از اهالي فن تقاضا دارم جواب أين سؤال رو بدن
نه 3.66 کپی خور نمیشه حداقل تا وقتی که کاستوم فریمور 3.66 بیاد و یا دانگرید شه و... فقط جهت راهنمائی گفتما تو سر مال دوست عزیز نمیزنم قیمتشم خوبه

داداش لپ تاپ رو کی خریدی؟ چند خریدی؟:d تو پست اول گفتی دست خودت نیست و تا دو سه روز دیگه دستت میرسه اومد دستت چند تا عکس دیگه ازش بزار بی زحمت
لپتاپ ماله 2 سال پیشه.خودم حدود 1400 خریدم.لپتاپ دستمه ولی فعلا روش یک سری اطلاعات دارم اگه کسی 100 % بخواد Restore میکنمش
---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------
من اکانتو میخوام فقط جواب منو بده
این بازیا کاملا؟ یا فقط کد هستن ؟ تا حالا این بازیارو رو چند تا دستگاه زدی؟ کمتر میدیش؟
یعنی چی فقط کدن؟ این بازیارو از game-ir خریدم و وارد اریجن کردم و رو 1 دستگاه PC هم بیشتر نصب نکردم.
عزیز شما تو بازارچه ببین طرف داره BFBC2 , Crysis 2 رو میده 30 تومن بعد من FIFA هم دارم که همین الان نوش فقط میشه 25 تومن.(اگه FIFA 11 رو هم حساب نکنی)
حالا هرجوری که نظرته به نظرم بهتر از این جایی پیدا نمیکنی.
---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------
کیلزون 3 و اسپورت چمپیون رو باهم ازتون میخرم 55
جدا نمیخرم که فقط اسپورت باشه یا فقط کیلزون
اگه فروشنده هستی شماره ات و برام مسیج کن با هم هماهنگ کنیم عزیز
من یکم عجله ای میخوامش امیدوارم زود جواب بدی دوست عزیز
مدل فرمان دقیقا چی هستش ؟ شاید سر اون هم تونستیم به تفاهم برسیم
مدل فرمون Logitech Driving Force GT که فرمون رسمی بازی GT5 که تو بعضی باندل ها همراه GT5 هست.به PC و PS2 هم میخوره.برای اطلاعات بیشتر هم از Google استفاده کنید.
KZ3 , Sport Champion احتمالا دوشنبه میرسن دستم.هماهنگ میکنم باهاتون
پست دوم با قیمت های جدید آپدیت شد.