یک سوال یک انتقاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود

آقا چرا این بخش رو از لحاظ ژانر دسته بندی نمیکنن که کسی میاد تو بین اینهمه بازی گیج نشه ؟

موردی داره که نمیکنن این کارو ؟

مدیران اگه جاش بده انتقال بدید . اگه نیست بعد از اینکه به نتیجه رسیدیم حذف کنید ....

• Like
Reactions: Squidward
واقعا ایده بسیار عالی و خوبیه :
مثلا :
Action
RPG
و ...

منم موافقم ولی کار سختو زمان بریه!ویل برای همه بخش ها لازمه!
(مثلا 360 بازیای کینکتش الان با معمولیا قاطی شده!)
یا برای پیدا کردن مثلا مس افکت 2 تو بخش pc باید کلی گشت!
اگه عملی بشه عالی میشه!

منم موافقم ولی کار سختو زمان بریه!ویل برای همه بخش ها لازمه!
(مثلا 360 بازیای کینکتش الان با معمولیا قاطی شده!)
یا برای پیدا کردن مثلا مس افکت 2 تو بخش pc باید کلی گشت!
اگه عملی بشه عالی میشه!
نیازی به گشتن نیست اگه بری تو بخش جست و جو سایت برات پیدا میکنه.!>:d<
به نظر من اینکار فقط صفحه بازیو زیاد میکنه.

نظر خوبیه ولی به نظر من سیستم رو الفبایی کنن بهتره چون ممکنه خیلی از گیمر های تازه وارد ندونن کدو بازی تو چه ژانریه . مثلا تشخیص دادن Action از Action/Adventure یه ذره به اطلاعات اولیه نیاز داره

ايده ي خوبيست ..
ولي جايي مطرح شده كه به گوش هيچكس نميرسه :d
باس تو تاپيك گفتگو با مديران مطرح بشه

میشه کاملتر توضیح بدین تا ببینم چی میخواین؟

البته میدونین چند تا ژانر و چند عنوان بازی هست و حدودا چقدر وقت این کار زمان میبره؟

میشه کاملتر توضیح بدین تا ببینم چی میخواین؟

البته میدونین چند تا ژانر و چند عنوان بازی هست و حدودا چقدر وقت این کار زمان میبره؟

از همين الان به بعد هم عملي بشه كار خوبيست !!
حتما لازم نيست گذشته رو هم سورت كرد بر حسب ژانر

منم نظرم رو همینه که از این به بعد اینطوری بشه .
بیایم دسته بندی رو انجام بدیم بعد یک سری بازیهای امتیاز بالا رو قرار بدیم و بقیرو بذاریم تو لیست Other و هر چند وقت یک بار مقداریشو انتقال بدیم به جایگاه اصلیش.

کی گفته زیاد میشه ؟ اتفاقأ کم هم میشه . شما فکر کن مثلأ 10 بخش داریم که هر ژانر مختص خودش یک بخش داره و کسی که مثلأ اون چنان اطلاعی از تاریخ و نوع و .... بازیها نداره یکم بهتره میتونه بازی مورد علاقه خودش رو پیدا کنه .

من با دسته بندی بر اساس Alphabet مخالفم چون عملأ هدف کار که دسته بندی ژانر ها باشه از بین میره .

برای کسانی هم که از هر ژانر اطلاعات کمی داره ، در هر بخش یک تاپیک مهم ایجاد میکنیم با اسم : در مورد Racing یا در مورد ژانر RPG

من فکر میکردم مخالفت کنند دوستان ولی الان که میبینم 100% موافق هستید خودم هم پیگیری میکنم ایشالا از این شلوغی در بیاد ( حداقل بخش PC )

مرسی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or