یک کارت گرافیکی بخرید و سه بازی هدیه بگیرید.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
xoch36nvjothj6gi1by6.jpg

شرکت Nvidia اعلام کرده با خرید کارت های گرافیکی جدید این شرکت، یک نسخه دیجیتالی با توجه به شرایط خرید، به خریدار هدیه می دهد. این کارت های گرافیکی عبارتند از: GTX 760/660 و GTX 780Ti/780/770

با خرید یک عدد کارت گرافیک GTX 760 یا GTX660 دو بازی Splinter Cell: Blacklist و Assassin's Creed 4: Black Flag می توانید دریافت کنید.
همچنین با خرید هر کدام از کارت های گرافیکی GTX 770 یا GTX 780 یا GTX 780Ti سه بازی Splinter Cell: Blacklist ، Assassin's Creed 4: Black Flag و Batman: Arkham Origins به شما هدیه داده می شود.

کارت گرافیکی GTX 780Ti در روز 7 نوامبر با قیمت 699 دلار یا 432 پوند عرضه می شود و قیمت بقیه کارت ها کمی ارزان تر از قیمت این کارت می باشد. نکته اینجاست که این قیمت تقریباً با قیمت کنسول Xbox One برابری می کند.
همچنین این شرکت از وجود قابلیت GeForce ShadowPlay برای ضبط تصاویر از نحوه بازی کاربر خبر داده است.

تصویر این غول گرافیکی:

پ.ن: طبق کالبد شکافی های اخیر از دو کارت گرافیکی AMD Radeon R9 290X و NVIDIA GeForce GTX 780، خبرها حاکی از اینه که هر دو کارت توانایی اجرای بازیها با رزولوشن 4k را دارند.

تصویر دو کارت:

1

هیچ کدوم خودشون تولید ندارن! فقط reference میسازن تا بقیه شرکتها تولید کنند

قبلا تولید میکرد :d

من خودم یکیش داشتم درست یادم نیست خیلی سال پیش بود فکر کنم ATI Radion 700 بودش یادش بخیر اخرین گرافیک ati بود تو عمرم خریدم ;):d

خرید هر کدام از کارت های گرافیکی GTX 770 یا GTX 780 یا GTX 780Ti سه بازی Splinter Cell: Blacklist ، Assassin's Creed 4: Black Flag و Batman: Arkham Origins به شما هدیه داده می شود.
الان تکیف منی که 770 خریدیم 2 ماه پیش چی میشه یکی بیاد بگه 3 تا بازی من و بهم بدن :d

AMD کارت های خوبی میزنه اما تو درایور nVIDIA بهتره !
من خودم nVIDIA رو بیشتر دوست دارم :دی
اما اگه AMD نباشه ، nVIDIA پدر همه رو در میاره با قیمت هاش + کاهش سرعت پیشرفت .

فقط بحث قدرت که نیس !

برید ببینید مشکلات کارتهای AMD چی هست عزیزان

مثلا همین کارتهای سری 5 این شرکت با اینکه مثلا توی یه بازی بهت 60 فریم میده اما در حد 30 هم نیس !
یعنی تصویر PS داره
بعضی جاها گیر میکنه یهو باز راه میفته :دی

فقط بحث قدرت که نیس !

مثلا همین کارتهای سری 5 این شرکت با اینکه مثلا توی یه بازی بهت 60 فریم میده اما در حد 30 هم نیس !
یعنی تصویر PS داره

حالا سری 5 که مال عهد بوقه. الان سری 200 انگار خوب در اومدن مشکل خاصی ندارن.

- - -ویرایش - - -

AMD کارت های خوبی میزنه اما تو درایور nVIDIA بهتره !
من خودم nVIDIA رو بیشتر دوست دارم :دی
اما اگه AMD نباشه ، nVIDIA پدر همه رو در میاره با قیمت هاش + کاهش سرعت پیشرفت .

دقیقا!

Nvidia بد جور احساس خطر کرده مخصوصا که کنسولهای نسل بعد همه رفتن سراغ AMD

دقیقا ینی چی من نفهمیدم:|

nvidia برنامه های جانبی و اپشنایه فراوانی داره که اگر واقعا در جریان باشید و باهاشون کار کرده باشی...سمت کنسول های نسل بعد که هیچ سمت غول کارتای amd هم نمیری...

