یک هفته ست ساسپند شدم و نمیدونم چرا ):

• Thread starter Thread starter yas67
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
داداش بن موقت شدی یا به عبارتی بن اول که بین یک هفته تا یک ماه بستگی به ریجن کنسول داره در میاد. در این حالت نمیتونی به psn وصل بشی. تا اینجا رو داشته باش
حالا دلیلش:
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه کنسولی رو که بردی پیش مغازه دار برات دیتا بریزه گرفته از روی اون با کارت های اکانت های دیگه بازی خریده ( از کنسول شما عملیات لاگین و خرید بازیها رو انجام داده) اونم چند اکانت مختلف و به صورت ظرفیت یک پکیج آفلاین رو چند کنسول بازی ریخته. به عبارتی از کنسول شما سواستفاده تجاری کرده. در این حالت صاحب اکانتای اصلی به ساپورت شکایت میکنن و ساپورت هم شماره سریال کنسول رو در میاره و اگه بار اول با این کنسول باشه بن موقت می‌کنه و چاره ای هم نداری جز صبر کردن تا اون تایمی که بالا گفتم بگذره. دیگه هیچ دلیل دیگه ای نداره که کنسول ساسپند بشه. مگه اینکه جلوی خودتون دیتا رو زده باشه که در این صورت ممکنه دلیل دیگه باشه. ولی اگه کنسول دستش بوده مخصوصا چند ساعت یا حتی یک روز و شما اونجا نبودی ۹۹ درصد همین کار رو کرده

این خیلی مهم بود اصلا نمیدونستم! با وضعیت نت ما مجبوریم به فروشنده بگیم حداقل دیتا بریزه (اکانت که دیگه عمرا بهشون اعتماد کنم) ولی اینکه برن با اکانت های داخل کنسول خرید بزنن واقعا نمیدونستم!!! و بهترین کار بنظرم اینه که یه رمز قوی واسه ورود به اکانت ها بذاریم درسته؟ دسترسی ندارن اینجوری؟ من 4 تا مربع دسته رو گذاشتم فرتی میره تو اکانت!

دوست عزیز حواست باشه کل کل و اون حرفهایی گفتم بع هیچ وجه نزنی من خودم جوری در لفافه میگم که قابل ردیابی و ریپورت نباشه دیروز اتفاقا یه عرب بود بهش مسیج دادم دنبال ریپورت گیری بود هی علامت سوال می‌فرستاد ولی خب من سه برابر اون تجربه انلاین گیمینگ داشتم میدونستم دنبال چیه . به هیچ وجه هم اکانت از فروشنده نخری فروشنده کلا تنها چیزی براش مهمه فقط و فقط پول هست و پول رو میپرسته(حالا استثنا و کار درست هم وجود داره ولی ما ندیدیم:)) ) و از اکانتهای ظرفیتی استفاده کن .پلاس هم خطریه حواست باشه اکراین زدن بن دائم داده از جایی مو لادرزش نمیره خرید کن ایشالا دیگه این اتفاقات برات دیگه رقم نخوره .موفق باشی .

من دیگه عمرا سمت فوتبال آنلاین برم و عمرا با کسی چت کنم!!! حتی همون شکلک!!! قشنگ اعصاب خوردی داره بازی آنلاین (فوتبال منظورمه ها) اینقدر بچه سال و مریض ذهنی ریختن تو بازی fc آنلاین یه گل میزنه بعد میاد پاسکاری با دروازه بان که توپ رو نگیری حمله کنی گل بزنی !!! اینقدر بچه بازی اصلا معنایی نداره ! همون بتلفیلد خودمون رو بازی میکنم سمت فیفا آنلاین نمیرم دیگه
واسه اخطار شما هم ناراحت شدم عزیز حقیقتا ...
تنت سلامت
باز هم از همگی ممنونم

سلام خوش حالم مشکل بن حل شد
میخواستم ببرم برام دیتا بریزن که پست شمارو دیدم کلا بیخیال شدم
یعنی الان مشکل از اکانت بازی fc بود ؟ با اکانت پلاس وارد سایت پلی استیشن شدین برا برسی ؟
شماره موبایل رو از کدوم اکانت خواست ؟ در کل اولین بار هست میشونم شماره موبایل میخوان

• Like
Reactions: yas67
سلام خوش حالم مشکل بن حل شد
میخواستم ببرم برام دیتا بریزن که پست شمارو دیدم کلا بیخیال شدم
یعنی الان مشکل از اکانت بازی fc بود ؟ با اکانت پلاس وارد سایت پلی استیشن شدین برا برسی ؟
شماره موبایل رو از کدوم اکانت خواست ؟ در کل اولین بار هست میشونم شماره موبایل میخوان

سلام علیرضا جان ... به قول بچه ها دیتا هم میخواستی بریزی همونجا بشین و دستگاه رو همون موقع تحویل بگیر
نیم ساعت که بیشتر طول نمیکشه...

