یک بازی پر طرفدار دیگر در شماره بعدی مجله Gameinformer

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
0385.6254.gi_5F00_5F00_5F00_logo_5F00_5F00_5F00_300dpi2.jpg_2D00_610x0.jpg
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]سردبیر مجله gameinformer آقای Andy McNamara اشاره کرد اینبار طرفداران چه بازی ای می توانند از مجله بعدی gameinformer در ماه مارچ انتظار داشته باشند.او در توییتر شخصی خود نوشت " شما همین حالا هم اسم بازی را می دانید فقط کافیست کمی توجه داشته باشید"
او کار شما را راحت کرد و نام بازی های که ممکن است همه شما آن ها را نام ببرید از لیست احتمالات حذف کرد.او گفت: " این بازی Halo 4 , Half-Life 3 , GTA V نیست، اگر این بازی ها نیستند پس چه بازی ای بر روی کاور بعدی مجله به نمایش در خواهد آمد؟ "[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]آن ها در چند شماره اخیر خود بازی های Rainbow 6 Patriots, South Park ,X-COM را معرفی کردند که هر کدام طرفداران خاص خود را دارد.
منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

باز این gameinformer و سردبیر خل و چلش شروع کردن.خوب راهی یاد گرفتن برای کسب توجه و انگار حسابی بهشون ساخته.
البته الان دیگه حالت مسخره و خنده دار پیدا کرده این حرکت

باز این gameinformer و سردبیر خل و چلش شروع کردن.خوب راهی یاد گرفتن برای کسب توجه و انگار حسابی بهشون ساخته.
البته الان دیگه حالت مسخره و خنده دار پیدا کرده این حرکت
شاید بازی های که معرفی کردن با سلیقه ایرانی جور نباشه ولی این بازی ها طرفدار زیاد داره. البته تا اونجایی که من دیدم تو کامنت هاشون

AC دوست میداریم :d
فکر کنم AC II هم اولین بار روی مجله ی GI رونمایی شد :d (یا اشتباه میکنم؟ البته اول سایتش اومد + تیزر و این چیزا :d ولی اتزیو روی مجله بود :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or