✅ امکانات جدید فروم!

فقط تو رو خدا این امین رو عضو فعال نکنید!!:d (شوخی کردم)
تا کور شود هر ان عکس که نتوان دید:cool:

اشکان دستت درد نکنه خیلی کار خوبی کردی:love:

اول یه تعریفی از پست مفید باید داشته باشیم . مثلا شاید یه پست از سامان مفید باشه ولی از نظر شما نباشه
منو میبینی پست مفید هم میبینی:-"

ویرایش : غیر من کسی کاربر فعال نیست:confused: از من فعال تر خیلی هست!!!!!!!!
بازم ویرایش: محمدرضا هم هست:cool:

آخرین ویرایش:
میخوای من ویرایش سوم رو بکنم که سیاوش هم هست....
ولی بازم کار خوبی نیست.به هر حال نظرات خیلی متفاوته.مثلا من و خیلیای دیگه احمد رو کاربر مفید و فعالی میدونیم.ولی شما نمیدونین!!!
به نظر شما تشکرها معیار بهتری نیست؟ (به نظر خودم که اصلا نیست! حالا شاید بشه بهینه سازیش کرد...)

من میگم که یه تایپک باشه که هر کسی بگه که کی لیاقت فعال بودن رو داشته باشه
هر کسی بیشتر از 20 نفر طرفدار داشت مدیرها فعالش کنن
به نظر من آقا سیاوش ;)

میخوای من ویرایش سوم رو بکنم که سیاوش هم هست....
ولی بازم کار خوبی نیست.به هر حال نظرات خیلی متفاوته.مثلا من و خیلیای دیگه احمد رو کاربر مفید و فعالی میدونیم.ولی شما نمیدونین!!!
به نظر شما تشکرها معیار بهتری نیست؟ (به نظر خودم که اصلا نیست! حالا شاید بشه بهینه سازیش کرد...)
اتفاقا کار بسیار عالی است! در ضمن احمد هم کاربر فعال است. این کار باعث می شه طرف اگه بخواد اعتبار خودشو بالا ببره و جزو کاربر فعال بشه سعی کنه 4 تا پست مفید بده نه الکی پستاشو زیاد کنه!
تشکر معیار کاملا بیخودی است یه زمانی می شد ازش بهرگیری کرد ولی الان به چیز شبیه به تعداد پست تبدیل شده ارزشش!

در ضمن این رو هم بگم که هنوز ما کاربران فعال را تعیین نکردیم. این عنوان ها هنوز آزمایشی هستن و به مرور کاربران تعیین می شوند!

من میگم که یه تایپک باشه که هر کسی بگه که کی لیاقت فعال بودن رو داشته باشه
هر کسی بیشتر از 20 نفر طرفدار داشت مدیرها فعالش کنن
کسی که لیاقت داشه باشه کاملا مشخصه و احتیاج به نظر سنجی و رای گیری نیست.

کسی که لیاقت داشه باشه کاملا مشخصه و احتیاج به نظر سنجی و رای گیری نیست.

ایول -

میگم امکان داره یکی که توی گروه کاربران فعاله یدفعه تبدیل به یه کاربر معمولیه سایت بشه ؟؟

دو سه تا دیگه فکر نمی کنم آسیب زننده باشه
سینا جان ما این کار رو برای قشنگی و تعویض رنک (Rank) ها انجام ندادیم که حالا بخواهیم 2-3 تای دیگه بهش اضافه کنیم.این کار و انجام دادیم تا از رتبه بندی دور بشیم.

خب باز میشه همون سیستم قبلی دیگه . آقا همینی که هست خوبه .

میگم امکان داره یکی که توی گروه کاربران فعاله یدفعه تبدیل به یه کاربر معمولیه سایت بشه ؟؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول:

خب باز میشه همون سیستم قبلی دیگه . آقا همینی که هست خوبه .

نقل قول:

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب نظرات کاملان متفاوته
من سیستم قبلی رو بیشتر دوست داشتم
ولی من هم تابع جمع هستم اگه همه با سیستم جدید موافقند من هم موافقم

خب نظرات کاملان متفاوته
من سیستم قبلی رو بیشتر دوست داشتم
ولی من هم تابع جمع هستم اگه همه با سیستم جدید موافقند من هم موافقم

سینا جون به نظر منم این سیستم بهتره چون وقتی یه عضو تازه وارد میاد تو سایت و میبینه خیلی های دیگه مثل اون هستن شاید راحت تر باشه ...
فقط ببخشید قضیه ی پول و این صحبتا چی میشه ؟

ممنون

سینا جون به نظر منم این سیستم بهتره چون وقتی یه عضو تازه وارد میاد تو سایت و میبینه خیلی های دیگه مثل اون هستن شاید راحت تر باشه ...
خدا از دهنت بشنوه!! خوب گفتی....
پول هم میگن که مد به درد بخور مثل مدی که توی Phpbb هستش نبید!
باتشکر...

خدا از دهنت بشنوه!! خوب گفتی....
پول هم میگن که مد به درد بخور مثل مدی که توی Phpbb هستش نبید!
سیستم امتیاز در vB وجود داره خیلی هم کاملتر از مال phpbb هست البته بعضی قسمتاش کامل فرق داره. ما خودمون قصد نصبش رو نداریم چون واقعا این سیستم امتیاز همانطور که در بازی دات تجربه کردیم لذتش برای حداکثر یک ماه است و بعد از اون یه چیز بی مصرف و بیخود و دکور می شه و فقط دیتابیس را بیخود اشغال می کنه!

سیستم امتیاز در vB وجود داره خیلی هم کاملتر از مال phpbb هست البته بعضی قسمتاش کامل فرق داره. ما خودمون قصد نصبش رو نداریم چون واقعا این سیستم امتیاز همانطور که در بازی دات تجربه کردیم لذتش برای حداکثر یک ماه است و بعد از اون یه چیز بی مصرف و بیخود و دکور می شه و فقط دیتابیس را بیخود اشغال می کنه!
مخالفم.
اولا که مگه قرار بود وقتی پیدا شه سریع نصب شه؟! :)
دوم این که پول میتونه خیلی چیز سازنده ای باشه! اگر مثل بازیدات پول استفاده دار بشه (مثلا سر بخش بازی) میتونه ارزشمند باشه و استفاده دار بشه....خودت که میدونی...مسابقه و شرطبندی و از این چیزها....
توی مدتی که من توی بازیدات بودم (هفت هشت ماه آخر) به اندازه کافی جذابیت داشت...در هر حال فکر نکنم دیتابیس شما حالا حالاها جا کم بیاره! ;)
بد نیست یه نظر سنجی برای این قضیه درست بشه.
باتشکر....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or