یک دستگاه Psp به فروش می رسد

Mil@D-777

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
با سلام من یه دستگاه PSP داشتم که به این دلیل که نیاز به پول دارم میخوام بفروشمش دستگاه به شرح زیر است :
ولیو پک :
رم 2 گیگ
رم فابریک 32 مگابایت
کیف فابریک خود پک
بند
گوشی فابریک خود پک
گوشی سونی اریکسون اصل سری W سونی (In Ear)
خود دستگاه :biggrin1:
بعلاوه حدود 10 تا بازی
بعلاوه یه UMD فیلم (Davinchi Code)
بعلاوه UMD خود دستگاه
فریمور دستگاه هم 3.10OE A هستش
رنگ مشکی
به همراه دفتر دستک و جعبه تماما سالم .

دستگاه حدود 2 ماه کارکرده است و کاملا سالم فکر کنم گارانتی هم داره البته برای دوبی هستش . من اصلا تا حالا زیاد باهاش بازی نکردم و اکثرا باهاش موزیک گوش دادم .
قیمت : 190 تومن هرکسی میخواد P.M بده در مورد انتقال با هم صحبت کنیم . ;)

من بدون مموري فابريك و Umd فيلم 130 مي خرم
فرشید جان 130 دیگه خیلی کم گفتی در مورد برداشتن رم فابریک و UMD فیلم نمی تونم اینکارو بکنم چون اونهارو نمیشه جدا فروخت ولی رم 2 گیگ اگه می بینی گفتم اگه بخواین حذف می کنم برای این بود که میشه جدا فروخت و همین الانم یکی زیر پاش نشسته :biggrin1: رم فابریک هم که اصلا ارزشی نداره بخوام حذف کنم اینقدر از قیمت بزنم . ولی خدایی خوب گفتم دستگاه توی این دو ماه وجدانن همش خاک خورده من زیاد باهاش بازی نکردم یعنی اصلا نه وقتشو داشتم و حوصلشو وقت هم گیر می آوردم میشستم 360 بازی می کردم نمی دونم اسم کنسول قابل حمل هستش ولی من تا حالا یه بار هم از خونه بیرون درش نیاوردم و کاملا تمیز و سالمه UMD فیلمش هم خیلی حیفه فیلمش خیلی قشنگه و کیفیت بسیار محشری داره توصیه می کنم حتما ببینش . خدایی زیر 150 اصلا راه نداره . بابا حالا شما هم همش 20 با قیمت ما فاصله داری بیا 150 بردار خیرشو ببینی هم یه دستگاه خوب گیرت می یاد هم به یه جوون کمک می کنی :cheesygri . اگه خواستی pm بده من در خدمتم .

آقا قیمت رو باز کاهش میدم :
بدون رم : 145 هزار تومن
با رم : 170 هزار تومن
این دیگه آخرین قیمتی هست که می تونم بدم وگرنه از فروشش منصرف میشم . :(;)
فروش فقط برای تهران هست نه شهرستانها

:laughing::laughing::laughing::laughing:
داشتم به پست بالا می خندیدم چون من به فامیلمون گفتم تایپ کنه منصرف شدم نوشته فروخته شده و من الان دیدم و دیگه نمی توم ویرایشش کنم . :)
خدا رو شکر مشکلی مالی من حل شد و راستش از فروش PSP منصرف شده بودم ولی حالا میخوام گوشیم رو عوض کنم برای همین میخوام دستگام رو بفروشم (البته چون دیگه به پول نیازی ندارم قیمتهارو پایین می یارم چون اصلا اهل قیمت بالا گفتن نیستم ) هرکسی خواست p.m بده . فروش فقط در تهران

با رم : 160 تومن
بدون رم : 135 تومن ;)

پیکسل سوخته و مشکل هنگ رو 333 مگاهرتز نداشته باشه
پیکسل سوخته اصلا نداره من با زره بین هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم !
تا حالا هنگ نکرده و الان در حدود 1 ماه هستش که سرعت CPU رو روی 333 مگاهرتز گذاشتم و هیچ مشکلی از این بابت نداشتم من . دستگاه خیلی تمیزه

آخرین ویرایش:
Slim که هنوز نیومده :) اما اگه خواستی دستگاه کاملا سالمه و اصلا باهاش کار نشده زیاد .
در مورد قیمت هم فکر کنم دیگه مناسبترین قیمت رو واسه دستگاه دادم حتی شاید کمتر اگه دستگاه رو ببینید خودتون میگید بیشتر از این می ارزه . :cheesygri . موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or