ﻣﺎﻛﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﻧﺴﺨﻪ ﻛﺎﻣﻞ Killer Instinct ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭاﻳﮕﺎﻥ ﺑﻪ ﻃﺮﻓﺪاﺭ ﻫﺎﻱ Xbox One ﻣﻴﺪﻫﺪ

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻮﺯﻳﻊ ﻧﺴﺨﻪ ﺭاﻳﮕﺎﻥ "Combo Breaker" ﺑﺎﺯﻱ Killer Instinct ﺑﺮاﻱ ﻛﺎﺭﺑﺮاﻥ XBOX LIVE اﺳﺖ.اﮔﺮ ﺷﻤﺎ GAMESCORE ﺑﺎﻻﻳﻲ ﺩاﺭﻳﺪ و ﻳﺎ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ XBL ﻫﺴﺘﻴﺪ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻻ inbox ﺧﻮﺩﺗﻮﻧﻮ ﭼﻚ ﻛﻨﻴﺪ.
ﻣﺘﻦ اﻳﻤﻴﻞ:
"ﻣﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﻫﺎﺭا ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻩ اﻳﻢ ﺑﻨﺎﺑﺮاﻳﻦ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺘﻮاﻧﻴﺪ ﺑﺎﺯﻱ ﺭا ﻛﺎﻣﻞ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻴﺪ".inbox. ﺧﻮﺩ ﺭا ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﺦ 22 ﻧﻮاﻣﺒﺮ ﭼﻚ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﮕﻮﻳﻴﻢ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﻳﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﺭا ﺩﺭﻳﺎﻓﺖ ﻛﻨﻴﺪ.اﻳﻦ ﻧﺴﺨﻪ 16.99£/19.99$ ﻗﻴﻤﺖ ﺩاﺭﺩ ﻛﻪ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭﺳﺎﻓﺖ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺭاﻳﮕﺎﻥ ﺑﻪ ﻃﺮﻓﺪاﺭاﻥ XBOX ONE ﻣﻴﺪﻫﺪ.
e69758703f94e6641.jpg

http://m.oxm.co.uk/65597/microsoft-...inct-game-for-free-to-selected-xbox-one-fans/
ﻣﻨﺒ
............
ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﭼﻚ ﻛﺮﺩﻡ.اﻳﻤﻴﻞ ﺑﺮاﻡ اﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩ:d

آخرین ویرایش:
بحث "تناسب" درآمد و خرج هست دوست عزیز. حالا بیا باز بگو یارو ماهی 3000 یورو اجاره خونه اش هست. خب حتما اونقدری می گیره که 3000 تاش رو میده اجاره خونه. کارگر 3 شیفت کارکُن که نیست که.
ضمنا نمی دونم کجا زندگی می کنی ولی اینجایی که ما زندگی می کنیم بازی (هر دیسک) زیر 9 تومن نمیفته برامون که میای میگی 3000 تومن میدی بازی می خری. تازه بخوای حسابش رو بکنی همین پولی هم که ما تو ایران برای بازی می دیم با دخلمون نمی خونه، فکر کن کسی که 600 هزار تومن حقوق می گیره بره حداقل 5 تا بازی بخره هر ماه. (5*9000= 45000 تومن) یعنی هر ماه فقط 45000 تومن بده بازی (تازه اگه تک دیسک باشه بازیش، چند تا دیسک باشه که میره تو بالای 80 تومن)، الان این خیلی ارزونه اونوقت؟

اینم در نظر بگیر که ما پول بازی کپی رو میدیم تازه و میشه انقدر، فکر کن 200-250 هزار تومن بخوای بدی اوریج بخری، رسما هیچی دیگه!
آقا بیا من خودم بهت یه سایت معرفی کنم کمی ارزون تر بازی بخری, دیسکی 9000 تومن؟ سر گردنس؟:|

بعضی ها هی میگن اگه سونی نبود مایکرو فلان میکرد بهمان میکرد شمایه نگاه به قیمت کنسول ps4 بنداز برخلاف روال گذشته دویست سیصد دلار پایین اومده مطمئن باشید اگر تجربه نسل7 نبود حالا باید 1000دلار قیمت میخورد!
شما اون اتفاقی که اُفتاده رو ول کردی چسبیدی به احتمالات؟ :d
از کجا معلوم که خود سونی کم کم قیمت کنسولشو تو هر نسل برای جلب رضایت مشتری نمیاورد پایین؟ (خودت مطمئنا میدونی که نحوه قیمت گذاری، ارائه خدمات پس از فروش، برخورد با مشتری و... اونجا با ایران خیلی فرق داره :d)

البته من نمیخوام بگم حرف تو اشتباهه ولی خُب این اتفاق فعلا که نیافتاده پس نمیشه بهش استناد کرد! :d

شما اون اتفاقی که اُفتاده رو ول کردی چسبیدی به احتمالات؟ :d
از کجا معلوم که خود سونی کم کم قیمت کنسولشو تو هر نسل برای جلب رضایت مشتری نمیاورد پایین؟ (خودت مطمئنا میدونی که نحوه قیمت گذاری، ارائه خدمات پس از فروش، برخورد با مشتری و... اونجا با ایران خیلی فرق داره :d)

البته من نمیخوام بگم حرف تو اشتباهه ولی خُب این اتفاق فعلا که نیافتاده پس نمیشه بهش استناد کرد! :d
من با توجه به روال ps1,2,3 عرض کردم که قیمت صعودی بود یعنی حداقل کمتر از ps3 که نباید میشد

