یک بار برای همیشه , FF XIII در ژاپن نه !!

koorosh

کاربر سایت
سلام
اقای Motomu Toriyama دایرکتور و نویسنده ی بازی FF XIII امروز به طور قاطعانه اعلام کردند که بازی Final Fantasy XIII در ژاپن در انحصار ps3 بوده و هرگز برای x360 عرضه نمیشود
به هیچ وجه نسخه ی x360 بازی Final Fantasy XIII در ژاپن عرضه نخواهد شد
ایشون با این خبر برای همیشه به این موضوع خاتمه دادند تا دیگر شاهد هیچ اظهار نظری در این باره نباشیم !!
منبع
موفق باشید

آخرین ویرایش:
خوب 360 با این کارش میخاست بازار ژاپن رو توی دستش بگیره.... چه فایده!؟

اتفاقا اصلا قرار نبوده كه با اين كار 360 وضعيت بهتري توي ژاپن بدست بياره. خود مايكروسافت هم اينو ميدونه كه با بازار ژاپن نميتونه مقابله كنه. هدف از عرضه ي اين بازي استفاده از محبوبيت و بازار خوبش توي مناطق ديگر دنياست و با توجه به اينكه توي امريكا و اروپا نيز 360 فروش خوبي داشته ميتونن بازار اين دو منطقه را تا حدي از دست ps3 خارج كنن!:clover:

فقط یک نکته ای بگم که تورییاما فقط کارگردان FFXIII هست و نویسندش اقای نوجیما هستش!
ممنون از اشارت ماکان جان;)
البته من با تمام احترامی که به دوست داران این بازی و این سبک بازی ها قائلم خودم نه از این سبک بازی خوشم میاد و نه اطلاعاتی در این زمینه دارم راستش لذا دقیقا همون چیزی که تو اصل خبر بود رو ذکر کردم
Final Fantasy XIII director and writer Motomu Toriyama
موفق باشید

کوروش تو هم یه دور FF بازی کن شرط میبندم خوشت میاد!! الان یه آمار بگیر تو سایت ببین چند نفر با بازی کردن فقط یک بازی علاقه مند به سبک JRPG و FF شدن!

این LO چون گیم پلیش مشابه بازی های JRPG قدیمی مخصوصا FF های 5 و 6 هست , زیاد بدرد گیمر های تازه وارد نمیخوره.

عوضش FFXIII چون سیستم مبارزاتش سریع و اکشن هست , برای تازه وارد ها خیلی خوبه....

اتفاقا اصلا قرار نبوده كه با اين كار 360 وضعيت بهتري توي ژاپن بدست بياره. خود مايكروسافت هم اينو ميدونه كه با بازار ژاپن نميتونه مقابله كنه. هدف از عرضه ي اين بازي استفاده از محبوبيت و بازار خوبش توي مناطق ديگر دنياست و با توجه به اينكه توي امريكا و اروپا نيز 360 فروش خوبي داشته ميتونن بازار اين دو منطقه را تا حدي از دست ps3 خارج كنن!:clover:

به نظر من دلیل اصلی این کار فروش بیشتر FF توی امریکا و اروپا بوده ... چون من فکر نمیکنم توی اروپا و امریکا FF طرفدارانی داشته باشه که بخاطرش برن یه کنسول بخرن ! ولی خب با توجه به فروش بیشتر 360 مخصوصا توی امریکا در نتیجه Multi platform شدن FF XIII به سود SE خواهد بود .

به نظر من دلیل اصلی این کار فروش بیشتر FF توی امریکا و اروپا بوده ... چون من فکر نمیکنم توی اروپا و امریکا FF طرفدارانی داشته باشه که بخاطرش برن یه کنسول بخرن ! ولی خب با توجه به فروش بیشتر 360 مخصوصا توی امریکا در نتیجه Multi platform شدن FF XIII به سود SE خواهد بود .

بله من هم منظورم همين بود كه SE طي يك اقدام كاملا عاقلانه تصميم گرفت از بازار خوب 360 توي امريكا و اروپا استفاده كنه و همه ي كساني كه حداقل يكي از دو كنسول نسل جديد رو دارند بتونند FFXIIII رو تجربه كنند كه سياست درستي هم بود و سود سرشاري رو نصيبشون خواهد كرد:clover:

یعنی ما که کنسولمون رجیون J هست حق نداریم بازی کنیم اگر آره بهتر من میخواستم بعد از ff12 که نمیدونم چرا خیلی باهاش حال نکردم بیام این یکی را امتحان کنم اگر خوشم اومد بازم این سبک بخرم والا ببوسم بزارم کنار این سبک را اگر این کار را بکنه بازی نکرده اصلا طرفش هم نمیرم

وااای.:eek:
اصلا حواسم نبود. منم کنسولم j هستش.
حالا چیکار کنم؟:((
هکرها نمیتونن ریجنشو Free کنن؟ من نمیتونم از این بازی بگذرم. تو رو خدا کمکم کنید.:((

یعنی ما که کنسولمون رجیون J هست حق نداریم بازی کنیم اگر آره بهتر من میخواستم بعد از ff12 که نمیدونم چرا خیلی باهاش حال نکردم بیام این یکی را امتحان کنم اگر خوشم اومد بازم این سبک بخرم والا ببوسم بزارم کنار این سبک را اگر این کار را بکنه بازی نکرده اصلا طرفش هم نمیرم

اگه از FFXII خوشت نيومده كلا بيخيال شو. چون يكي از بهترينهاي سبك RPG بود.XIII هم همونه فقط سبك مبارزاتش يه كم تغيير كرده.ولي كلا تعجب ميكنم چرا بعضي ها اين سبك رو دوست ندارن با توجه به اينكه بهترين داستانها هم هميشه توي اين سبكه!!:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or