یکی از سازندگان Titanfall: بر اساس باور قلبی بازی را نخرید

A.R.A.$.H

کاربر سایت
93308895580599422346.jpg

صرف نظر از اشتیاق فراوان بازیکنان برای عرضه Titanfall، نسخه Beta این بازی با مشکلات پینگ، گیم پلی و غیره دست و پنجه نرم می کند.
بر روی سرورهای آفریقای جنوی یکی از اعضای Respawn در اعلامیه ای گفته بودند:
در بحث طراحی: بازی Titanfall برای پینگ های بالا در نظر گرفته شده است. آیا هنوز با پینگ 200ms کار خواهد کرد؟ بله. آیا مشکلی ایجاد خواهد شد؟ بزرگترین تفاوت زمانی است که pilot می خواهد از دست فردی که بر روی تایتان او آمده است فرار کند. اینجا 200ms پینگ بیشتر مطرح می شود که تا قبل از اینکه بخواهید واکنشی نشان دهید به شما تیراندازی می شود. مسئله پینگ بر روی تایتان ها به دلیل قدرت مرگبار آنها چندان تاثیری ندارد.
حال پس از انتقادات متعدد در انجمن رسمی سایت سازندگان Titanfall، یکی از افراد حاضر در استدیو به مردم توصیه کرده اند که قبل از خرید بازی اصلی، نسخه Beta را تجربه کنند یا از دیگران پرس و جو کنند. ایشان در پاسخ به یکی از کامنت ها و اشاره به اعلامیه بالا گفته اند:
این گونه طراحی باعث کاهش کیفیت چیزی نخواهد شد. منظور او دقیقا فرود یک نفر دیگر بر روی تایتان شما نبوده است. منظور این است قبل از اینکه شما بخواهید واکنشی نشان دهید، یک نفر سریعتر شما را رویت کند. ممکن است متوجه شده باشید که با پینگ بالا شما از خط آتش فرار می کنید اما با این حال 8 ثانیه بعد کشته می شوید. من فقط یک طراح هستم و نمی توانم درباره سرورهای Azure استرالیا اظهار نظر کنم اما ... ما از شما درخواست نمی کنیم که این بازی را به خاطر باور قلبی خود بخرید. لطفا نسخه Beta را تجربه کنید و یا با افرادی که این بازی را تجربه کرده اند صحبتی قبل از خرید داشته باشید. هیچ چیزی مخفی نیست و پینگ شما بر روی صفحه منوی اصلی بازی لیست می شود. اگر تجربه گیم پلی راضی کننده نیست بازی را خریداری نکنید و حتما Respawn, EA و Microsoft را از دلایل خود با خبر کنید.
درباره سادگی نبرد یک تایتان علیه تایتان دیگر، این سازنده می گوید:
کمی به این موضوع وقت بدهید آن وقت به نظرم غافلگیر خواهید شد. عمق بسیار زیاد نبردهای TvT ممکن است در یک نگاه سریع قابل مشاهده نباشد. یک سری اسلحه و قابلیت نیز در Beta وجود ندارد که در آینده مسیر را به سوی موارد جدیدتر باز خواهد کرد. پس از اینکه به اندازه کافی بر روی Skill ها فعالیت کنید، امکان این وجود دارد که در یک نبرد 2 به 1 هم پیروز میدان باشید.
صرف نظر از مشکلات به وجود آمده در سرورهای Titanfall، گیم پلی این بازی بسیار هیجان انگیز است. Titanfall در 11 مارس برای Xbox One, Xbox 360 و PC منتشر خواهد شد.
آیا شما نسخه Beta را تجربه کرده اید؟ نظرتان درباره آن چیست؟
Gamingbolt

آقا این بازی تایتانفال هم خبر ساز شده ها ... هر جا میریم صد تا خبر از این بازی هست ... ملت دعوا میکنن سر این بازی ما میخونیم و میخندیم ... باو بازیتون رو بکنید شاد باشید بازی به این باحالی با این امکانات ، گرافیک چیه آخه

شما هر جا که می رسه بایدبه 4 نفر ی تیکه بندازی ! نظرشخصی می دونی چی هست !