من با توجه به روال ps1,2,3 عرض کردم که قیمت صعودی بود یعنی حداقل کمتر از ps3 که نباید میشد
بالاخره حرف شما یه احتمال بود یا نه؟ :d
اگه نبود که خُب یه مدرکی نشون بده که مثلا قرار بوده قیمتش بالاتر باشه ولی به خاطر رقابت با مایکروسافت نشده :d
اگرم که احتمال بوده خُب منم احتمال دادم دیگه، این به اون در :d

بالاخره حرف شما یه احتمال بود یا نه؟ :d
اگه نبود که خُب یه مدرکی نشون بده که مثلا قرار بوده قیمتش بالاتر باشه ولی به خاطر رقابت با مایکروسافت نشده :d
اگرم که احتمال بوده خُب منم احتمال دادم دیگه، این به اون در :d
مثل اینکه دادگاه تشکیل دادین مدرک لازم شدم:surrender من تسلیم

خوبه والا فیفا فقط برای یه عده روز اول یه مکان محدود .... همین بازی هم باید دید چه طیف و گستره ای رو شامل میشه ...

ولی مثلا درایو کلاب که تا زمانی که روی پلاس باشه برای تمام PS4 دارن مجانیه .... حتما یه جور کلاه برداریه ....

ربط زیادی به تاپیک نداره ولی اینکه میگن قیمت گذاری سونی اگه مایکرو نبود الان نجومی بودُ قبول دارم به بقیه ی وسایل الکترونیکش مثه گوشی نگاه کنی کاملا مشهوده فک میکنه سر گردنس :دی لپ تاپاش که دیگه هیچ , قیمت گذاری نامعقولی داشت و همچنان داره ولی به نسبت خیلی بهتر شده با ورود سامسونگ و مابقی به جمع رقابت کنندگان ... رقابت نباشه صنعت تک قطبی بشه نتیجش همین میشه که یه کمپانی میگه هر چی من میگم :دی مایکرو ام فک کرد این نسل دیگه خیلی زورش زیاد شده ورداشت گفت اینترنت دائم و این حرفا که البته بعد دید نخیر خودش تکی نیست :دی

حالا انگار چه بازی میدن !! از اون دسته بازیاست که مفتم بهت بدن بیشتر از 10 دقیقه بهت حال نمیده و ترجیح میدی هر چه قدر هم که فیری اون رو گور به گور کنی !!
میتونست با ryse این کار رو میکرد !! البته اونم مثل همینه ولی حداقل فکر کنم اگر Quantum بود میشد یه خورده جوگیر شد ! (البته اگر اینم مثل اون یکیا خراب نشه)
Dead Rising 3 هم شرایط killer instinct رو داره ! مثل گذشته بی هدفه فقط گرافیکش بیشتر شده
ولی فکر کنم اگر titanfall رو میدادن به شخصه برای من جذاب بود چون میتونستم تا بی نهایت مولتی پلیر بزنم
این که یه بازی ضعیف و با بودجه ی پایین و ابکی رو به پاس فن بودن میدن اخرت بی شرمیه ! چیزی که مشخصه اینه که این بازی یه جور فدایی هست
که به صورت عادی فروش چندانی هم نمیکرده

ربط زیادی به تاپیک نداره ولی اینکه میگن قیمت گذاری سونی اگه مایکرو نبود الان نجومی بودُ قبول دارم به بقیه ی وسایل الکترونیکش مثه گوشی نگاه کنی کاملا مشهوده فک میکنه سر گردنس :دی لپ تاپاش که دیگه هیچ , قیمت گذاری نامعقولی داشت و همچنان داره ولی به نسبت خیلی بهتر شده با ورود سامسونگ و مابقی به جمع رقابت کنندگان ... رقابت نباشه صنعت تک قطبی بشه نتیجش همین میشه که یه کمپانی میگه هر چی من میگم :دی مایکرو ام فک کرد این نسل دیگه خیلی زورش زیاد شده ورداشت گفت اینترنت دائم و این حرفا که البته بعد دید نخیر خودش تکی نیست :دی
اون قسمت اولش که گفتی اگه مایکروسافت نبود قیمت گذاری سونی هم نجومی میشد رو زیاد قبول ندارم (به نظرم احتمال اینکه بالاتر باشه بود ولی دیگه نجومی نبود :d)
ولی در مورد تک قطبی شدن صنعت حرفتو قبول دارم :d
100% وجود مایکروسافت به نفع این صنعت هست و به هیچ عنوان نباید گفت اُمیدوارم مایکروسافت از این صنعت بره و ... (من خودم نظرم اینه و اگرم جایی گفته باشم که مایکروسافت از این صنعت بره و ... حتما شوخی میکردم :d)، اگه همین مایکروسافتی که این همه گیر دادیم بهش نبود الان شاید اثری از TLoU ،Uncharted و ... با این کیفیت هم نبود :d

من شخصا اگه حرفی هم میزنم فقط برای کَل کَل کردن و سرگرمیه، همین :d والا دشمن که نیستم با فن های Xbox One :d

تک قطبی شدن بدترین شرایط روبرای مشتری ومصرف کننده بوجودمیاره
خودمن به شخصه دوست دارم هردوتای این دوکنسول نسل بعدباهم ودرکنارهم بمونندتارقابت بینشون باعث کاهش قیمت وافزایش کیفیت بشه
پس دراین صورت اگه یکیشون ازدوررقابت خارج بشه(احتمالاایکس وان)به ضررتمام جوامع گیمری (حتی سونی فن ها)هستش ومنتظرسلاخی شدن توسط سونی باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or