شایعه یک "انحصاری بسیار محرمانه" از Naughty Dog در Gamescom ؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Screen-Shot-2013-06-05-at-10.20.26-AM-590x339.jpg

درود.

شرکت Naughty Dog با ساخت بازی The Last of Us خود توانست بار دیگر هنر بازی‌سازیش را به اثبات برساند. هر چند هنوز از این شرکت خبری پیرامون بازی بعدیشان نیست، ولی طبق شایعاتی که آقای Colin Moriarty ادیتور سایت IGN منتشر نموده است گویا این هفته ND ما را با یک "انحصاری بسیار محرمانه" قافل گیر خواهد کرد. ایشان در توئیتری که هفته پیش ارسال کرد گفت، "زمان دیوانه کننده فرا خواهد رسید. سفر به هفته بعد برای انحصاری بسیار محرمانه در آلمان Gamescom و بعد آن به TGS و غیره." وی بعد از این توئیت بار دیگر اذعان کرد طاقت آمدن هفته بعد را ندارد و امروز نیز اقای Moriarty در جدیدترین توئیت خود بیان کرد :

"بی‌صبرانه منتظر هستم تا کاری که من از سه‌شنبه تا 5شنبه انجام داده‌ام را ببینید." اگر به پیامی که تصویرش در زیر است دقت نمایید وی در جمله خود N و D را به صورت حروف بزرگ نوشته است که به احتمال قوی همان Naughty Dog باشد زیرا چندی پیش نیز گفته می‌شد DLC بازی The Last of Us در این هفته نمایش داده خواهد شد. آیا Naughty Dog بازی برای PS4 در نظر دارد(؟) یا مسئله چیز دیگریست.

I1t.png

Rumor: Colin Moriarty of IGN is at Naughty Dog this week for "super secret exclusive"

من امیدوارم اگه Uncharted 4 در کار باشه با کارگردانی Neil Druckmann و Bruce Straley باشه چون کلا یه Level بالاتر از تیم Justin Richmond هستند . البته به احتمال خیلی زیاد ساخت U4 برای PS4 بعد از U3 توسط همون تیم Justin اینا ( :d ) شروع شده ...
اگر اون وقت(3.5 سال) و هزینه ای که برای TLOU صرف شد برای U3 هم صرف میشد شک ندارم میتونست به استاندارادهای U2 برسه.
زمانی که گروه AMY و justin داشتند خیلی کم بوده.کاملا مشخص بود U3 حاصل یه rush job بوده.

امیدوارم tlou 2 معرفی بشه ولی انچارتد 4 معرفی نشه . شماره های هر IP خیلی هم بره بالا خطر ناک می شه قضیه !

p.s : در مورد جاستین و ... از نظر من کل اعضای ND نابغه هستن و این کار قوی تیمیشون هست که کیفیت بازی ها رو تضمین می کنه.کلا team work بالاست و رو یه بازیکن متکی نیستن :دی نمونه بارز مثلا دورتموند المان :دی

حتی DLC داستانی برای TLOU هم منو بدجور هایپ میکنه بهترین خبر میتونه باشه برام:bighug:
الان برای رونمایی انحصاری جدید PS4 خیلی خیلی زوده 3 ماهم از اومدن TLOU نگذشته باو چقدر تحمل شماها کمه؟:دی

پ.ن:این N , D بزرگ میتونه حتی حضور
Neil Druckmann بعنوان گارگردان پروژه جدید Naughty Dog باشه :دی

با استودیویی طرفیم که حتی یک DLC کوچکش هم آدم رو هیجان زده می کنه چه برسه به معرفی بازی نسل بعدش:x
شک ندارم تو GC امسال ND و SM و یا MM بازیهاشون رو برای PS4 رو کنند

امیدوارم tlou 2 معرفی بشه ولی انچارتد 4 معرفی نشه . شماره های هر IP خیلی هم بره بالا خطر ناک می شه قضیه !

داداش هنوز دو ماه نشده که TLOU عرضه شده،با توجه به سرگذشت انتشار Uncharted اگر هم چنین فکری در سر ناتی داگ باشه 2 سال و نیم دیگه باید صبر کرد،در ضمن کی گفته عنوانی که تعداد نسخه هاش بالا بره افتضاح به بار میاره؟شما آیا سری Halo رو می شناسی؟سری COD رو چطور؟اول شخص فرق داره؟سری GTA پس چی؟اون جهان آزاد هست؟AC رو چطور؟
در ضمن شما با استودیوی درجه سه و دو رو به رو نیستید،شما با NAUGHTY DOG رو به رویی،استودیویی که بهترین و کار کشته ترین مهندسان و بازی سازان،نویسندگان و کارگردانان رو در اختیار داره پس نیازی نیست نگران طولانی شدن یک عنوان بشی،خود ناتی داگ پس از فروش خوب Uncharted 3 اعلام کرد Uncharted 4 زمانی وجود خواهد داشت که طرفداران ما رو حمایت کنند و گرنه ناتی داگ طوری U3 رو به پایان رسوند که حتی اگر ادامه ای هم ندنش هم بازی خوب تموم شد

