یک ماجراجویی بی نظیر: چرا Uncharted 2 : Among Thieves بهترین بازی PS3 است؟

بهترین نسخه سری uncharted از نظر شما کدام است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
بهزاد جان دست گلت درد نکنه
من با رد دد از دنیای بیروح PC به عالم کنسولی و 360 کشیده شدم
آنچارتد 2 هم مشت محکمی بر دهان PC فن بنده زد x_x
هیچ وقت یادم نمیره تا صبح داشتم دنبال اسم بازی میگشتم اونم برای pc
فرداش که فهمیدم مال سونیه بدو رفتم یدونه خریدم :*
یادش بخیر منم با بازی Red Dead Redemption به سمت کنسول و گیم که یه مدت کنار گذاشته بودم برگشتم ( اون زمان منم دنبال بازی RDR برای PC بودم که متوجه شدم فقط کنسولی هستش و رفتم به سمت 360 ) آنچارتد هم از اونجایی که PS3 نداشتم نسخه های 1و2و3 رو بازی نکردم و فقط نسخه 4 رو بازی کردم چون PS4 دارم و از نسخه 4 که خیلی خوشم اومد . حالا به نظرتون نیازه نسخه های قبلی رو بازی کنم یا نه ؟؟

یادش بخیر منم با بازی Red Dead Redemption به سمت کنسول و گیم که یه مدت کنار گذاشته بودم برگشتم ( اون زمان منم دنبال بازی RDR برای PC بودم که متوجه شدم فقط کنسولی هستش و رفتم به سمت 360 ) آنچارتد هم از اونجایی که PS3 نداشتم نسخه های 1و2و3 رو بازی نکردم و فقط نسخه 4 رو بازی کردم چون PS4 دارم و از نسخه 4 که خیلی خوشم اومد . حالا به نظرتون نیازه نسخه های قبلی رو بازی کنم یا نه ؟؟
سلام
به نظر من حتما نیاز هست
مخصوصا الان که آنچارتد کالکشن هم هست و با کیفیت بالاتری میتونین از این شاهکارهای ناتی داگ لذت ببرین

سلام
به نظر من حتما نیاز هست
مخصوصا الان که آنچارتد کالکشن هم هست و با کیفیت بالاتری میتونین از این شاهکارهای ناتی داگ لذت ببرین
بهزاد جان شما مثل همیشه عالی ظاهر شدی :x. ممنون از علی عزیز . پس من خوندن مقاله رو موکول میکنم به بعد از انجام سه گانه قبلی ناتی داگ . البته الان مشغول بازی شاهکار دیگه این استدیو یعنی The Last Of Us II هستم و بعد از این بازی میرم سراغ اون سه گانه . البته Uncharted The Last Legacy رو هم مونده بازی کنم .

بنظرم انچارتد ۱ اصلا خوب نبود
برعکس انچارتد ۲ عالی بود
از همون اول بیدار میشی میبینی تو قطار در حال سقوطی 😍

انچارتد ۳ شاهکاره
همین امروز داشتم انچارتد ۳ دوباره بازی میکردم
واقعا بینظیره 🌹

⭐ عکس از اجرا بازی آنچارتد ۳ روی ps3 خودم 💐
این مرحله خیلی عالیه واقعا
خودش یه رد دد ۲ حساب میشه 😁

( ببخشید عکس بد شد ، چون در حال بازی بودم هم عکس گرفتم 😁 )

img_20211024_143528870~2_qupo.jpg

• Like
Reactions: rezvideo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or