عزیز من تمام اکانت هایی که روی کنسول داشتم رو رفتم سایت پلی استیشن و یکی یکی چک کردم
قسمت اخطار داره قشنگ مشخص میکنه تو شش ماه گذشته چه اخطاری گرفتی و بابت چی !
ولی تمام ایمیل هام (اکانتام) سالم بود! تنها یک اکانت بود که نمیتونستم چک کنم چون فروشنده ریخته بود واسم و اونم واسه fc بود و پسوردم رفتم بگیرم نداد بهم!

تو قسمت گفتگوی آنلاین با پشتیبانی پلی استیشن که حدود یک ساعت هم صبر کرده بودم نوبتم بشه آره ، اونجا دو مرتبه با دو کارشناس چت کردم هر دو کارشناس همون اول گفتن شماره موبایل بده!
اتفاقا کارشناس اولی چون ترسیدم شماره ایران رو بدم بعد از چند دقیقه پایان گفتگو رو اعلام کرد و نوشت بخاطر مسائل امنیتی (چون موبایل ندادم) نمیتونیم این بحث رو ادامه بدیم!
ولی خب دیگه گفتم هرچه بادا باد! با کارشناس دومی همون اول شماره موبایلم رو دادم و قشنگ اومد اکانت رو هم چک کرد و گفت مشکلی نداره و میتونی وارد بشی و بازی کنی !
اکانتم واسه ترکیه بود و شماره ایران دادم... هیچ کدی چیزی هم نیومد به گوشیم! (واسه راستی آزمایی) در کل دو دل شده بودم اون روز که برم یه شماره مجازی خارج از کشور بخرم که اونم دو سه میلیون بود !!! و شانس آوردم خرج الکی نکردم!

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
سلام علیرضا جان ... به قول بچه ها دیتا هم میخواستی بریزی همونجا بشین و دستگاه رو همون موقع تحویل بگیر
نیم ساعت که بیشتر طول نمیکشه...

عزیز من تمام اکانت هایی که روی کنسول داشتم رو رفتم سایت پلی استیشن و یکی یکی چک کردم
قسمت اخطار داره قشنگ مشخص میکنه تو شش ماه گذشته چه اخطاری گرفتی و بابت چی !
ولی تمام ایمیل هام (اکانتام) سالم بود! تنها یک اکانت بود که نمیتونستم چک کنم چون فروشنده ریخته بود واسم و اونم واسه fc بود و پسوردم رفتم بگیرم نداد بهم!

تو قسمت گفتگوی آنلاین با پشتیبانی پلی استیشن که حدود یک ساعت هم صبر کرده بودم نوبتم بشه آره ، اونجا دو مرتبه با دو کارشناس چت کردم هر دو کارشناس همون اول گفتن شماره موبایل بده!
اتفاقا کارشناس اولی چون ترسیدم شماره ایران رو بدم بعد از چند دقیقه پایان گفتگو رو اعلام کرد و نوشت بخاطر مسائل امنیتی (چون موبایل ندادم) نمیتونیم این بحث رو ادامه بدیم!
ولی خب دیگه گفتم هرچه بادا باد! با کارشناس دومی همون اول شماره موبایلم رو دادم و قشنگ اومد اکانت رو هم چک کرد و گفت مشکلی نداره و میتونی وارد بشی و بازی کنی !
اکانتم واسه ترکیه بود و شماره ایران دادم... هیچ کدی چیزی هم نیومد به گوشیم! (واسه راستی آزمایی) در کل دو دل شده بودم اون روز که برم یه شماره مجازی خارج از کشور بخرم که اونم دو سه میلیون بود !!! و شانس آوردم خرج الکی نکردم!
کلا شما برا اکانت خودتون قبل از این قضایا شماره موبایل وارد کرده بودین ؟ یا در کل اولین بار بود شماره موبایل میدادین ؟
شرمنده برا فضولی نمیپرسم چون خود من همیشه از این ترس ها دارم برا همین میخوام مشکلی برام پیش نیاد چون من از همون اول که اکانت رو ساختم شماره موبایل ثبت نکردم ( به خاطر ایرانی بودن) چو یه وقت ممکنه برا شماره های ایرانی اس ام اس ورود و تایید (از سمت سونی) نیاد و دسترسی به اکانت مشکل باشه برا اکانت یاهو من این اتفاق افتاده

• Like
Reactions: yas67
کلا شما برا اکانت خودتون قبل از این قضایا شماره موبایل وارد کرده بودین ؟ یا در کل اولین بار بود شماره موبایل میدادین ؟
شرمنده برا فضولی نمیپرسم چون خود من همیشه از این ترس ها دارم برا همین میخوام مشکلی برام پیش نیاد چون من از همون اول که اکانت رو ساختم شماره موبایل ثبت نکردم ( به خاطر ایرانی بودن) چو یه وقت ممکنه برا شماره های ایرانی اس ام اس ورود و تایید (از سمت سونی) نیاد و دسترسی به اکانت مشکل باشه برا اکانت یاهو من این اتفاق افتاده
دشمنت شرمنده
نه اصلا شماره موبایل نداده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or