیرم :blushing:
آنقدراهم گرافش بد نیست مرحله 1 یجوری بود رفتم جلوتر بهتر شد :blushing:
گیم پلی خوبی هم داره :-"

بازیش خوبه.اکشنش هم جالب و نفس گیر و سریعه.به علاوه اسلحه های خوب.راستی یه سوال:من تو دمو هاش دیدم حالت سوم شخص هم میشه ولی نمیدونم تو بازی اصلی هم این طوری هست؟اگه سوم شخص میشه با چه کلیدیه؟یا مراحل به خصوصی سوم شخصه؟

به نظر من بازی زیبایی بود و در چند مورد واقعا نوآوری داشت ...
چند مرحله از بازی واقعا زیبا بود فقط حیف که زود تموم شد.

من قبل از بازی کردن فقط یک تریلر HD دیده بودم و از بازی خوشم اومده بود!
ولی موقع بازی کردن اینطوری:sick: شدم ولی وقتی که یکم دیگه بازی کردم،نظرم تغییر کرد.
در کل بازی بدی نیست.
نتیجه ی نهایی:007 = توطئه ی بورن+Rainbow six Vegas + COD 4 engine

من تو دمو هاش دیدم حالت سوم شخص هم میشه ولی نمیدونم تو بازی اصلی هم این طوری هست؟اگه سوم شخص میشه با چه کلیدیه؟یا مراحل به خصوصی سوم شخصه؟

دوست من اگر اشتباه نکنم وقتی که سنگر میگیره سوم شخص میشه.
حالا بازم دوستانی که بازی کردن باید بهتر بدونن.

درسته در مواقع سنگرگیری و درگیری تن به تن سوم شخص میشه.ولی جیمز باند به صورت سوم شخص یه چیز دیگه هست.سوم شخص بود خیلی بهتر بود لااقل یه دید کامل از جیمز باند داشتیم و یادمون نمیرفت که کی هستیم!! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or