یک فروشگاه نروژی ۵۱ شرکت گیم و اسباب بازی را تحریم کرد.

Destruction

The Death Fleet Descends
Loyal Member
یکی‌ از بزرگترین فروش گاه‌های زنجیره‌ای کشور نروژ بعد از کشتار خونین اسلو وارد شدن محصولات ۵۱ شرکت بازی و اسباب بازی را به کشور را به طور موقت ممنوع کرد.
این گیم‌ها شامل نسخه چهارم بازی ندای‌ وظیفه و هم چنینworld of warcraft که قاتل آن‌ها را بازی میکرد است نیز هستند.
Avis, Geir Inge Stokke در یک روزنامه محلّی اعلام کرد، ما بازی‌هایی‌ را که امکان دادن انگیزه کافی‌ برای انجام دنبال این قتل هستند را به طور موقت جم آوری می‌کنیم.
او هم چنین اعلام کرد ما این تصمیم را زمانی‌ گرفتیم که فهمیدیم بازی‌ها اثر منفی‌ بر روی قاتل داشته اند
او گفت ما باید برای زمان برگشت آنها برنامه بسیار دقیقی بریزیم. در حال حاضر اقتصاد دارای اهمیتی برای ما نیست.
پیش از این قاتل اعلام کرده بود که ساعتی‌ بسیار مشغول بازی Wowبود است و تا جایی‌ پیش رفت که بازیmw2 را وسیله آموزش‌های نظامی عنوان کرد
از بازی‌های دیگر که ورود آن ها به کشور تحریم شده اند. میشود به Homefront, Black Ops, Modern Warfare 2, World at War, Call of Duty 4: Modern Warfare, Sniper Ghost Warrior, and Counter strikeاشاره کرد.
norway-artyflagpic.jpg

Last edited by a moderator:
خداروشکر دیوار کوتاه تر از گیم که نیست. مردتیکه بلند شده رفته زده ملت رو داغون کرده عین خیالشم نیست بعد میگه از روی MW2 تقلید کردم :|.
فردا یا پس فردا طالبان رو هم میرن بررسی می کنند میبینند Gears Of War رو سر لوحه کارش قرار داده :دی.

یارو قاتله که چرت و پرت گفت شما اگر یه دست Flash Point بزنی میفهمی MW2 اصلا بر اساس اصول ساخته نشده و یه بازی صرفا Fun هست و بس، اگر بخوای مثل MW2 رفتار کنی کلاهت پس معرکست نمیدونم والا، خداوندا یه عقلی به اینا بده یه پولی به ما :(.

کشور نروژ بعد از کشتار خونین اسلو وارد شدن محصولات ۵۱ شرکت بازی و اسباب بازی را به کشور را به طور موقت ممنوع کرد.
:d
:))
اسباب بازی ... !!! یکی بشنوه فک میکنن ملت دارن باربی بازی میکنن :|

آخرین ویرایش:
حریف خر نیستن گیر میدن به پالون خر!:| لابد حالا که ما از بچگی بازی میکردیم کل کشور رو باید بترکونیم دیگه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
جالبه اسنایپر رو هم ممنوع کردن:d اگر اون یارو اسنایپر رو الگو قرار میداد حالا حالا تو باگ بود:d

حرفت درسته ها ولی من یه چیزی رو الان نمیفهمم.خدا رو شکر مملکت ما که هیچ قانونی توش نیس.شماها چرا ناراحت هستید؟نکنه برای دوستان نروژی؟
نه دیگه،آخه من الان نروژم:d
دقت نکردی گیمرهای تمام جهان عضوی از یک بدنن و چو عضوی به درد آورد روزگار.......:d

آخرین ویرایش:
حریف خر نیستن گیر میدن به پالون خر!:| لابد حالا که ما از بچگی بازی میکردیم کل کشور رو باید بترکونیم دیگه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
جالبه اسنایپر رو هم ممنوع کردن:d اگر اون یارو اسنایپر رو الگو قرار میداد حالا حالا تو باگ بود:d
حرفت درسته ها:dولی من یه چیزی رو الان نمیفهمم.خدا رو شکر مملکت ما که هیچ قانونی توش نیس.شماها چرا ناراحت هستید؟نکنه برای دوستان نروژی؟:d

من فکر میکنم این که شما خشن باشی یا یه فرد اروم کاملا به عوامل محیطی خانواده, رضایت از زندگی و سایر علل مربوط میشه و بازیهای کامپیوتری هم ان چنان تاثیری نداره. ولی متاسفنه ره چی شد یقه ی بازها رو میچشبن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vivanred
اخه من موندم مثلا mw2 چه سرلوحه ای برا این بوده که قتلشو توجیح کنه !وقتی طرف مریضه چه ربطی به بازی داره به جای این کارا بیان کلاس های اموزشی برگزار کنند برای مبارزه با عقاید افراطی

خوب دیگه خدارو شکر که از این به بعد ریشه قتل و جنایت در این کشور قطع و خشک شده و از این به بعد مردم در کمال صلح و صفا زندگی خواهند کرد . به نظر من اگر همه جهان متحد بشند و کل گیم را ممنوع کنند و مایکرو و سونی نینتندو را با خاک یکسان کنند 99 درصد مشکلات جهان از قبیل جنگ و ... حل میشه دیگه نیازی به ظهور منجی هم نخواهیم داشت. :))

من فکر میکنم این که شما خشن باشی یا یه فرد اروم کاملا به عوامل محیطی خانواده, رضایت از زندگی و سایر علل مربوط میشه و بازیهای کامپیوتری هم ان چنان تاثیری نداره. ولی متاسفنه ره چی شد یقه ی بازها رو میچشبن

دقیقا . البته به نوع نگاه طرف هم بر میگرده به چیز های مختلف که خودش به نوع بزرگ شدن و رفتار خانواده بر میگرده هرچند .

اینا به جای اینکه از ورود بازیها جلوگیری کنن بیان قانون چرتشونو عوض کنن و به جای 21 سال حبس اعدامش کنن،نه اینکه طرف بعده بیست سال دوباره بیاد بیرون یه عده دیگرو بکشه...

البته چند روز شمال بودم از اخبار اطلاع ندارم...این قاتله اصلا چی شد؟

• Like
Reactions: Gabit0
اینا به جای اینکه از ورود بازیها جلوگیری کنن بیان قانون چرتشونو عوض کنن و به جای 21 سال حبس اعدامش کنن،نه اینکه طرف بعده بیست سال دوباره بیاد بیرون یه عده دیگرو بکشه...

البته چند روز شمال بودم از اخبار اطلاع ندارم...این قاتله اصلا چی شد؟
بابت اسپم شرمنده دوستان:(ولی مجبورم نقل قول کنم.چون با این دوستمون شدیدا موافقم.اینا هم دیگه دارن از اونور پشت بوم میوفتن.طرف زده 90 نفرو ترکونده،بهش 20 سال حبس میدن=))واقعا احمقانست.متاسفانه برای همین هست که میگن دنیا مزخرفه.اگر بین اون همه مسلمون 2 تا یهودی بودن،الان تمام کشورای مسلمون با خاک یکسان میشدن:|اوس ممد راس میگه دیگه.این از کشور ما،اونم از اونور:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or