دوستان قصد خرید یک دستگاه ps3 160 گیگ کپی خور رو دارم دوستان قیمت و ........ رو فقط پ خ بکنن.اولویت با دستگاه سفیده.
اسپم کاملا ممنوع
خرید فقط تهران حضوری بعد از تست دستگاه
ps3 slim 500g فریمور 3.55 هک شده کامل هارد داخلی و خارجی پر بازی انحصاری
+
160g هارد اکسترنال
بازی اورجینال redfaction
ps3 stan
دانگل اورجینال psbreak
کابل hdmi
1سال گارانتی و بیمه ایران
تاریخ خرید 21.11.89 فاکتور هم موجوده
100%سالم و بی خط و خش 5 تا بازی باهاش تموم شده در حد اک
تهران حضوری و شهرستان بعد واریز کامل پول فرستاده میشه(هزینه با خریدار)
قیمت 450
ps3 slim 500g فریمور 3.55 هک شده کامل هارد داخلی و خارجی پر بازی انحصاری
+
160g هارد اکسترنال
بازی اورجینال redfaction
ps3 stan
دانگل اورجینال psbreak
کابل hdmi
1سال گارانتی و بیمه ایران
تاریخ خرید 21.11.89 فاکتور هم موجوده
100%سالم و بی خط و خش 5 تا بازی باهاش تموم شده در حد اک
تهران حضوری و شهرستان بعد واریز کامل پول فرستاده میشه(هزینه با خریدار)
قیمت 450
o:-)سلام دوست من من یک دستگاه پلی استیشن 3 مدل 160 گیگ اسلیم سفید رنگ اسلیم دارم در حد آکبند و کلا 3 هفته است که مادرم برام از مالزی آورده و بینهایت دستگاه تمیزه و یک نقطه هم روش نیست این دستگاه در کنارش یک عدد هارد 640 گیگ اکسترنال مارک ترنسند اورجینال به همراه یک عدد دیسک بلوری هم روش هستش و کنسول روش پر بازیهای روز هم ریخته شده و بیش از حد دستگاه سالم هستش و کلاً سر جمع 2 ساعت هم روشن نبوده و فوق العادس این دستگاه برای مصرف کننده........کلیه قطعات را با هم اگر خواستید یک کلام میدم 450.000 تومان...............شماره تماس بنده هم در پائین هستش ............تا فردا هم 100% میخوام بفروشمش چون پول لازم دارم و به خدا به همین قیمت هم مشتری داره و اگر به مغازه دار بدم خداوکیلی جای نو میفروشه ولی من نمیخوام دسته این بی انصافها بیفته.......................
#
o:-)سلام دوست من من یک دستگاه پلی استیشن 3 مدل 160 گیگ اسلیم سفید رنگ اسلیم دارم در حد آکبند و کلا 3 هفته است که مادرم برام از مالزی آورده و بینهایت دستگاه تمیزه و یک نقطه هم روش نیست این دستگاه در کنارش یک عدد هارد 640 گیگ اکسترنال مارک ترنسند اورجینال به همراه یک عدد دیسک بلوری هم روش هستش و کنسول روش پر بازیهای روز هم ریخته شده و بیش از حد دستگاه سالم هستش و کلاً سر جمع 2 ساعت هم روشن نبوده و فوق العادس این دستگاه برای مصرف کننده........کلیه قطعات را با هم اگر خواستید یک کلام میدم 450.000 تومان...............شماره تماس بنده هم در پائین هستش ............تا فردا هم 100% میخوام بفروشمش چون پول لازم دارم و به خدا به همین قیمت هم مشتری داره و اگر به مغازه دار بدم خداوکیلی جای نو میفروشه ولی من نمیخوام دسته این بی انصافها بیفته.......................
#