Silenthill_ir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 17, 2010 #1 دوستان من یه DVD Player میخواستم فقط برای دیدن قهوه تلخ سینمای خانگی نمیخوام . یه مدل جمع و جور ترجیحا خروجی HDMI داشته باشه نداشتم نداشت . ازینا که روی HDTV بعنوان هدیه میدن اگه دوستی نمیخواد بفروشه به من لطفا فقط پیغام خصوصی بدین . ممنون GOOD LUCK
دوستان من یه DVD Player میخواستم فقط برای دیدن قهوه تلخ سینمای خانگی نمیخوام . یه مدل جمع و جور ترجیحا خروجی HDMI داشته باشه نداشتم نداشت . ازینا که روی HDTV بعنوان هدیه میدن اگه دوستی نمیخواد بفروشه به من لطفا فقط پیغام خصوصی بدین . ممنون GOOD LUCK
M mohammad20 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 17, 2010 #2 با اجازه از این دوستمون اگه مدل ارزونی داشتین منم میخوام - ( فقط همون خروجی DVD داشته باشه کافیه ) فقط ارزون ...
با اجازه از این دوستمون اگه مدل ارزونی داشتین منم میخوام - ( فقط همون خروجی DVD داشته باشه کافیه ) فقط ارزون ...
bigkiller کاربر سایت Rating - 100% 25 0 0 Nov 17, 2010 #3 بابا این دیگه چیه که تاپیک زدی داداش . مارشال آکبندش 40 تومن HDMI هم داره رم ریدر و فلش هم میخوره من خریدم راضیم به شما پیشنهاد میکنم.
بابا این دیگه چیه که تاپیک زدی داداش . مارشال آکبندش 40 تومن HDMI هم داره رم ریدر و فلش هم میخوره من خریدم راضیم به شما پیشنهاد میکنم.
Silenthill_ir کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Nov 17, 2010 #4 خیلی ممنون دوست خوبم اما هنوزم خریدارم GOOD LUCK