یک Batman توسط Telltale Games درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
یک «Batman» جدید توسط «Telltale Games» درحال ساخت است. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

b5si3oznzx860uv2gjrh.jpg

در مراسم «The Game Awards 2015» از یک تریلر کوتاه رونمایی شد که در آن «Bruce Wayne» حضور داشت و لگو بتمن و Telltale در آخر، نمایش داده شدند.

درحال حاضر هیچ اطلاعاتی از بازی در دسترس نمی‌باشد. Telltale با دیگر «IP» های لایسنس شده توانست بازی‌های خوبی مانند The Walking Dead و Game of Thrones را خلق کند، حتی با Minecraft که کسی فکرش را نمی‌کرد.

بازی در سال 2016 عرضه خواهد شد.

منبع

قطعا این بتمن تل تیل گیم پلی آنچنانی نخواهد داشت (در حد سری آرکام مثلا ) اما مطمئن باشید داستان خوبی بهمون میده و انتخاب های جالب
میدونید مثل چیه ؟ مثل اینه که یکی از بهترین کمیک های بتمن رو داری به صورت زنده دنبال می کنی و از اون بهتر خودت میتونی نصمیمات مهم رو بگیری ;)
اینه دلیل اینکه از معرفی بازی خیلی خیلی خوشحال شدم ، از این بازی هیچ توقع ندارم در حد سری آرکام ظاهر بشه ، این بازی قشنگی هایی خواهد داشت که سری آرکام هم حتی اونا رو نداشته
پس صبر کنید و ببین تل تیلی ها چه معجونی تحویل ما عاشقای دنیای بتمن بدن

No Thanks :دی

من خودم از طرفدارای این استودیو بودن، ولی بعد از Wolf Among Us دیگه بازی خوب نساختن به نظرم :دی اصلاً هم دوست ندارم یه بتمن با سبک بازی‌های TT تجربه کنم :دی

No Thanks :دی

من خودم از طرفدارای این استودیو بودن، ولی بعد از Wolf Among Us دیگه بازی خوب نساختن به نظرم :دی اصلاً هم دوست ندارم یه بتمن با سبک بازی‌های TT تجربه کنم :دی
اتفاقا بهترین بازیشون Tales from the Borederlands هست، نمیدونم بازی کردی یا نه :دی در کل بازی های این استودیو خیلی خوب هستن، البته کسی با این مدل بازی ها حال نکنه خوب قاعدتا نباید از هیچ کدوم از بازی های این استودیو خوشش بیاد ولی به جز Minecraft بقیه بازی هاشون در حد خوب تا عالی هستن.

اتفاقا بهترین بازیشون Tales from the Borederlands هست، نمیدونم بازی کردی یا نه :دی در کل بازی های این استودیو خیلی خوب هستن، البته کسی با این مدل بازی ها حال نکنه خوب قاعدتا نباید از هیچ کدوم از بازی های این استودیو خوشش بیاد ولی به جز Minecraft بقیه بازی هاشون در حد خوب تا عالی هستن.

فصل اول و دوم واکینگ دِد، وُلف امانگ آس و گیم آو ترونز رو بازی کردم. فصل اول واکینگ دِد و ولف عالی بود. باقی بازیاشون به نظر من Meh بودن :دی
تازه این مساله که بازیاشون از نظر گرافیکی و فنی تو در و دیوار هستن رو در نظر نگرفتم، خنده داره با اون گرافیک بازیاشون به شکل افتضاحی مشکلات افت فریم و ... دارن.
اون Borderlands رو هم فعلاً وقت نشده بازی کنم، بزودی امتحان می‌کنم :دی

فکر میکردم بعد از عرضه دو بازی ناموفق داستانهای ماینکرفت !! و Game of Thrones دوباره سر عقل بیان و فرانچایز اصلی خودشون رو (Sam & Max) ادامه بدن یا حتی سیزن سوم Walking Dead ولی الان با این آنونسمنت جدیدشون دیگه مطمئنم کاملا عقلشونو از دست دادن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or