یک کارت گرافیکی بخرید و سه بازی هدیه بگیرید.

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
xoch36nvjothj6gi1by6.jpg

شرکت Nvidia اعلام کرده با خرید کارت های گرافیکی جدید این شرکت، یک نسخه دیجیتالی با توجه به شرایط خرید، به خریدار هدیه می دهد. این کارت های گرافیکی عبارتند از: GTX 760/660 و GTX 780Ti/780/770

با خرید یک عدد کارت گرافیک GTX 760 یا GTX660 دو بازی Splinter Cell: Blacklist و Assassin's Creed 4: Black Flag می توانید دریافت کنید.
همچنین با خرید هر کدام از کارت های گرافیکی GTX 770 یا GTX 780 یا GTX 780Ti سه بازی Splinter Cell: Blacklist ، Assassin's Creed 4: Black Flag و Batman: Arkham Origins به شما هدیه داده می شود.

کارت گرافیکی GTX 780Ti در روز 7 نوامبر با قیمت 699 دلار یا 432 پوند عرضه می شود و قیمت بقیه کارت ها کمی ارزان تر از قیمت این کارت می باشد. نکته اینجاست که این قیمت تقریباً با قیمت کنسول Xbox One برابری می کند.
همچنین این شرکت از وجود قابلیت GeForce ShadowPlay برای ضبط تصاویر از نحوه بازی کاربر خبر داده است.

تصویر این غول گرافیکی:

پ.ن: طبق کالبد شکافی های اخیر از دو کارت گرافیکی AMD Radeon R9 290X و NVIDIA GeForce GTX 780، خبرها حاکی از اینه که هر دو کارت توانایی اجرای بازیها با رزولوشن 4k را دارند.

تصویر دو کارت:

1

اون مقایسه ای که من دیدم AMD Radeon R9 290X به راحتی 780 رو قورتش میده :-" :دی ارزونتر هم که هست :-/ خو حالا چرا باید 780 رو خرید !؟ :دی
تو ایران یه تعصب خیلی زیادی روی انویدیا وجود داره که حتی اگه یه کارت AMD با نصف قیمت پرفرمنس بهتری داشته باشه ترجیح میدن پول بیشتر بدن Geforce بگیرن

این خبر می تونه یکی از دلیل ها باشه!
تفاوت قیمتشون چقدره !؟ :-? اگه تفاوت قیمتشون از ارزش این 3 بازی بیشتر باشه که باز هم پیشنهاد دندون گیری نیست :دی
تو ایران یه تعصب خیلی زیادی روی انویدیا وجود داره که حتی اگه یه کارت AMD با نصف قیمت پرفرمنس بهتری داشته باشه ترجیح میدن پول بیشتر بدن Geforce بگیرن
من خودم یکی از همین تیپ افرادم :| :دی

تفاوت قیمتشون چقدره !؟ :-? اگه تفاوت قیمتشون از ارزش این 3 بازی بیشتر باشه که باز هم پیشنهاد دندون گیری نیست :دی

قیمت r9 290 زده 549 دلار.
من که اینقدر پول ندارم و کارت گرافیک کامپیوترم مال سال 2004 ـه !:d

اما از بررسی این دو کارت، نتایج جالبی دیدم.
ظاهراً هم تو رده خودش بالاتره و هم میان کارت های دیگه AMD

Release DateOctober 2013October 2013
Original SRP$549$299$549
GPUHawaiiTahitiTahiti
Process28nm28nm28nm
Transistors6.2 billion4.31 billion4.31 billion
Stream Processors281620482048
Clock Speed1000 MHz1000 MHz925 MHz
Frame Buffer4GB3GB3GB
Memory Width512-bit384-bit384-bit
Memory Clock1250 MHz1500 MHz1375 MHz
Memory Bandwidth320.0 GB/s288.0 GB/s264.0 GB/s
Compute Performance5.6 TFLOPS4.1 TFLOPS3.79 TFLOPS
Texture Units256128128
ROPs643232
Typical Board Power~250W~250W250W

[TH="class: rtecenter"]Radeon R9 290X[/TH]
[TH="class: rtecenter"]Radeon R9 280X[/TH]
[TH="class: rtecenter"]Radeon HD 7970[/TH]

