یک یازی شبیه HITAMN برای کنسول XBOX360 میخوام

Mamad Metal

کاربر سایت
سلام دوستان عزیز
دوستان من هرچی گشتم تو مجلات تو سایت هایه مثل IGN و Game Spot هم گشتم چیزی پیدا نکردم میشه یک بازی که مثل HITMAN کارهای مخفیانه انجام بدیم تو اون بازی بهم معرفی کنید
لطفا بگید چی بگیرم خیلی ممنون

سلام دوستان عزیز
دوستان من هرچی گشتم تو مجلات تو سایت هایه مثل IGN و Game Spot هم گشتم چیزی پیدا نکردم میشه یک بازی که مثل HITMAN کارهای مخفیانه انجام بدیم تو اون بازی بهم معرفی کنید
لطفا بگید چی بگیرم خیلی ممنون

Splinter Cell رو بگير.

دوست عزیز این بازی تویه شهر نیست یک جورایی تو عراق اون طرفایه همش تو شب هم هست یک جورایه که Ubisoft خودش Conviction رو تویه شهر کرده ممنون از کمکی بهم کردین;)

اقا Strongelhold و GTA 4 کجاش شبیه هیتمن هست؟؟ Assisans هم گرفم حال نکردم که انطوری با هیتمن حال کردم با اون حال نکردم
حالا یک بازی خوب بهم معرفی کنید که با هیتمن مو نزنه اگر هم قدیمی باشه مشکل نیست (منظورم تاریخ ساختشه)
گرافیکشم برام مهم نیست اما از گرافیک هیتمن پایینتر نباشه بازی Buorn هم که بیشتر شبیه به Godfather هست نه هیتمن چون Game Play اونو دیدم با Godfather مو نمیزد

ببین خوب هر بکش بکشی مثل هیتمنه دیگه چطوری منظورته!؟ یعنی مثل GTA IV اسلحه ها ناپدید نشن تو دستت؟! اگه این سبکی می خوای فقط خود هیتمن بود!

خیلی خیلی ممنون از کمکی بهم کردین دوستان عزیز:love:
دوستان من بازی میخوام یکی هست برای PC که با هیتمن مو نمیزنه حالا هیتمن چطوریه مثلا یکی رو اروم میکشی هیچ کس نمیفهمه میری به بقیه ی کارت میرسی اینطوری میخوام باشه خیلی ممنون از نظراتون این Tenhcu Z خیلی بچه بازی هست یجورایی هست اصلا به هیتمن شبیه نیست. KANE & LYCH اونو بازی کردم اصلا اینجوری من میگم نیست

ببین از اونجایی که خودم به شدت به هیتمن علاقه دارم راحت بهت بگم توی این نسل هنوز چیزی درست حسابی نیومده همون BLOOD MONY بهترینه ولی SPLINTER CELL DUBLE AGENT را حتما بهت پیشنهاد میکنم چون سبکش تا حدودی مثل هیتمن بود KANE & LYCH هم که مزخرف بود اصلا من انتظار نداشتم از سازندگان هیتمن (که خودم خیلی با این حرف موافق نیستم شاید چند نفرشون بودن آخه اصلا به هیتمن ربطی نداشت نه کشش داستانش هیچی فقط اسم سازندگان روش بود )

دوست عزیز من گفتم که Splintercell چطوره اگه به پست های قبلم توجه کنید خیلی ممنون از کمکتون من بازی میخوام که در شهر باشه نه توی عراق در مناطق خاموش و تاریک این بازی به درد من نمیخوره Splintercell
خیلی ممنون یکی که بعد از Splintercell مثل هیتمن باشه رو بهم بگید خیلی خیلی ممنون:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or