یک سوم دارندگان PS4، از Xbox یا Nintendo نقل مکان کرده اند

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
ps4.jpg

تحقیقات نشان می‌دهد، 31% از کسانی که دارای PS4 هستند، در نسل قبل یا کنسول Wii را داشتند یا Xbox 360. در صورتی که PS3 نداشتند. طبق صحبت های John Koller با Kotaku، تحقیقاتی مشابه نیز نشان می‌دهد، 17% از دارندگان PS4، نسل قبل کنسول نداشته اند.

Koller در این باره گفت: "ما این اشخاص را در درجه اول خبره می‌دانیم، کسانی که به گیم عشق می‌ورزند. آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
او همچنین در آخر اضافه کرد که این آمار، بیشتر از آمار مورد انتظار بوده است.
منبع

نسبت PS 4 به XBOX مثل نسبت خر و کرّه خر هست
خر رو باید داشت ولی کره خر رو هم واسه سرگرمی بگیری بد نیست
این خبر هم نشون داد که خر بعضی ها از کرّگی دم نداشت

قطعا بهترين و به صرفه ترين انتخاب براي نسل هشتم همين PS4 بود مخصوصا با سياست هاي احمقانه ي مايكرو در شروع نسل ، حالا الان يكم بهتر شده :d

بله باید هم اینطور باشه و یکی از دلایلش هم همون مشتری مداری و احترام به مشتری هست که در ابتدا نشون دادن و میخو از ابتدا محکم کوبیدن و الان بعضی ها اینو میخوان به یه شرکت دیگه نسبت بدن با توجه به متوجه شدن دیرهنگامش و اجبار برای تغییر بعد از دیدن وخامت وضعیت و اپیک فیل شدن
دلیل دیگه هم دیدن انحصاری های فوق العاده ی سونی در نسل قبل و ساپورت عالی که از کنسول داشت بود و همه دیده بودن سونی چه میکنه با انحصاری ها
دلیل بعدی هم سخت افزار قوی و پرفورمنس بهتر + زیبایی خاص و شیک کنسول و دوال شوک 4

Koller در این باره گفت: " آنها کسانی هستند که وقتی به خانه آنها بروید، کتابی در قفسه کتاب نمی‌یابید. فقط بسته های بازی موجود است! آنها کسانی هستند که در نیمه شب منتظر عرضه کنسول بودند. آنها واقعا مشتری های خارق العاده ای برای ما و یک عضو فوق العاده برای جامعه PlayStation هستند."
:-/
بقیه رو نمیدونم ولی از این حرف این بابا میشه برداشت کرد از نظر ایشون، جامعه واقعی PS یه عده آدم بی سوادن!!
عجیبه همچین حرفی از معاون بازاریابی Playstation.

ساخت کنسولی با بهترین کیفیت و دادنش به مشتری با کمترین سود ممکن. حمایت کردن از سازندها و بازی‌ها ایندی در همون وحله اول. ارائه و معرفی بازی‌های 1party با کیفیت برای مشتریان، ندادن و تحمیل نکردن چیزی به گیمر، همکاری عالی بازی استودیوهای دیگه و ساخت بازی‌ها به بهترین کیفیت و فریم (1080 و 60فریم) و بسیاری دیگه این میشه که الان شده.:d

من خود برندش قبول دارم و دوست دارم و خودم از xbox 360 ترغیب به ps3 شدم
و برای نسل بعدم انتخابم ps4 هست .
از لحاظ بازی و قدرت انتخاب معقول تر و بهتر و مهم تر از همه خاطره اورتریه ..
ولی با فن هاش نمیتونم ارتباط برقرار کنم
عین ژرمن ها و تعصبشون به نژادشون میمونه .
منظورم تو همین سایته . تعصب انقدر شدید من دوست ندارم.=((

بقیه رو نمیدونم ولی از این حرف این بابا میشه برداشت کرد از نظر ایشون، جامعه واقعی PS یه عده آدم بی سوادن!!

شاید منظورش اینه : اگر بازی های مارا نجربه کنید به حدی از علم و دانش میرسید که به کتاب نباز ندارید :d

خودش گفته که آن ها به گیم عشق می ورزند یعنی گیمر واقعی هستن و اونا PS رو انتخاب کردند , کتاب داشتن در قفس یا بازی داشتن شاید خیلی به سطح سواد ربط نداشته باشه خواسته یه جوری بگه گیمرن

منظورش فقط اغراق بوده و همین :d
البته نداشتن کتاب در قفسه هم دلیلی بر بی سواد بودن نیستا :d

- - -ویرایش - - -

من خود برندش قبول دارم و دوست دارم و خودم از xbox 360 ترغیب به ps3 شدم
و برای نسل بعدم انتخابم ps4 هست .
از لحاظ بازی و قدرت انتخاب معقول تر و بهتر و مهم تر از همه خاطره اورتریه ..
ولی با فن هاش نمیتونم ارتباط برقرار کنم
عین ژرمن ها و تعصبشون به نژادشون میمونه .
منظورم تو همین سایته . تعصب انقدر شدید من دوست ندارم.=((
نمیدونم چه ذهنیتی افتاده که همه فک می کننن فقط سونی فنها به کنسول و بازیهای خودشون تعصب دارن!
مثلا مایکرو فنها این تعصب رو نسبت به هیلو و گیرز و مستر چیف و اسپنسر و .... ندارن؟!

مایکرو فکر کرده کینکت زورکی باعث افزایش درآمد زایی در کوتاه مدت میشه . ولی خبر نداشت در بلند مدت نه تنها ضرر میکنه بلکه سود رو هم به سمت رقیب سوق میده. دنیای گیم جای زور و اجبار نیست. نینتندو هم که دیگه شور اش رو دراورد. فکر کرده بیاد استراتژی نسل قبل رو کپی/پیست کنه تو نسل جدید باز هم میتونه پول پارو کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or