بهزاد جان دست گلت درد نکنه
من با رد دد از دنیای بیروح PC به عالم کنسولی و 360 کشیده شدم
آنچارتد 2 هم مشت محکمی بر دهان PC فن بنده زد
هیچ وقت یادم نمیره تا صبح داشتم دنبال اسم بازی میگشتم اونم برای pc
فرداش که فهمیدم مال سونیه بدو رفتم یدونه خریدم
یادش بخیر منم با بازی Red Dead Redemption به سمت کنسول و گیم که یه مدت کنار گذاشته بودم برگشتم ( اون زمان منم دنبال بازی RDR برای PC بودم که متوجه شدم فقط کنسولی هستش و رفتم به سمت 360 ) آنچارتد هم از اونجایی که PS3 نداشتم نسخه های 1و2و3 رو بازی نکردم و فقط نسخه 4 رو بازی کردم چون PS4 دارم و از نسخه 4 که خیلی خوشم اومد . حالا به نظرتون نیازه نسخه های قبلی رو بازی کنم یا نه ؟؟
یادش بخیر منم با بازی Red Dead Redemption به سمت کنسول و گیم که یه مدت کنار گذاشته بودم برگشتم ( اون زمان منم دنبال بازی RDR برای PC بودم که متوجه شدم فقط کنسولی هستش و رفتم به سمت 360 ) آنچارتد هم از اونجایی که PS3 نداشتم نسخه های 1و2و3 رو بازی نکردم و فقط نسخه 4 رو بازی کردم چون PS4 دارم و از نسخه 4 که خیلی خوشم اومد . حالا به نظرتون نیازه نسخه های قبلی رو بازی کنم یا نه ؟؟
بهزاد جان شما مثل همیشه عالی ظاهر شدی . ممنون از علی عزیز . پس من خوندن مقاله رو موکول میکنم به بعد از انجام سه گانه قبلی ناتی داگ . البته الان مشغول بازی شاهکار دیگه این استدیو یعنی The Last Of Us II هستم و بعد از این بازی میرم سراغ اون سه گانه . البته Uncharted The Last Legacy رو هم مونده بازی کنم .