مشکلی نداره ی برای من. یعنی اگه داشت مدیرا رسیدگی میکردن.نوشته شده توسط hadi_gamer:علاوه بر ایمیلها دکمه پاسخ سریع و شکلک ها هم کار نمیکنه.
کسی نیست مشکل من رو حل کنه؟من دیگه اینجا فعالیت نمیکنم!
خلیل جان مشکل از شما نیست چند وقته برای چت یه مشکلی پیش اومده و بعضی از اعضا قادر به داخل شدن به اون نیستن. البته این مشکل را سعی می کنیم هر چه سریعتر رفع کنیم.یعنی کسی نیست منو راهنمایی کنه در باره این چت رووم
هم با فایر فکس زدم هم با اوپرا حتی با ای ایی که ازش بدم میاد هم زدم
ولی نشد
رفتم از فروم بیرون از صفحه اصلی امدم ولی نشد
تغییر خاصی نمیشه در شیوه نشون دادن داد چون هر کاری بخوایم به جز این بکنیم فقط صفحات را بیخود شلوغ و سنگین تر می کنیم.ولی من فکر کردم قراره که تغییراتی توی شیوه نشون دادن عکس ها ایجاد کنی
این طرح را خود ما اول داشتیم. ولی اشکال این کار اینکه درسته پیدا کردن یک مقدار راحتتر می شه ولی بعد از یک مدت انقدر حجم فولدر ها زیاد می شه که اونوقت جستجو در tولدر ها خیلی سخت می شه! ولی اگه دیدیم اینطوری مشکلاتی ایجاد شد عکس ها رو حتما تقسیم بندی می کنیم.به نظر من الان خیلی خوب هستش ولی وقتی که تعداد عکس ها بالا رفت دیگه تعداد صفحه هات
خیلی بالا میره و نگاه کردن عکس ها رو مشکل میکنه
به نظر من اگه بشه برای هر بازی به پرونده جدا ساخته بشه توی سبک و محدوده اسمیش
خیلی بهتره
شرمنده چی کار کنیم دیگه انقدر کار داریم اصلا دقت نکردم و اشتباه وارد کردم الان درستش می کنم!:cheesygriاشکان جون فکر کنم توی گذاشتن عکس های فینال فانتزی یه اشتباهی کرده باشید
چون حروف اول بازی با اون بخشی که شما گذاشتید خیلی فاصله داره
نوشته شده توسط Lich King:تغییر خاصی نمیشه در شیوه نشون دادن داد چون هر کاری بخوایم به جز این بکنیم فقط صفحات را بیخود شلوغ و سنگین تر می کنیم.
این طرح را خود ما اول داشتیم. ولی اشکال این کار اینکه درسته پیدا کردن یک مقدار راحتتر می شه ولی بعد از یک مدت انقدر حجم فولدر ها زیاد می شه که اونوقت جستجو در tولدر ها خیلی سخت می شه! ولی اگه دیدیم اینطوری مشکلاتی ایجاد شد عکس ها رو حتما تقسیم بندی می کنیم.
ببینید گالری که بدون اشکال باشه و بتونه نیاز مارو به کامل برطرف کنه وجود نداره. ما گالری های مختلفی رو امتحان کردیم و هر کدومشون به نوعی دارای اشکلاتی می باشند. همینم که در حال حاضر برروی سایت هست جز کم مشکلترین و بهترین گالری برای vB می باشد!
شرمنده چی کار کنیم دیگه انقدر کار داریم اصلا دقت نکردم و اشتباه وارد کردم الان درستش می کنم!:cheesygri
مشکل از خودته. برای من مشکلی نداره.آقا این فروم سایت برا من خیلی کند شده چیکار باید بکنم؟
کمی تا قسمتی ابری درست میگی ولی همیشه این طور نیست.تازه ببنید اگه این جوری بخواهیم پیش بریم یا برید به هیج جا نمی رسیم
ممکنه مطالب سایت و قابلییتاش از سایتی مثل Bazidot بیشتر باشه ولی بدون جویی دوستانه و صمیمی به هیج جا نمیرسیم کار بچه ها شده پوز زنی هم دیگه! فقط میخوان یه مشکلی از هم دیگه بگیرن تا طرف ضایع بشه!
مثلا کجا؟؟؟مدیرا هم که هر جا دوست داشته باشن به ما توهین میکنن