یک عدد PS3 با فرمان و move و یکسری بازی + یک عدد لپتاپ VAIO

• Thread starter Thread starter Euneed
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Euneed

کاربر سایت
Rating - 100%
2   0   0
دوستان عزیز
با تشکر از همگی ، تقریبا تمامی اجناس به فروش رسید.
لپتاپ هم فروخته شده لطفا نپرسید.
فقط یه Resistance 2 Platinum مونده اگه کسی میخواد.(شایدم نگهش داشتم به یاد دوران بازی :d )
بازم ممنون از همه ی شما.

پ.ن : یکی از دوستان KZ3 خواستند هنوز کد پستی ندادن.لطفا سریع تر کد پستی بدید دوست عزیز.و گر نه برخورد قاطع میشه ها (شوخی کردم :d )

Attachments

• IMG_0090.jpg
    IMG_0090.jpg
    72.7 KB · مشاهده: 104
  • IMG_0087.jpg
    IMG_0087.jpg
    69 KB · مشاهده: 92
  • IMG_0088.jpg
    IMG_0088.jpg
    90.5 KB · مشاهده: 119
آخرین ویرایش:
از اهالي فن تقاضا دارم جواب أين سؤال رو بدن

---------- نوشته در 09:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 AM ارسال شده بود ----------

نه ويفر نيست.
شما پيشنهاد بديد هر قيمتي كه ميخوايد
ویفر دیگه چیه؟:دی
250 چطوره؟ پیشنهاده دیگه مهم نظر شماس

کیلزون 3 و اسپورت چمپیون رو باهم ازتون میخرم 55
جدا نمیخرم که فقط اسپورت باشه یا فقط کیلزون
اگه فروشنده هستی شماره ات و برام مسیج کن با هم هماهنگ کنیم عزیز
من یکم عجله ای میخوامش امیدوارم زود جواب بدی دوست عزیز

مدل فرمان دقیقا چی هستش ؟ شاید سر اون هم تونستیم به تفاهم برسیم

آخرین ویرایش:
پک موو و دسته موو و اسپورت چمپیون رو باهم 115 .
خواستی اسپورت چمپیون رو به دوست بالایی بفروشی پک موو و دسته رو به همون 90 میخرم.
راستی دسته های موو استرپ ندارن یعنی چی؟
اگر ایراد دارن من درخواستمو پس میگیرم.

آخرین ویرایش:

نه 3.66 کپی خور نمیشه حداقل تا وقتی که کاستوم فریمور 3.66 بیاد و یا دانگرید شه و... فقط جهت راهنمائی گفتما تو سر مال دوست عزیز نمیزنم قیمتشم خوبه
:)
داداش لپ تاپ رو کی خریدی؟ چند خریدی؟:d تو پست اول گفتی دست خودت نیست و تا دو سه روز دیگه دستت میرسه اومد دستت چند تا عکس دیگه ازش بزار بی زحمت

آخرین ویرایش:

نه 3.66 کپی خور نمیشه حداقل تا وقتی که کاستوم فریمور 3.66 بیاد و یا دانگرید شه و... فقط جهت راهنمائی گفتما تو سر مال دوست عزیز نمیزنم قیمتشم خوبه
:)
داداش لپ تاپ رو کی خریدی؟ چند خریدی؟:d تو پست اول گفتی دست خودت نیست و تا دو سه روز دیگه دستت میرسه اومد دستت چند تا عکس دیگه ازش بزار بی زحمت

لپتاپ ماله 2 سال پیشه.خودم حدود 1400 خریدم.لپتاپ دستمه ولی فعلا روش یک سری اطلاعات دارم اگه کسی 100 % بخواد Restore میکنمش

---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------

من اکانتو میخوام فقط جواب منو بده
این بازیا کاملا؟ یا فقط کد هستن ؟ تا حالا این بازیارو رو چند تا دستگاه زدی؟ کمتر میدیش؟
یعنی چی فقط کدن؟ این بازیارو از game-ir خریدم و وارد اریجن کردم و رو 1 دستگاه PC هم بیشتر نصب نکردم.
عزیز شما تو بازارچه ببین طرف داره BFBC2 , Crysis 2 رو میده 30 تومن بعد من FIFA هم دارم که همین الان نوش فقط میشه 25 تومن.(اگه FIFA 11 رو هم حساب نکنی)
حالا هرجوری که نظرته به نظرم بهتر از این جایی پیدا نمیکنی.

---------- نوشته در 10:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:03 PM ارسال شده بود ----------

کیلزون 3 و اسپورت چمپیون رو باهم ازتون میخرم 55
جدا نمیخرم که فقط اسپورت باشه یا فقط کیلزون
اگه فروشنده هستی شماره ات و برام مسیج کن با هم هماهنگ کنیم عزیز
من یکم عجله ای میخوامش امیدوارم زود جواب بدی دوست عزیز

مدل فرمان دقیقا چی هستش ؟ شاید سر اون هم تونستیم به تفاهم برسیم
مدل فرمون Logitech Driving Force GT که فرمون رسمی بازی GT5 که تو بعضی باندل ها همراه GT5 هست.به PC و PS2 هم میخوره.برای اطلاعات بیشتر هم از Google استفاده کنید.
KZ3 , Sport Champion احتمالا دوشنبه میرسن دستم.هماهنگ میکنم باهاتون

پست دوم با قیمت های جدید آپدیت شد.

داداش اگه یادت باشه منم لپ تاپتو چند روز پیش میخواستم که چون دیدم از قیمتها خبر نداری نخواستم جسارت کنم و 100-200 تومن زیر قیمت پایت بگم(به من گفتید مد نظرتون 500-600 هست)...
به هر حال الان که یکی از دوستان قیمت گفته منم 390 میخوام...
راستی Kz3 و GT5 رو 60 تومن میخوام....
Motor Storm 3 رو هم 22 میخوام...
فقط داداش من چون فردا قبل از ظهر حرکت میکنم به سمت تهران و تا فردا صبح به نت دسترسی دارم ممنون میشم جوابمو زودتر بدید و اینکه تهران کجا میتونم تحویل بگیرم اگه به توافق رسیدیم؟؟؟
شمارتونو هم اگه ممکنه برام پ.خ کنین...
بازم ممنون...

دوستان پست اول و دوم آپدیت شد.
من یکم سرم شلوغه دوستانی که 100% خریدارن و تهران هستن لطف کنن p.m بدن و قیمت نهایی و شمارشونو ذکر کنن.
با هم هماهنگ کنیم.
سعی میکنم تا آخر همین هفته قرار بذاریم برای فروش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or