یکی از منابع EA: نینتندو به یک پلتفرم برای IP های کودکانه تبدیل شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
23048410504184624932.jpg

شرکت Nintendo و EA روابط خوبی را این روزها تجربه نمی کنند و طبق گفته های یکی از منابع EA، این شرکت برای کودکان بازی نمیسازد.
این منبع از سوی EA در مصاحبه با CVG اعلام کرده است که:
نینتندو به سرعت برای ما مرده قلمداد شد. این شرکت به یک پلتفرم برای IP های کودکانه تبدیل شد و ما واقعا برای کودکان بازی نمیسازیم. این مورد برای دیگر برندها نیز صدق می کند. حتی با وجود Mass Effect بر روی Wii U، که تلاش نسبتا بیهوده ای هم بود، هیچ وقت به موفقیت های تجاری بزرگ نمی توانست دست پیدا کند. شرکت EA همانند Activision فقط بر روی عناوینی تمرکز می کند که فرانچیزهای بزرگی از آنها خلق شود.
نینتندو از وضعیت چندان خوبی برخوردار نیست. این شرکت در حال از دست دادن سود آوری خود است و در بررسی انجام شده در ژاپن، این شرکت رتبه 1647 (از 2000) را با کمترین امتیاز در زمینه رشد و توسعه کسب کرد.
VG247
---------
آپدیت:

121016_PeterMoore_015-670x422.jpg

آقای Peter Moore در رابطه با صحبت های درج شده در CVG گفته اند:
نینتندو یک همکار بزرگ برای ما است. آنها هیچ وقت برای EA مرده نبوده اند و چنین چیزی هم نخواهد بود.
همچنین ایشان اعلام کرده اند که مردم بهتر است به منابع ناشناس توجه نکنند با این حال کسی که این موضوع را در CVG ایجاد کرده است یعنی Rob Crossley، اعلام کرده که این منبع ناشناس از خود EA است!
در ادامه آقای Peter Moore مجددا بر روی صحبت های خود در رابطه با روابط و غیره پافشاری کردند و گفته اند که به عنوان COO آنقدر اطلاعات دارند که به درستی قضاوت کنند تا منابع آقای Crossley.
Dualshockers

آخرین ویرایش:
EA که نوووووب شده کاملا حرفا نوبا رو میزنه

EA در مقابل نینتندو نه قدمت داره نه اعتبار داره نه فن داره همین بازیا بقولی بچگونه پرفروشترین IP ها تاریخ گیمن . کل EA با کل پرسنلش و املاکش روی هم به اندازه ماریو اعتبار ندارن چه برسه نظر دادن

خود نینتندو میاد میگه ما قصد رقابت با دو کمپانی دیگه رو نداریم هدف ما شاد کردن و تجربه گیم واقعیه

حالا EA اومده چی گفته برا خودش نوب از سروکولش داره فواره میزنه

EA که نوووووب شده کاملا حرفا نوبا رو میزنه

EA در مقابل نینتندو نه قدمت داره نه اعتبار داره نه فن داره همین بازیا بقولی بچگونه پرفروشترین IP ها تاریخ گیمن . کل EA با کل پرسنلش و املاکش روی هم به اندازه ماریو اعتبار ندارن چه برسه نظر دادن

خود نینتندو میاد میگه ما قصد رقابت با دو کمپانی دیگه رو نداریم هدف ما شاد کردن و تجربه گیم واقعیه

حالا EA اومده چی گفته برا خودش نوب از سروکولش داره فواره میزنه

یادمه ea برای سگا هم در سال 99 همچین حرفی رو زد که باعث شد روابطش به طور کلی با سگا قطع بشه دو سال بعدشم سگا گفت ورشکست شدیم رفت من بدبخت کنسول دریم کستم(رویای بازیبازها) رو دستم باد کرد شد کابوسم به زور 60 تومن به یکی با کلی بازی فروختمش

البته حرفم به این معنی نیست که فکر می کنم نینتندو هم به همچین سرنوشتی دچار می شه اما یه درد دلی هم کردم چون: واقعا حیف سگا بود همین طوری که حیف نینتندو یا هر شرکتی دیگه ای که در صنعت گیم کارنامه ی درخشانی داره هست

تابلوئه دیگه مشکل از کجاست(!)، میخواسته بگه ما هم هستیم:d چون انقدر آی پی خوب و بهتر از مال اونها منتشر شده...میخواسته خودی نشون بده که بهترین حرکت ـشون مثل اینکه همین بوده!!
جدا نینتندو یکی از بهترین های صنعت گیم هستش...من خودم بازی kirby رو انقدر بازی میکردم که حد نداشت، خیلی بازی قشنگی بودش..

جالبه سایت شده جمعیت کمک به بیماری خاص نینتندو بابا یکی دیگه نمیخواد بازیشو بسازه شما EA کلا میبرین زیر سوال که چی ماریو فلان قدر امتیاز میگیره یا اینکه انقدر فروش میره اگه ماریو به تنهای راه حل مشکل نینتندو بود وضعیتش این نبود پس بهتره به جای طرفداری کور کورانه یکم واقعیت قبول کنید که اگه شرکت های مثل EA و UBI و... از کنسول مورد علاقه شما پشتیبانی بازی نکنن وضعیت کنسول مشخصه به کجا میرسه .;)

حالا شما میخوای HALO داشته باشی یا GT یا ماریو وضعیت همینه که میبینید بدون پشتیبانی شرکت های T-P پس بهتره به جای این صحبت ها واقعیت قبول کنید همین EA با این همه ... برای خودش مهره سنگینی حساب میشه این وسط .

