یک بازی پر طرفدار دیگر در شماره بعدی مجله Gameinformer

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
0385.6254.gi_5F00_5F00_5F00_logo_5F00_5F00_5F00_300dpi2.jpg_2D00_610x0.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]سردبیر مجله gameinformer آقای Andy McNamara اشاره کرد اینبار طرفداران چه بازی ای می توانند از مجله بعدی gameinformer در ماه مارچ انتظار داشته باشند.او در توییتر شخصی خود نوشت " شما همین حالا هم اسم بازی را می دانید فقط کافیست کمی توجه داشته باشید"
او کار شما را راحت کرد و نام بازی های که ممکن است همه شما آن ها را نام ببرید از لیست احتمالات حذف کرد.او گفت: " این بازی Halo 4 , Half-Life 3 , GTA V نیست، اگر این بازی ها نیستند پس چه بازی ای بر روی کاور بعدی مجله به نمایش در خواهد آمد؟ "[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]آن ها در چند شماره اخیر خود بازی های Rainbow 6 Patriots, South Park ,X-COM را معرفی کردند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارد.
منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

امروز یه خبر در مورد ساخت بازی KILLZONE 4 اومد بود که استودیو G.G به شدت داره روش کار میکنه. احتمال داره که اینم باشه.

امروز یه خبر در مورد ساخت بازی KILLZONE 4 اومد بود که استودیو G.G به شدت داره روش کار میکنه. احتمال داره که اینم باشه.

وقتی اینو گفته بازیایی مثل KZ و HL و ... بعیده

شما همین حالا هم اسم بازی را می دانید فقط کافیست کمی توجه داشته باشید

به نظرم خیلی احمقانست که یک نسخه دیگه از این بازی رو تو این نسل منتشر کنند، من خودم طرفدار این بازیم ولی به نظرم چیز جدیدی برای ارائه نخواهد داشت. شاید یک IP جدید از Guerrilla باشه!

به نظرم خیلی احمقانست که یک نسخه دیگه از این بازی رو تو این نسل منتشر کنند، من خودم طرفدار این بازیم ولی به نظرم چیز جدیدی برای ارائه نخواهد داشت. شاید یک IP جدید از Guerrilla باشه!

البته ذکر نشده برای نسل الان هست یا نه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or