آخرین ویرایش:
احتمالاً علتش همینه.اين تغيير رنگ پوست به نظرم بيشتر به خاطر تغيير نورپردازيه و تم رنگى بازى باشه.
به هر حال گفتی برات مهم نیست چه رنگی باشه حالا بند و دلیل اضافه میکنی برای توجیه کردنشپرد که میتونست سیاه پوست ، مرد ، زن و... باشه!
مورد بعد اینکه من نگفتم شخصیتی که از قبل میشناسیم رو بیان سیاه پوست کنن؟
گفتم که دلیلی برای سیاه پوست نشدن فلان شخصیت تو این بازی وجود نداره.
من بازی نکردم ولی خب کریتوس ، کریس ، لیان و... رو با شخصیت فرعی این بازی یکی میکنی؟
این یارو اصلا کی هست که سیاه پوست شدن یا نشدنش مهم باشه؟
کامنتم رو میخونی یا حرفهات رو از قبل ضبط کردی و فقط پلی میکنی؟
تو دوخط بعدش هم نوشتم:به هر حال گفتی برات مهم نیست چه رنگی باشه حالا بند و دلیل اضافه میکنی برای توجیه کردن
متیو که شخصیت اصلی بازی
من بازی نکردمش ولی میخوام بگم برای کی مهمه که تو ریمیک مثلا متیو سیاه پوست باشه یا سفید؟در مورد شخصیت ها رو رنگی کردن من حقیقتا مشکلی ندارم.
اونهم این بازی که کلا داستان تخیلیه و بازیگرها میتونن به هر شکلی باشن.
دلیل علمی وجود نداره که بگیم نه این نمیتونه رنگ پوستش تیره یا روشن باشه به فلان دلیل.
مثلا ویچر ، Gow و... نیست که بگیم تو اون دوره نمیتونه سیاه پوست باشه و...
برای شما اهمیت نداره ولی برای ما مهم یاسوکه نباشهتو دوخط بعدش هم نوشتم:
من بازی نکردمش ولی میخوام بگم برای کی مهمه که تو ریمیک مثلا متیو سیاه پوست باشه یا سفید؟
واقعا مهمه؟
چه اهمیتی داره؟
حرف دل منو زدی.بجز UD اینا یه گیم خوب نساختن نمیدونم چطوری بازی های دیگشون فروش میره و در آخر واقعا بزور گیم حساب میشن.حالا باز بازیهای داوود یکم تعامل و دکمه فشار دادن داشت ولی بازی های اینا کلا بیست درصد تعامل داره.همون دکمه ها هم نصفشو فشار ندی خیلی اتفاق خاصی نمیوفته.انصافا تغییرات که داره.
مخصوصا محیط و... که خیلی تفاوت داره.
چهره ها رو خب حفظ کردن و روی همون ساختن و رفتن بالا ، خیلی تغییرات آنچنانی ندارن چون تمرکز نسخه PS4 هم از لحاظ گرافیکی روی چهره بود.
من که هرچی بازی از سوپرمسیو بود غیر همین UD و این آخریه که نمیدونم اسمش چیه رو بازی کردم و همرو تموم کردم.
اما یکی از یکی خسته کننده تر.
آخریش Quarry بود که اصلا در موردش حرف نزنم بهتره.
من اصلا اینها رو جزو بازی به حساب نمیارم ، من رو یاد اون بازیهای FMV قدیمی میندازن با این تفاوت که خیلی با پلیر تعامل کمتری دارن.
اما یکی از دوستهام میگه این UD فرق میکنه و از بقیه بهتره ، حالا باید دید.
ctrl رو بگیر و به پایین اسکرول کن ، قالب جمع و جورتر میشه و میتونی روی همه عکسهایی که آپلود کردی کلیک کنی و...
خود بازی اون موقع که ریلیز شده بود منتقدین از گرافیک بسیار خوب بازی میگفتن ریمیکش که خیلی دیگه خفن شده ولی نمیدونم چرا توسعه دهنده ها این سال های اخیر همش زدن تو کار ریمیک ریمستر بازیای جدید نواورانه مثل دوران نسل ششم و هفتم کمتر شدههمینطور که در جریانید بازی Until Dawn ریمیک شده و در تاریخ 13 مهرماه برای PS5 و PC منتشر میشه
در ادامه میتونید به مقایسه نسخه اورجینال و ریمیک بپردازید
View attachment 352195
View attachment 352196
View attachment 352198
View attachment 352199
View attachment 352200
View attachment 352201
View attachment 352202
View attachment 352203
View attachment 352211
View attachment 352212
View attachment 352214