یک فروشگاه نروژی ۵۱ شرکت گیم و اسباب بازی را تحریم کرد.

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
یکی‌ از بزرگترین فروش گاه‌های زنجیره‌ای کشور نروژ بعد از کشتار خونین اسلو وارد شدن محصولات ۵۱ شرکت بازی و اسباب بازی را به کشور را به طور موقت ممنوع کرد.
این گیم‌ها شامل نسخه چهارم بازی ندای‌ وظیفه و هم چنینworld of warcraft که قاتل آن‌ها را بازی میکرد است نیز هستند.
Avis, Geir Inge Stokke در یک روزنامه محلّی اعلام کرد، ما بازی‌هایی‌ را که امکان دادن انگیزه کافی‌ برای انجام دنبال این قتل هستند را به طور موقت جم آوری می‌کنیم.
او هم چنین اعلام کرد ما این تصمیم را زمانی‌ گرفتیم که فهمیدیم بازی‌ها اثر منفی‌ بر روی قاتل داشته اند
او گفت ما باید برای زمان برگشت آنها برنامه بسیار دقیقی بریزیم. در حال حاضر اقتصاد دارای اهمیتی برای ما نیست.
پیش از این قاتل اعلام کرده بود که ساعتی‌ بسیار مشغول بازی Wowبود است و تا جایی‌ پیش رفت که بازیmw2 را وسیله آموزش‌های نظامی عنوان کرد
از بازی‌های دیگر که ورود آن ها به کشور تحریم شده اند. میشود به Homefront, Black Ops, Modern Warfare 2, World at War, Call of Duty 4: Modern Warfare, Sniper Ghost Warrior, and Counter strikeاشاره کرد.
norway-artyflagpic.jpg

Last edited by a moderator:
یارو قاتله که چرت و پرت گفت شما اگر یه دست Flash Point بزنی میفهمی MW2 اصلا بر اساس اصول ساخته نشده و یه بازی صرفا Fun هست و بس، اگر بخوای مثل MW2 رفتار کنی کلاهت پس معرکست نمیدونم والا، خداوندا یه عقلی به اینا بده یه پولی به ما :(.
واقعا طرف مزخرف گفته اگه آدم بخواد مثل mw رفتار کنه که همون اول بسم الله سوراخ سوراخ میشه چون اصلا mw استراتزی جنگ نداره فقط میزنی میری جلو اونم با 600 تا گلوله و یه هند گان 40 گلوله ای به اضافه خط سلامت خود به خود پر شونده! خدا آخر و عاقبت گیمرها رو به خیر کنه این آدما چطوری میتونن چنین حرفای بی ربطی رو باور کنن و بعد هم منتشرش کنن . احتمالا خواستن اکتیویزن و ایفنیتی وارد رو خراب کنن.:d

البته اون که بعده 21 سال احتمال میدم حبس ابد بهش بدن...
من دلم میسوزه کشوری که 4.5 میلیون جمعیت داره بیش از 90 نفرشون مردن! کشوری که هرکی اونجا به دنیا بیاد 99% خوشبخت هست!!! کلا بهترین کشور هایه دنیا همین کشور هایه اسکاندیناوی هستند.
( ببینید چقدر اینا در صلح و آرامش بودن که اون یارو که 90 نفرو کشته یک دونه پلیس هم اونجا نبوده!!! تازه پلیس ها جالب بودن این خبر رو شنیدن کپ کردن ! :دی یکم زیادی وارد مسائل شدم )
ولی اگه قتل از رویه همین بازی ها هم باشه باز هم چیزه جدیدی نیست مثله اون مسئله ی انگلستان که یارو GTA بازی کرده بود...

تو انگلستان چی‌ شده مگه؟

درست یادم نیست ماله 3 سال پیشه :دی ولی یک نفر اومده چند نفر رو کشته ( فکر کنم مثله GTA خواسته ماشین بدزده ) بعد تویه اعترافاتش گفته که میخواسته ببینه تو واقعیت چجوریه!!!!

