یک بار برای همیشه , FF XIII در ژاپن نه !!

koorosh

کاربر سایت
سلام
اقای Motomu Toriyama دایرکتور و نویسنده ی بازی FF XIII امروز به طور قاطعانه اعلام کردند که بازی Final Fantasy XIII در ژاپن در انحصار ps3 بوده و هرگز برای x360 عرضه نمیشود
به هیچ وجه نسخه ی x360 بازی Final Fantasy XIII در ژاپن عرضه نخواهد شد
ایشون با این خبر برای همیشه به این موضوع خاتمه دادند تا دیگر شاهد هیچ اظهار نظری در این باره نباشیم !!
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
برای J/asia بازیش میاد که خب همون J میشه.خبرش هم هنوز روی صفحه اصلی سایت هست.

ولی به زبان ژاپنی این بازی برای XBOX 360 در ژاپن ارایه نمیشه.
..............
در ضمن سیاست های مایکروسافت کاملا عالی جواب داده و فروش XBOX 360 در ژاپن خیلی بیشتر شده و در هفته های اخیر و با انتشار بازی Tales of Vesperia فروش XBOX 360 در ژاپن خیلی خوب بود و همه رو حیرت زده کرده بود!
..............
به عکس زیر توجه کنید که صف بازی Tales of Visperia برای XBOX 360 در ژاپن هست:

34j9apk.jpg

اینگونه صف کشیدن در ژاپن برای XBOX 360 یک بار هم قبلا دیده شده بود و اون هم برای بازی Ace Combat 6 بود ولی با این وجود اکثر کارشناس ها تحت تاثیر اثرات این بازی(Tales of Visperia) در ژاپن قرار گرفته اند.

برای J/asia بازیش میاد که خب همون J میشه.خبرش هم هنوز روی صفحه اصلی سایت هست.
ببخشید درست متوجه نشدم:blushing: یعنی بره J میاد یا نه؟!
در ضمن سیاست های مایکروسافت کاملا عالی جواب داده و فروش XBOX 360 در ژاپن خیلی بیشتر شده و در هفته های اخیر و با انتشار بازی Tales of Vesperia فروش XBOX 360 در ژاپن خیلی خوب بود و همه رو حیرت زده کرده بود!
بر منکرش لعنت:-"
ما که بخیل نیستیم.:biggrin1:
اوه اوه. ببین چه صفی کشیدن. تو مایه های صف بنزین ما میمونه.:biggrin1: (البته صف گاز)
حالا بازیش همچین آش دهن سوزی هم نیستا.

برای J میاد هم زمان با عرضه شدن این بازی در اروپا و امریکا.
دستت درد نکنه. خیالم راحت شد.:cheesygri پس پیش به سوی FFXIII:biggrin1:
خب شما دوست نداری , ژاپنی ها(Fuc*ing Japs :biggrin1:) عاشق اینجور بازی ها هستن!
اون تیکه داخل پرانتزو خوب اومدی!:cheesygri

زیاد هم پیش بسوی FFXIII نگید چون رفت برای سال 2010!!:biggrin1: فعلا مثلا بگید پیش به سوی SO4!!

این کارشناسان از چیه فروش TOV متعجب شدند؟ سری Tales تو کل ژآپن خیلی طرفدار داره.خیلی! مثلا یه چیزی تو مایه های SO !!

پ.ن:چرا به این ژاپنی های بدبخت فحش میدید؟ اگه همین ها نبودن چیزی به اسم PS و کلا صنعت گیم و بازی وجود نداشت و ما الان داشتیم به جای بازی سر قطر عمامه اخوند ها بحث میکردیم.یا به قول مهدی (GENE) در تدارک بازی Talabe May Cry بودیم.

..............

34j9apk.jpg

اینگونه صف کشیدن در ژاپن برای XBOX 360 یک بار هم قبلا دیده شده بود و اون هم برای بازی Ace Combat 6 بود ولی با این وجود اکثر کارشناس ها تحت تاثیر اثرات این بازی(Tales of Visperia) در ژاپن قرار گرفته اند.
:laughing:
فروش X360 در ژاپن فقط 1 هفته شد 25 هزار تا و بعد دوباره در هفته بعدش شد همون حدود 5 هزار تا در هفته...
اين سياست‌هاي مايكروسافت عجيب عالي جواب داده!! :laughing: اگر هفته اي يك بازي Jrpg يا ديگر بازيهاي مورد علاقه ژاپني‌ها براي 360 بياد اون‌وقت ميشه بخشي از بازار ژاپن را هم براي مايكروسافت متصور شد...

من معتقدم اگه فروش 360 توي ژاپن براي هر هفته متوسط 5_6 هزارتا هم باشه باز هم مايكرسافت نسبتا راضيه.

اين ژاپني ها يه حس وطن پرستي خاصي دارند و هيچي رو بيشتر از خودشون و كشور و هموطنشون دوست ندارن و به همين خاطر هم اينقدر پيشرفت ميكنن. چون همشون دستشون تو دست همه و گرنه اگه بخواي روي هوش و استعداد فرديشون نگاه كني اينقدرا هم نابغه نيستن.
واقعا همين هفته اي چند هزار 360 هم كه فروخته ميشه جاي بسي تعجب داره!!!:clover:

یه سوال! یا من بلد نبودم بازی کنم یا اینکه بازی مشکل داشته یا شایدم مورد سوم!
من بازی FF XII رو واسه PS2 ، بازی کردم هیچ چیزی برای جذب نداشت! تو مبارزه ها بازی Pause می شد ، باید یه سری چرت و پرت انتخاب می کردی بعد خودش دشمن رو می کشت!! میخواستم بدونم نقش "بازیباز" تو این بازی چیه؟ خوندن میلیون ها خط نوشته و انتخاب گزینه؟؟؟ همین؟؟

من بازی FF XII رو واسه PS2 ، بازی کردم هیچ چیزی برای جذب نداشت! تو مبارزه ها بازی Pause می شد ، باید یه سری چرت و پرت انتخاب می کردی بعد خودش دشمن رو می کشت!! میخواستم بدونم نقش "بازیباز" تو این بازی چیه؟ خوندن میلیون ها خط نوشته و انتخاب گزینه؟؟؟ همین؟؟
سبک JRPG رو ... بهش رفت.:biggrin1:
پیشنهاد میکنم فرار کن چون الانه که بچه ها بریزن سرت.:biggrin1:

البته این جور ها هم نیست!

وقتی بیشتر بازی کنی متوجه میشی که باید تو ملارزات از چه استراتژی هایی استفاده کنی و مثلا کی از کدوم جادو استفاده کنی و کی از کدوم ضربه و ... .بعدا متوجه میشی که اگه بخواهی فقط دکمه بزنی مردی!!

ولی خوب JRPG هست دیگه!! یکم کسل کننده هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or