سلام
داداش بن موقت شدی یا به عبارتی بن اول که بین یک هفته تا یک ماه بستگی به ریجن کنسول داره در میاد. در این حالت نمیتونی به psn وصل بشی. تا اینجا رو داشته باش
حالا دلیلش:
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه کنسولی رو که بردی پیش مغازه دار برات دیتا بریزه گرفته از روی اون با کارت های اکانت های دیگه بازی خریده ( از کنسول شما عملیات لاگین و خرید بازیها رو انجام داده) اونم چند اکانت مختلف و به صورت ظرفیت یک پکیج آفلاین رو چند کنسول بازی ریخته. به عبارتی از کنسول شما سواستفاده تجاری کرده. در این حالت صاحب اکانتای اصلی به ساپورت شکایت میکنن و ساپورت هم شماره سریال کنسول رو در میاره و اگه بار اول با این کنسول باشه بن موقت میکنه و چاره ای هم نداری جز صبر کردن تا اون تایمی که بالا گفتم بگذره. دیگه هیچ دلیل دیگه ای نداره که کنسول ساسپند بشه. مگه اینکه جلوی خودتون دیتا رو زده باشه که در این صورت ممکنه دلیل دیگه باشه. ولی اگه کنسول دستش بوده مخصوصا چند ساعت یا حتی یک روز و شما اونجا نبودی ۹۹ درصد همین کار رو کرده
این خیلی مهم بود اصلا نمیدونستم! با وضعیت نت ما مجبوریم به فروشنده بگیم حداقل دیتا بریزه (اکانت که دیگه عمرا بهشون اعتماد کنم) ولی اینکه برن با اکانت های داخل کنسول خرید بزنن واقعا نمیدونستم!!! و بهترین کار بنظرم اینه که یه رمز قوی واسه ورود به اکانت ها بذاریم درسته؟ دسترسی ندارن اینجوری؟ من 4 تا مربع دسته رو گذاشتم فرتی میره تو اکانت!
دوست عزیز حواست باشه کل کل و اون حرفهایی گفتم بع هیچ وجه نزنی من خودم جوری در لفافه میگم که قابل ردیابی و ریپورت نباشه دیروز اتفاقا یه عرب بود بهش مسیج دادم دنبال ریپورت گیری بود هی علامت سوال میفرستاد ولی خب من سه برابر اون تجربه انلاین گیمینگ داشتم میدونستم دنبال چیه . به هیچ وجه هم اکانت از فروشنده نخری فروشنده کلا تنها چیزی براش مهمه فقط و فقط پول هست و پول رو میپرسته(حالا استثنا و کار درست هم وجود داره ولی ما ندیدیم) و از اکانتهای ظرفیتی استفاده کن .پلاس هم خطریه حواست باشه اکراین زدن بن دائم داده از جایی مو لادرزش نمیره خرید کن ایشالا دیگه این اتفاقات برات دیگه رقم نخوره .موفق باشی .
من دیگه عمرا سمت فوتبال آنلاین برم و عمرا با کسی چت کنم!!! حتی همون شکلک!!! قشنگ اعصاب خوردی داره بازی آنلاین (فوتبال منظورمه ها) اینقدر بچه سال و مریض ذهنی ریختن تو بازی fc آنلاین یه گل میزنه بعد میاد پاسکاری با دروازه بان که توپ رو نگیری حمله کنی گل بزنی !!! اینقدر بچه بازی اصلا معنایی نداره ! همون بتلفیلد خودمون رو بازی میکنم سمت فیفا آنلاین نمیرم دیگه
واسه اخطار شما هم ناراحت شدم عزیز حقیقتا ...
تنت سلامت
باز هم از همگی ممنونم

) و از اکانتهای ظرفیتی استفاده کن .پلاس هم خطریه حواست باشه اکراین زدن بن دائم داده از جایی مو لادرزش نمیره خرید کن ایشالا دیگه این اتفاقات برات دیگه رقم نخوره .موفق باشی .