آخرین ویرایش:
البته اون که بعده 21 سال احتمال میدم حبس ابد بهش بدن...
من دلم میسوزه کشوری که 4.5 میلیون جمعیت داره بیش از 90 نفرشون مردن! کشوری که هرکی اونجا به دنیا بیاد 99% خوشبخت هست!!! کلا بهترین کشور هایه دنیا همین کشور هایه اسکاندیناوی هستند.
( ببینید چقدر اینا در صلح و آرامش بودن که اون یارو که 90 نفرو کشته یک دونه پلیس هم اونجا نبوده!!! تازه پلیس ها جالب بودن این خبر رو شنیدن کپ کردن ! :دی یکم زیادی وارد مسائل شدم )
ولی اگه قتل از رویه همین بازی ها هم باشه باز هم چیزه جدیدی نیست مثله اون مسئله ی انگلستان که یارو GTA بازی کرده بود...
تو انگلستان چی‌ شده مگه؟:d

عجب حرکت جهادی کرده این فروشگاه ، حالا که 51 شرکت گیم رو تحریم کرده دیگه چی میخواد بفروشه ؟؟
-------------------------------------
دوستان فکر کنم یارو منظورش از این که mw2 بازی میکرده این بوده که تحت تاثیر جو بازی و بزن بکشش قرار گرفته و همچین کاری کرده ، اصلا ربطی به استراتژی و اینا نداره مگه میخواسته پنتاگون رو بترکونه .
حالا خوبه mercenaries بازی نکرده و گرنه نصف نروژو با خاک کوچه یکی میکرده

این نروژی های عزیز بجای این مسخره بازیهای نمایشی بهتره برن رو مبحث تناسب جرم و مجازات کار بکنن تا کسی به خودش اجازه نده دست به کشتار مردم بزنه حالا اگر این مردک روانی فردا بیاد تو بازجویی بگه من به موز علاقه مندم و قبل از کشتن بچه های مردم 6تا موز خوردم موز رو هم از تو مغازه ها جمع اوری میکنن؟!! وقتی نهایت مجازات تو یه کشور 21 سال زندان(زندانهاشون هم که به هتل بیشتر شبیه تا زندان!)باشه نتیجش میشه این که دیدیم!
این نوع واکنش ها بیشتر بخاطر عصبانیت و احساساتی شدن مردم هست.
اون همه آدم خدا بیامرز بشن،خب حق دارن خدایی.، اگه ایران بود کل کنسول ها و بازی هارو ممنوع میکردن.
اگر تو ایران بود تا الان اعدام شده بود و خلاص! کنسول و این حرفها جمع نمیشد....

طرف یه مسیحی افراطیه که میگه درحال جنگ صلیبیه!! چه ربطی به MW2 داره؟!

سران 51 شرکت بازیسازی در افسردگی کامل به سر میبرن چون تنها یک فروشگاه نروژی اون ها رو تحریم کرده در نتیجه دیگه فروشی نخواهند داشت و سریعا ورشکست میشوند!:d
(بازار آمریکا و بقیه ی کشور های اروپایی هم کشک!!!:d)

دست عواملین فتنه بتلفیلد پشت پرده هاست:دی

موافقم :d چون هیچکدوم از عناوین EA مثل مدال و bF و اینا تو لیست نیست :d ولی جدی کارشون زیاد منطقی نیست ! حالا یه MW2 رو جمع کردن بعدش چی ؟ اینقدر بازی تو این مایه ها هست که اگه بخوان جمع کن نسل صنعت گیم و گیمر تو نروژ باید ورداشته شه :d

• Like
Reactions: hosein me
البته به نظرم این کارها منطقی نیست پس فردا یکی با یک شرکتی بد هست یک دیونه ای را استخدام میکنه می ره دوباره یک کاری میگه من فلان بازی را دیدم بعد بریزن دراون شرکت سازنده بازی را تخته کنند !!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
برن فکر مردمشون رو اصلاح کنند. واسه جرم و جنایت تحریم کردن اثری نداره. 1000 تا عوامل محیطی هست که باعث میشه یه آدم استراتزی خوبی واسه یه فاجعه طراحی کنه !!

فردا هم یکی میاد همه رو با نیزه میکشه بعد بهش میگن چرا؟!
میگه:داشتم Rise Of Nightmares بازی میکردم چون با کینکت هست و دسته نداره آدم یاد میگیره چجوری آدم بکشه منم اومدم تو خیابون دیدم همه زامبی شدن گفتم منم که مهارت دارم بذار اینارم بکشم و در نتیجه کینکت هم تحریم میشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or