یک رونمایی غافلگیر کننده از Yakuza در راه است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Yakuza جدید با نام Ryu Ga Gotoku: Ishin معرفی شد

RyuGaGotokuIsshin-1-670x486.jpg

کمپانی Sega قول یک یک رونمایی غافلگیر کننده از Yakuza را برای هفته بعد داده است.
Gematsu اعلام کرده است که این رونمایی جدید در 18 آگوست و ساعت 5 بعد از ظهر انجام خواهد شد.هنوز دقیقا مشخص نیست چه چیزی قرار است معرفی شود اما انتظار می رود دیر یا زود این بازی به PS4 بیاید.
آخرین سری از این بازی، Yakuza 5 بود که هنوز در غرب منتشر نشده است و کلا همیشه تاخییری بین عرضه بازی ها در ژاپن و غرب موجود است.
خالق سری Yakuza آقای Toshihiro Nagoshi می باشد که در سال 2011 نیز Binary Domain را ساخته اند.
VG247
----
آپدیت:
کمپانی Sega امروز از طریق یک پوستر در شهر توکیو، Yakuza جدید با نام Ryu Ga Gotoku: Ishin را معرفی کرد.
تصویر پوستر که در زیر مشاهده می کنید توسط کاربر توئیتر با نام @ririjin52 تهیه شده است.این بازی قدم های Kenzan را طی خواهد کرد و در دوره Bakumatsu رخ خواهد داد.قهرمان بازی یک سیاستمدار با نام Ryoma Sakamoto می باشد که طی یک انقلاب سر در سرنگونی Tokugawa shogunate را دارد.این بازی به نظر می رسد یک spin-off باشد.
اطلاعات بیشتری نظیر پلتفرم و ... در دسترس نمی باشد.
پوستر:

RyuGaGotokuIsshin-2-576x1024.jpg

Dualshockers

آخرین ویرایش:
Keep Calm And Face Me :-l :دی
خوب الان که دیگه غافلگیر کننده نمیشه:dاصلا کسی هست یاکوزا بازی کنه؟:d
/:) سری یاکوزا ناموس یک ژاپن فن و اکثر سونی فن ها و جزو اصیل ترین بازی های ژاپنی حساب میشه :| همینطور جزو معدود بازی هایی که نهایت احترام و ارزش رو برای مخاطب قائله.
اره شنیدم نسخه 3 برای خودش هیولایی هست . حالا اگه شد چشم :d

لامصب نسخه 4 برای خودش یه ابر گیم بود از نظر ساعت !! مگه تموم میشد !!:|:d
3 اگه از 4 ابر گیم تر نباشه کم تر هم نیست :دی به هیچ وجه از دست نده 3 رو :دی
تنهامشکلش اینه که خیلی توبازی حرف میزنن
اتفاقا یکی از بولد ترین نقاط قوتش همین مکالمه ها و دیالوگ هاشه :دی

Yakuza 3 خیلی احساسی بود، یادمه یه صحنه اش به شدت جذب بازی شده بودم و اصلا حواسم به دور و برم نبود. بعد که این بخش تموم شد و به خودم اومدم متوجه شدم یه قطره اشک روی صورتمه. (کسایی که بازی کردن میدونند کجا رو میگم)

فکر کنم تنها بازیی که روی PS3 دیگه حوصله تموم کردنش رو نداشتم همین یاکوزای 3 بود ! :دی البته از نظر داستانی خیلی چیزها داشت که هر کسی رو برای پیشبرد بازی ترغیب کنه همینطور گیم پلی اما یه مقدار از حوصله من خارج بود !(حوصله خوندن دیالوگهای بی صدا رو دیگه نداشتم فکر کنم تا جایی که رفته بودم تقریبا به اندازه یه کتاب 50 صفحه ای فقط دیالوگ خونده بودم ! :دی)
یاکوزاها کلا به همین صورت هستند ! قابل توجه دوستانی که با این سری آشنایی ندارن .

اگه این محاوره و صحبت کردنشون تو بازی از حالت چت باکس در بیاد و با هم صحبت کنن اونوقت بازیش میکنیم یعنی بازیی که بصورت چت باکس باشه رو بالفوره از دستگاه در میارم برا همین متاسفانه هیچ کدوم از نسخه ها رو بازی نکردم

چه فایده که مارو آدم حساب نمیکنن:|
شاید براشون جالب نباشه ولی چی میشه یه بار هم حسابمون کنن !
شما که رو Wii یه کاری کردید توش موندید! برا ما هم یه کاری بکنید شاید پدرتون در نیومد و توش نموندین !:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or