آخرین ویرایش:
داداش هنوز دو ماه نشده که TLOU عرضه شده،با توجه به سرگذشت انتشار Uncharted اگر هم چنین فکری در سر ناتی داگ باشه 2 سال و نیم دیگه باید صبر کرد،در ضمن کی گفته عنوانی که تعداد نسخه هاش بالا بره افتضاح به بار میاره؟شما آیا سری Halo رو می شناسی؟سری COD رو چطور؟اول شخص فرق داره؟سری GTA پس چی؟اون جهان آزاد هست؟AC رو چطور؟
در ضمن شما با استودیوی درجه سه و دو رو به رو نیستید،شما با NAUGHTY DOG رو به رویی،استودیویی که بهترین و کار کشته ترین مهندسان و بازی سازان،نویسندگان و کارگردانان رو در اختیار داره پس نیازی نیست نگران طولانی شدن یک عنوان بشی،خود ناتی داگ پس از فروش خوب Uncharted 3 اعلام کرد Uncharted 4 زمانی وجود خواهد داشت که طرفداران ما رو حمایت کنند و گرنه ناتی داگ طوری U3 رو به پایان رسوند که حتی اگر ادامه ای هم ندنش هم بازی خوب تموم شد
چرا وقتی هنوز کامنت رو کامل نخوندی شور حسینی می گیردت و با همون شور و حال حسینی کامنت نقل قول می کنی ؟ من کجای کامنتم دقیقا ذکر کردم افتضاح به بار میاره ؟ گفتم وقتی شماره های یه ip زیادی بره بالا قضیه خطرناک می شه . در نتیجه به جای ساختن انچارتد 4 ترجیح می دم tlou 2 معرفی بشه مثلا واسه اخرای 2014 روی ps4 ! یا حتی یه new ip و ...
همه این سری بازی هایی که مطرح کردی 90 درصدشون به غیر از GTA اخرین نسخه هاشون میانگین 80 و خورده ای کسب کردن و شدیدا هم از کمبود نو اوری رنج می برن . این نمرات در حد ND نیست .

Amy Henning رو دست کم گرفتی :دی

دست کم نگرفتم ، اونا هم خیلی خوبن ، ولی این 2 نفر فوق العاده ن .

الان U3 دقیقا از چه لحاظ نسبت به U2 پایین تره ؟!

داستان - لول دیزاین - شخصیت پردازی - کارگردانی و کلا در مجموع U2 از U3 بهتره .... این نظرشخصی نیست .... Fact ه :d

داستان - لول دیزاین - شخصیت پردازی - کارگردانی و کلا در مجموع U2 از U3 بهتره .... این نظرشخصی نیست .... Fact ه :d
جناب مدير شما رسما دارين يه بازي با متا 92 رو ترول ميكنيد.:d
ضمنا اين مواردي هم كه گفتين در مورد مقايسه U2 و u3 قطعا نظر شخصي شماست و فكت نيست چون هيچ كدام از سايت هاي معتبر به اين موارد در مقام مقايسه اين دو بازي اشاره نكردن .
البته نظر شخصيه شما به عنوان يكي از چهره هاي شناخته شده سايت با اهميت هست ومن براش احترام زيادي قائلم اما همون طور كه گفتم فكت نيست و خيليا مثل من فكر كنم باهاش مخالفن.

جناب مدير شما رسما دارين يه بازي با متا 92 رو ترول ميكنيد.:d
ضمنا اين مواردي هم كه گفتين در مورد مقايسه U2 و u3 قطعا نظر شخصي شماست و فكت نيست چون هيچ كدام از سايت هاي معتبر به اين موارد در مقام مقايسه اين دو بازي اشاره نكردن .
البته نظر شخصيه شما به عنوان يكي از چهره هاي شناخته شده سايت با اهميت هست ومن براش احترام زيادي قائلم اما همون طور كه گفتم فكت نيست و خيليا مثل من فكر كنم باهاش مخالفن.

ترول ؟! چه ربطی داشت ... من دارم میگم U2 از U3 در این موارد بهتره ، این معنیش این نیست که U3 در این موارد ضعیفه ! در واقع U2 زیادی خوبه .

جناب مدير شما رسما دارين يه بازي با متا 92 رو ترول ميكنيد.
بدون شک U2از U3 سر تره اونم چند لول واقعا شاهکار بود مخصوصا مرحله قطار از متا هم معلومه فکت بدون شک

بدون شک U2از U3 سر تره اونم چند لول واقعا شاهکار بود مخصوصا مرحله قطار از متا هم معلومه فکت بدون شک
يعني u3 در موقعي در سطح U2 قرار ميگرفت كه متاش 96 بشه !!!! lol
لابد در شرايطي نسبت به U2 بهتر ميبود كه متاش 97 ميشد.....و همينطور با همين روال مثلا متاي u4 بايد 99 بشه ودر ادامه متاي u5 بايد 101 بشه تا نشانه بهتر بودن و پيشرفتش باشه و گرنه درجا زده .....
نه دوست عزيز اين نظر شما فكت نيست و صرفا نظر شخصيتونه هيچ سايت معتبري هم به اين قضيه اشاره نكرده ......

ای بابا تا کی میخواین به این بحثهای بی هدف ادامه بدین.تو خبر داره میگه پروژه جدید از ناتی داگ بعد شما میاین پروژه های قبلی ناتی داگ رو با هم مقایسه میکنید .....

بسه دیگه.

-------------------------------------------------------------

فک نمیکنم یه بازی جدید از ناتی معرفی بشه.... احتمالا همون DLC یا چیزی مربوط به LAST OF US باشه.شایدم پایان جدیدی last of us که Neil Druckman بهش اشاره کرده بود باشه

آخرین ویرایش:

موافقم که از نظر داستانی U2 سرتره ( شخصیت پردازی مورد جدا از داستان حساب نمیشه:d ) اما از نظر لول دیزاین و کارگردانی و گرافیک و موارد ریزی مثل انیمیشنها ، صحنه های سینماتیک و گانپلی قطعا U3 سرتره ( هیچ چیز درین دنیا فکت نیست:d) . تنها چیزی که باعث میشه U3 زیر سایه U2 قرار بگیره ، اینه که به اندازه U2 انقلابی نبود و یه بازی تکامل یافته نسبت به شماره قبلی به شمار میومد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or