یک Arcade Jasper و هارد اکسترنال

aghanaser

کاربر سایت
Rating - 100%
23   0   0
باسلام
یکی از دوستان صمیمی من ازم خواسته تا براش یه هارد اکسترنال و یه دستگاه xbox جسپر بخرم... شرایط دستگاهها اینایی که میگم باشه و لطفا افراد کم سابقه و بدسابقه موارد دیگری از این دستگاهها که به کارم نمیاد رو پیغام ندید...:
1- هارد اکسترنال قابل حمل (بدون آداپتور) بین 500 گیگ تا 1.5 ترابایت....
2- یکدستگاه xbox 360 2009 با برد جسپر و LT 2.0 ...که جعبه و مخلفات خودش رو داشته باشه اگر هارد اوریج هم روش داشته باشه و درایوش Lite On باشه چه بهتر ، ولی وسیله ی دیگه ای نمیخوام...
حالا اگر اسلیم با قیمت مناسب هم بود بگید عیبی نداره...
-
شرایطی که لطف میکنید و میگید بررسی میشه و اگر با بودجه من مطابقت داشت خرید میکنم...:)
باتشکر

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

دوستان اگه اسلیم 250 گیگ با L.t 2 هم داشتید بگید...

سلام

یه دونه دستگاه مال خودم هست دقیقا با همین مشخصاتی که میخوای .

آرکید - جاسپر - تولید 10/2009 - ال تی 2 - کارتن اطو کشیده - هارد 320 ( هارد وسترن دیجیتال رو هک کردیم روش انداختیم ) - 2 دسته اصلی - کابل اچ دی ام آی - 45 تا بازی - کابل vga - کابل component - و ...

شما ف=قیمت بذار . من شیراز هستم و حضوری معامله میکنم . ( به علت سابقه کمم در این فروم )

درود

عزیز یه جاسپر تمیز دارم با یه دستههنوزم ال تی 2 نریختم ولی اگه خواستی ایجا میریزن 15 تومندستگاه خیلی تمیزه اگه دسته و خود دستگاه رو ببینی میفهمی همه محتویاتش هست+کارتن سالمقیمت هم مفت 230 تومن

یه elite دارم با قاب codtumize. قاب سادشم دارم هر کدوم که خاستی.جاسپر-lite on یک سال کار کرده.20 تا بازی باهاش میدم.lt2و keyهم روش.340 تومان
یه اسلیم هک شده 250 گیگ نو نو .400 تومان

منم یه الایت دارم
نمیدونم به کارتون میاد یا نه
تولید اواخر 2009
جسپر
آپدیت نشده
هارد 120
همه بازیها رو از هارد جرا کردم واسه همین درایوش نو هست
از اینترکولر هم استفاده کردم ک سالم بمونه
جعبه اش مثل ماه میدرخشه

قصد فروشمم خرید اسلیم هست
قیمت هم ندارم

سلام. من ایکس باکس ارکید دارم. تمیزه تمیز. ال تی 2 روش نصب نیست. چون خیلی کم ازش استفاده کردم. تو جعبش بوده کلا. با دو تا دسته 340 تومان میفروشم. فوق العاده تمیزه. خیلی کم کار کرده. پیام خصوصی بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or