[TD="align: right"]December 2011[/TD]

بررسی تخصصی تر:

اون مقایسه ای که من دیدم AMD Radeon R9 290X به راحتی 780 رو قورتش میده :-" :دی ارزونتر هم که هست :-/ خو حالا چرا باید 780 رو خرید !؟ :دی

البته همچین قورت هم نداده! احتمالا 780Ti بتونه فاصله رو کمتر کنه و با خریدش به همراه اون بازی ها خیلی گزینه خوبی رو در اختیار میذاره!;)
ولی ما که کلا با انویدیا حال نمیکنیم:d

یه سوال از دوستان اهل فن:
1-شرکت NVIDIA خودش کارت گرافیک تولید میکنه؟(منظورم اینه که پردازنده + Board رو تولید کنه.یه کارت گرافیک کامل)
2-اگر جواب 1 مثبته پس چرا توی بازار ایران اینقدر کارت های Nvidia با Boardهایی مثل XFX و... عرضه میشه؟چرا کارت گرافیک Nvida نیست؟
3-ATI چطور؟

چون amd کارت گرافیک نساخته به قول یکی از دوستان یادم نیست کی بود سماوربرقیه با دمای ۹۴ درجه(اگه انویدیا میخواست اینجوری گرافیک بسازه برق میبست به خیک همین ۷۸۰ راحت ۵۰ درصد قویتر میشد از AMD R9290)
چون کیفیت خیلی مهم تر هستش
چون یه بازی جدید بیاد amd تا درایور بده بازی درست اجرا بشه چند ماه گذشته آخرشم نمیشه (از بس نتونستن درایور بسازن با سازنده های بازی ها همکاری میکنن که بهینه کنن برا کارتاشون:d)
ولی کلا AMD دوست دارم همین که هست نمیزاره انویدیا بکنه تو پاچمون خودش یه نعمته :|:d

ولی منم ترجیح میدم گرونتر بخرم ولی انویدیا باشه حتما

یه سوال از دوستان اهل فن:
1-شرکت NVIDIA خودش کارت گرافیک تولید میکنه؟(منظورم اینه که پردازنده + Board رو تولید کنه.یه کارت گرافیک کامل)
2-اگر جواب 1 مثبته پس چرا توی بازار ایران اینقدر کارت های Nvidia با Boardهایی مثل XFX و... عرضه میشه؟چرا کارت گرافیک Nvida نیست؟
3-ATI چطور؟

انویدیا مستقیم خودش تولید نمیکنه

AMD خودش تولید میکنه (جدیدن ندیدم)

بچه ها یه راهنمایی میکنید
فرض بگیریم من یک سیستم منسوخ دارم ( :| )
این کارتو بخرم چه قطعات دیگه ای لازم دارم تا بازیای جدیدو تا چند سال خیلی نرم و راحت بازی کنم ؟

مادربرد سی پی یو رم پاور مانیتور :d وقتی بخوای همچین کارتی بخری باید بقیه قطعات در حدش باشن

آخرین ویرایش:
این کارتو بخرم چه قطعات دیگه ای لازم دارم تا بازیای جدیدو تا چند سال خیلی نرم و راحت بازی کنم ؟

انویدیا مستقیم خودش تولید نمیکنه

AMD خودش تولید میکنه (جدیدن ندیدم)

هیچ کدوم خودشون تولید ندارن! فقط reference میسازن تا بقیه شرکتها تولید کنند

وضع خود من هم تا قبل از سری HD 4xxx اینجوری بود. ولی الان چند سالی میشه فن AMD شدم. واقعا کارش درسته!

باید مادربورد را عوض کنی چرا که این کارت فقط با pci express 3 کار میده. بالطبع cpu هم باید عوض بشه. Ram هم اگه ddr3 نیست باید عوض بشه!

آخرین ویرایش:
شاید هم بعضی ها تجربه های تلخ (حالا هر چقدر هم که قدیمی) از گرافیک های Radeon دارن که نمیخوان تو گرافیک های گرون قیمت امروزی دوباره تکرار بشه ;)
شما سوالت رو اینجا بپرسی دوستان بهتر راهنمایی میکنن
مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or