‏Reggie Fils-Aime به گیم استاپ پیوست

stanley

کاربر سایت
7D5F5240-D1D0-41D2-A17E-AD27307A754B.jpeg

Reggie Fils-Aime رییس سابق بخش امریکایی نینتندو و چهره ی نام اشنای صنعت بازی که سال پیش از سمت خود در نینتند وبازنشسته شد قرار است به هیئت مدیره ی گیم استاپ بپیوندد. خرده فروشی گیم استاپ مدتی ایست در وضعیت نچندانی مناسبی قراردارد و با بحران مالی روبرو است. از دیگر اعضای جدید میتوان به William Simmon مدیر اجرایی سابق فروشگاه های زنجیره ای والمارت و James Symancyk ريیس فروشگاه های زنجیره ای پت اسمارت اشاره کرد که قرار است به اعضای ١٠ نفره ی هیئت مدیره ی گیم استاپ بپیوندند. با توجه به فراگیر شدن بازی های دیجیتالی و تکنولوژی هایی مثل گیم استریمینگ خرده فروشی هایی نظیر گیم استاپ دچار زیان و از دست دادن بازار خود شده اند. حالا گیم استاپ امیدوار است با بهره گیری از اعضای جدید و تغییر در رویه و رویکرد خود دوباره موقعیت از دست رفته ی خود را بهبود ببخشد.

منبع

هیچکس نمی‌تونه:D
چند وقت پیش یه جنبشی راه افتاد از طرف کاربرهای ردیت بود فکر کنم که برای اینکه سهام گیم استاپ رو نجات بدن شروع کردن به خریدن سهام گیم اسپات و یهو سهام شرکت رشد سرسام اوری پیدا کرد. اون موقع نجات که چه عرض کنم ، گیم استاپ روی اسمون ها بود :D الان ولی دیگه نمیدونم وضعیت این خرده فروشی بکجا رسیده سهامش هم دوباره افت کرده

هیچ وقت با نسخه دیجیتالی بازی نتونستم ارتباط برقرار کنم خیلی بدم میاد ازشون اونجا بودم هر هفته میرفتم گیم استاپ یه خریدی میکردم >:)

اصلا هیچ خریدی انجام نده عصرهای جمعه برو تو مغازه یه قدمی بین قفسه ها بزن بیا بیرون تا یکهفته شارژی :D

42589F23-8EE6-4764-8B92-A90ABFB72BA9.jpeg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or