یک عدد ps3 اوریج خور

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

erfan-shojaei

کاربر سایت
Rating - 100%
28   0   0
با سلام

كاهش قيمت به 370 تومن
امشب و فردا تا ساعت 4 بعد از ظهر هر كس پيشنهاد بالا تري بده 100% فروخته ميشه

امروز با یه ps3 اوریج خور اومدم که خیلی خیلی تمیزه و به شرط چاقو میدم.
یعنی با پیدایش یه خط یا خش رو دستگاه پس بدید دستگارو.البته وقتی در حالت عمودی میزاری یه رد داره که باید خودتو 60 جور کج کنی تا ببینیش.
رجین دستگاه NTSC-J هست.
فریمورش 4.11 :-o.:d.
دستش که فابریکه خودشه پس دوال شاک 3 هست.
به همراه دستگاه کارتون دفترچش و کابل شارژ دسته و کابل AV و کابل برقش رو میفرستم.(کابل اچ دی نداره هیچکودوم از ps3 های جدید)
باز هم میگم دستگاه مدته زیادی نیست کارکرده.
راستی 160g هست و توش 100 گیگ فقط جا داره:-oتوش پر دموی بازی و فیلم و موزیک هست.خیلی دمو داره از جمله ریمن.مس افکت و...
اسپم هم بدید ولی با یه up وگر نه نوید جان خودمونو کل اسباب اثاثیمون رو از BC میندازه بیرون
من مشهد هستم اگه همشهری باشیم که خوب حضوری اگه قوچان (شهرمون:d)هم باشید یه تخفیف درست حسابی میدم

كاهش قيمت به 370 تومن
امشب و فردا تا ساعت 4 بعد از ظهر هر كس پيشنهاد بالا تري بده 100% فروخته ميشه

Attachments

• 2012-09-02 23.51.15.jpg
    2012-09-02 23.51.15.jpg
    111.7 KB · مشاهده: 52
  • 2012-09-02 23.51.33.jpg
    2012-09-02 23.51.33.jpg
    89.9 KB · مشاهده: 41
  • 2012-09-02 23.52.02.jpg
    2012-09-02 23.52.02.jpg
    150.7 KB · مشاهده: 51
آخرین ویرایش:
این اول یه up
بعدش هم ببخشید که مزاحم میشم چون زیاد اطلاعات ندارم خودم ps3 دارم ولی هکش کردم
حالا میخوام ببینم میشه دیگه با این آنلاین بازی کرد و با آمدن ورژن جدید مثلا 4.15 آنلاین میشه بازی کرد
یا باید همیشه روی بالاترین ورژن باشد.
با تشکر
ببخشید هم که سوال میکنم چون زیاد از این اوریج ها اطلاعی ندارم!!!
نه خواهش ميكنم
من واسه ي انلاين بازي كردن تا حالا با ارور مواجه نشدم چون به محض اينكه اپديت ميومد سري اپديت ميكردم كه دستگاه به روز تر بشه.
اين اپديت رو كه ميكني مثل اينه كه داري داشبرد ايكس باكس رو اپديت ميكني.
ولي توي ويتا با اين ارور اپديت مواجه شدم از 1.66 رفتم روي 1.67 كه بتونم فيفا انلاين بازي كنم.
ماله ps3 هم شايد باشه اما من به محض اينكه انلاين ميشدم با ps3 بهم پيغام خبر اپديت ميومد اپديت ميكردم.
بازم نميدونم شايد اين اپديت اجباري باشه.
در هر صورت اپديتش خيلي خوبه
چی شد؟

نه شرمنده لپتاپ دارم.
بازم ممنون بابت پيشنهادت

نه خواهش ميكنم
من واسه ي انلاين بازي كردن تا حالا با ارور مواجه نشدم چون به محض اينكه اپديت ميومد سري اپديت ميكردم كه دستگاه به روز تر بشه.
اين اپديت رو كه ميكني مثل اينه كه داري داشبرد ايكس باكس رو اپديت ميكني.
ولي توي ويتا با اين ارور اپديت مواجه شدم از 1.66 رفتم روي 1.67 كه بتونم فيفا انلاين بازي كنم.
ماله ps3 هم شايد باشه اما من به محض اينكه انلاين ميشدم با ps3 بهم پيغام خبر اپديت ميومد اپديت ميكردم.
بازم نميدونم شايد اين اپديت اجباري باشه.
در هر صورت اپديتش خيلي خوبه
باز هم ببخشید مزاحم میشم uppppppppppp
میگم یه سوال دیگه حجم هر ورژن چند گیگ و یا کیلو بایت هست چون اگه زیاد باشه خو ترافیک نمیمونه برامون؟؟؟

خودش مشكل داره و نميتونه دستگاه رو بخره.

من گفتم مشکل شخصی دارم یعنی یه مسائلی پیش اومده که نمیتونم به شما بگم و شخصیه اینکه بگی خودش مشکل داره بی ادبانس به نظرم حالا بهت گفته باشم
دو روزم علاف نشدین شما تا ظهر یه جایی بودین تو این دورز فقط دو دو سه بار دیدم آنید حالا علاف شدین؟
حالا میخوای اسپم بدون یا هر چی اینجام گفتم تا دوستان بدونن و الکی جو ندی

من گفتم مشکل شخصی دارم یعنی یه مسائلی پیش اومده که نمیتونم به شما بگم و شخصیه اینکه بگی خودش مشکل داره بی ادبانس به نظرم حالا بهت گفته باشم
دو روزم علاف نشدین شما تا ظهر یه جایی بودین تو این دورز فقط دو دو سه بار دیدم آنید حالا علاف شدین؟
حالا میخوای اسپم بدون یا هر چی اینجام گفتم تا دوستان بدونن و الکی جو ندی [/B]

من توي bc هر نيم ساعت ميام اما بعد از 2 دقيقه ميرم چون 100 جاي ديگه هم كار دارم.
درباره ي اون مشكل هم بايد بگم كه اگه ميگفتم مشكل هست توي خريد همه فكر ميكردند كه ps3 مشكل داره فكر نميكردند كه شما مشكل داري.
حالا ببينيد اين مشكل منه يا مشكل اين اقاست.

آقا پحثو تموم کنین...تموم شد رفت..

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ____________________

آآآآآآپپپ

آقا اگه به تهران ارسال میزنی خریدارم....

اره به تهران هم ميفرستم.

---------- نوشته در 08:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:50 PM ارسال شده بود ----------

آقا پحثو تموم کنین...تموم شد رفت..

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ____________________

آآآآآآپپپ

من كه بحثي ندارم حسين جان اين اومد گفت...
حالا ولش
ممنون بابت up.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or