در ضمن از لحاظ قدرت 290x خیلی فراتر از gpu درون کنسول های ps4 و x1 و هیچجوره به هم مربوط نمیشن البته فقط از لحاظ شرکتی مرتبط هستن

بقول معروف میگن وقتی دوتا بزگتر رو در رو مشن یه بچه نمیپره وسط اشاره به titan / 290x با ps4:d

فقط بحث قدرت که نیس !

یعنی تصویر PS داره

این شایعات رو شما از کجا میاری..؟

حتما یک کاربر تو Neogaf..!!

در واقع این دو شرکت علت و معلول هم هستند:d:
یعنی NVIDIA باعث میشه که AMD تمام زورش رو بزنه که از تکنولوژی عقب نمونه و بلعکس AMD هم باعث میشه که NVIDIA نتونه خون ملت رو با اون قیمتهای کزاییش توی شیشه کنه!!
واقعا که هر کدومشون نباشن یه جای دنیای سخت افزار لنگ میزنه!!!

یکی از بزرگترین برتریهای کارتهای گرافیک Nvidia نسبت به AMD داشتن Physx هستش که اهمیت بالایی داره همین که میتونه چند تا افکت به بازی اضافه کنه و بازیرو طبیعی و زیباتر کنه خودش غنیمته،قیمت اکثر کارتهای Nvidia فرق چندانی با مشابه amd خود نداره از طرفی Physx و درایور با کیفیت تر این یه مقدار قیمت بالاتر را توجیح میکنه.

برتری تراشه های انویدیا فقط به Physx ختم نمیشه . در هر یک از smx ها در polymorph engine یک واحد [FONT=&amp]TESSELLATOR وجود داره که به بهترین وجه در dx11 عمل میکنه .
یکی از مواردی که انویدیا همیشه تونسته براحتی رقابت کنه اینه که حتی با یک واحد smx هم میتونه یه تراشه راه اندازی کنه که با افزایش تعدادشون قدرت بیشتری بدست میاره

اگه در معماری 780ti از smxهای مبتنی بر gk104 استفاده کرده باشه(sp) همچنین [/FONT]power throtle حذف کنه با افزایش فرکانس راحت میتونه r9290x رد کنه.

برتری تراشه های انویدیا فقط به Physx ختم نمیشه . در هر یک از smx ها در polymorph engine یک واحد [FONT=&amp]TESSELLATOR وجود داره که به بهترین وجه در dx11 عمل میکنه .
یکی از مواردی که انویدیا همیشه تونسته براحتی رقابت کنه اینه که حتی با یک واحد smx هم میتونه یه تراشه راه اندازی کنه که با افزایش تعدادشون قدرت بیشتری بدست میاره

اگه در معماری 780ti از smxهای مبتنی بر gk104 استفاده کرده باشه(sp) همچنین [/FONT]power throtle حذف کنه با افزایش فرکانس راحت میتونه r9290x رد کنه.

داداش یکخورده سطح پایینتر صحبت کن بتونیم هضم کنیم! :d من هیچ شکی در قدرت برتر Nvidia ندارم،Nvidia از لحاظ قدرت،نوآوری و تکنولوژی های به کار رفته در تراشه های گرافیکیش رتبه اول را داراست،AMD در ضمینه کارت گرافیک و هم CPU صرفا یک رقیب تقریبا تقلید گر محسوب میشه که وجودش باعث رقابت بیشتر و کاهش قیمت میشه پس وجودش برای مقابله با زیاده خواهی ها ی کم و بیش Nvidia و Intel لازمه.

تو ایران یه تعصب خیلی زیادی روی انویدیا وجود داره که حتی اگه یه کارت AMD با نصف قیمت پرفرمنس بهتری داشته باشه ترجیح میدن پول بیشتر بدن Geforce بگیرن

چون کارت های nvidia بهتر هستن بشخصه gt 210 رو به 7990 ترجیح میدم!!!

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or