الان از 3ds , ds , wii خیلی ساپورت کردن مثلا
yahoo_106.gif

http://www.ea.com/wii

http://www.ea.com/3ds

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_games
خودت نگاه کن ساپورت کرده یانه .

آخرین ویرایش:
جالبه سایت شده جمعیت کمک به بیماری خاص نینتندو بابا یکی دیگه نمیخواد بازیشو بسازه شما EA کلا میبرین زیر سوال که چی ماریو فلان قدر امتیاز میگیره یا اینکه انقدر فروش میره اگه ماریو به تنهای راه حل مشکل نینتندو بود وضعیتش این نبود پس بهتره به جای طرفداری کور کورانه یکم واقعیت قبول کنید که اگه شرکت های مثل EA و UBI و... از کنسول مورد علاقه شما پشتیبانی بازی نکنن وضعیت کنسول مشخصه به کجا میرسه .;)

الان از 3ds , ds , wii خیلی ساپورت کردن مثلا :-??

حالا شما میخوای HALO داشته باشی یا GT یا ماریو وضعیت همینه که میبینید بدون پشتیبانی شرکت های T-P پس بهتره به جای این صحبت ها واقعیت قبول کنید همین EA با این همه ... برای خودش مهره سنگینی حساب میشه این وسط .

الان مثلا EA خیلی wii رو ساپورت کرد یا 3ds رو ؟
فقط یوبی ارتباط خیلی خوبی با نینتندو داره که اونم همه بازیهاشو داره روی wiiu میاره نمونه اش همین AC IV و Watch dogs

Wii Games - EA

Nintendo 3DS Games - EA

List of Nintendo 3DS games - Wikipedia, the free encyclopedia
List of Wii games - Wikipedia, the free encyclopedia
خودت نگاه کن ساپورت کرده یانه .
عزیز حرف شما درست
ما کاری به ساپورت نداریم.ea بعد از قطع ساپورت،اکثر حرف هاش چیزی از مسخره بازی کم نداشت.

عزیز حرف شما درست
ما کاری به ساپورت نداریم.ea بعد از قطع ساپورت،اکثر حرف هاش چیزی از مسخره بازی کم نداشت.

خوب همه سازنده ها وقتی با چیزی مشکل داشته باشن چرت و پرت میگن مگه gabe newell نبود چقدر چرت و پرت گفت سر PS3 آخرش چی شد همین الان NVIDIA چقدر چرت و پرت میگه اما دلیل نمیشه از بالا شرکت بشوری بیای پایین که چی یه حرف چرت زده .;)

EAحرف زیادی زده.معلوم نیست نینتندو کجا این EA رو نقره داغ کرده که اینجوری داره واکنش نشون میده جالب اینجاست با این همه حمله ایی که EA به نینتندو میکنه ،نیتندو حتی جوابشونم نمیده.همین الان یه بازیی مثل New Super Mario Bros.Wii چالشش صد برابر بیشتر از یه بازیی مثل ،مثلا DEAD SPACE هست...یا BF رو دیگه همه میتونن راحت تموم کنن.اگه بازی بزرگسال بودن به نشون دادن خون و خونریزی و صحنه های غیر اخلاقیه بله EA استادشه.اگر بازیهای نینتندو بچه گانس چرا رکورد دار امتیازات و فروش هستند.من خودم همچنان مشتاقم که شماره های جدید ماریو و زلدا رو بازی کنم ربطی هم به سن نداره..ضمنا نینتندو نه به خاطر پشتیبانی شرکتی مثل EA بلکه به خاطر استادان بزرگ بازی سازشه که تا الان تونسته ادامه حیات بده.فقط نینتندو میتونه بیشتر از بیست سال یه بازی مثل ماریو با داستان تکراری بسازه ولی همچنان جزو بهترین ها باشه...

خيلي جالبه مثل اينكه يادتون رفته EA نسل قبلي Dragon age Mass effect Battlefield و كلي بازي هاي ديگه ناشرش بوده ، حالا اومديد كل شركت رو برديد زير سوال. سعي كنيد خودتون رو كنترل كنيد.
من بازي هاي بالا رو به ١٠٠ تا قارچ خور ترجيح ميدم.

من واقعا مشتاق بازی کردن
Super MariO هستم واقعا نمیدونم چرا انقدر این بازی ر دوست دارم ولی خوب EA کمپانی کمی نیست (البته درسته که فعلا کلی گند زده به IP های خوبش مثل BF MOH و به عنوان 3 کمپانی منفور شناخته میشه) و با این حال حرف زشتی زده

خيلي جالبه مثل اينكه يادتون رفته EA نسل قبلي Dragon age Mass effect Battlefield و كلي بازي هاي ديگه ناشرش بوده ، حالا اومديد كل شركت رو برديد زير سوال. سعي كنيد خودتون رو كنترل كنيد.
من بازي هاي بالا رو به ١٠٠ تا قارچ خور ترجيح ميدم.

واقعا به شما هم میگن گیمر !
دارید ماریو رو با لگلفید و باگلفیلد و هزار کوفت و زهر مار دیگه مقایسه میکنید!
الکی نیستش که 3 سال (شوخی نیستا 3سال !!!!) به عنوان شرکت shit معرفی شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or