یک دستگاه xbox 360 arcade

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
Rating - 100%
7   0   0
سلام.
یک 360 آرکید با برد فالکون
به فروش میرسد.دستگاه رو سال 2009 خریدم.بن نشده و تا حالا 3 چراغ هم نشده.درایوش سامسونگ هست.یک بار توسط nextgen تعمیر شده.الان هم یکم سر خوندن بازیا اذیت میکنه ولی اگر دیسکش خوب و نو باشه راحت میخونه.دسته و هارد هم نداره.قیمت هم فعلا نمینوسیم،قیمتهای خودتون رو بنویسید ببینیم چجوریاس.فقط و فقط هم تهران.به هیچ عنوان برای شهرستان ارسال نخواهد شد.لطفا روی مخ ما شتر سواری نکنید.

795Photo394.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DeanAmbrose
120؟ چرا انقد مفت میدی؟مگه ps2e؟بری توپخونه بیشتر از این میتونی بفروشی
از ما گفتن بود!!!

دوست من چرا حرف الکی میزنی شما!!؟؟ کنسول الایت فالکن 120 با همه ی وسایل و کامل و سالم تو همین فروم 180-210 داره معامله میشه بعد

میگید کنسول که هم درایوش مورد داره هم دسته و هارد نداره هم آرکیده 120 داره مفد میده؟!!!!!!

دوست من چرا حرف الکی میزنی شما!!؟؟ کنسول الایت فالکن 120 با همه ی وسایل و کامل و سالم تو همین فروم 180-210 داره معامله میشه بعد

میگید کنسول که هم درایوش مورد داره هم دسته و هارد نداره هم آرکیده 120 داره مفد میده؟!!!!!!
اول اینکه درایوش مشکلی نداره بعضی از دستگاه ها اینطوریه و بازی های کپی که بد رایت شده باشن رو بد اجرا میکنه که با 15000هم میشه عین بقیه دسگاه ها
بعدشم با همه ی این حرفا تو توپخونه میتونه راحت 130 140 بفروشه تازه اونجا که بز خری میکنن من تازگیا قیمت کردم.تازه اینجه خیلی چیزا رو قیمت پرت میگن و میگیرن!!!!
وقتی ایکس باکس ارکید ترو تمیز با دسته اضافه و هارد اضافه رو یه سری 150 قیمت میدن چه توقعی داری؟؟باید صبر داشته باشی فقط!!!
بابت اسپم ساری>

اطمینان داشته باشید اگر به قیمتی که فرموده بودید قرار بود این دستگاه و امثالهم رو تو توپخونه بخرن بچه ها دیگه انیجا تاپیک نمیزنند و دوستمون هم حتما قبلا ارزیابیهای خودش رو کرده شما نمیخواد نگران باشید دوست عزیزم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or