نظر شخصی اینه که تو اول هر پستی بگی ابرشاهکار.:>
====
راستی بچه ها تحقیقات نشون داده ،اینایی که از بازی اینقدر بد میگند و فاز منفی ول میدن ،بیشترشون بازی رو پیشخرید کردند.:d

از نظر من این بازی میتونه شروعی بر آغاز نسل هشتم صنعت گیم در زمینه گیم پلی باشه . تا الان هیچکدوم از بازیهای عرضه شده بر روی PS4 و XBOX ONE واقعا در اون حد نبودن که تفاوت دو نسل بتونیم در اونا مشاهده کنیم ( از دید گیم پلی ) اما به لطف Respawn ما سرانجام میتونیم به واقع یک بازی نسل هشتمی تجربه کنیم و از نظر من این بازی میتونه بهترین تجربه شوتر و مولتی پلیر سال 2014 و یکی از بهترین های نسل هشتم باشه .

بزودی من این بازی بر روی PC پیش خرید میکنم .

آقا این بازی تایتانفال هم خبر ساز شده ها ... هر جا میریم صد تا خبر از این بازی هست ... ملت دعوا میکنن سر این بازی ما میخونیم و میخندیم ... باو بازیتون رو بکنید شاد باشید بازی به این باحالی با این امکانات ، گرافیک چیه آخه

آخه مسئله اینجاست که گرافیکشم بد نیست . الکی جو میدن باو

آخه مسئله اینجاست که گرافیکشم بد نیست . الکی جو میدن باو

والا ... یه زمان که تازه کارت گرافیک های Geforce 5200 اومده بود و گرافیک 128 ، ما فقط میرفتیم پشت جلد بازی رو نگاه میکردیم نوشته بود گرافیک : 128 میگفتیم این خداس ... حالا هرچی میگی عزیز من بازی مولتی پلیر هست ، همینم عالیه ، میگه نه ، گیر داده به گرافیک بازی ، خو گرافیک میخوای برو بتل 4 بازی کن دهن هرچی گرافیکه صاف کرده

ببخشید از نظر من که کامنتشون قشنگ نیست تقریبا

گرافیک
همه چیز بازی نبوده و نیست و نخواهد بود از نظر من (امضای من که نظر خودم هست رو ببینید)

از نظر من در کنسولهای خانگی نسل هشتم Wii U گرافیکش تقریبا خوبه و بد نیست

من میگم که بازی عالی باید در دو چیز عالی باشه , یکی در گیم پلی و دیگری در محتوا , بعد بقیه موارد از جمله گرافیک

یه چیز دیگه هم بگم که مخالف پیشرفت گرافیکی نیستم اما اگه قراره به گیم پلی و یا محتوا اهمیت ندهند تقریبا مخالفم مثل Ryse

فرمایش شما متین و کاملا درست.
به نظر شما این بازی محتوا داره ؟

IronHide@
باور کن شما نظر ندین و احساس غرور!!! نکنین، بیشتر به خودتون لطف میکنین تا بقیه:x
کسی که تمام فاکتورهای یه بازی رو یه طرف تساوی و گرافیک رو طرف دیگه میذاره، باس فاتحه دانش ریاضیشو خوند \m/

گیم پلی + شخصیت پردازی + صدا گذاری + گرافیک +داستان سرایی = 100 ====> یک بازی عالی
این منطق منه. هرجاش درکش براتون سخته ، بفرمایین توضیح بدم خدمتتون.

فرمول بالا از نظر من برا تایتان فال :
گیم پلی (کال او با حرکات کانگورویی) + شخصیت پردازی (0) + صداگذاری (کال او یکم هم کمتر) + گرافیک (کال او یکم خیلی کمتر) + داستان سرایی (0) ===> :horse:
دوستانی هم که میفرماین گیم های مولتی همینجورین خوب تشریف ببرن کانتر بازی کنن دیگه چه نیازی هست به پیشرفت ؟

گیم پلی + شخصیت پردازی + صدا گذاری + گرافیک +داستان سرایی = 100 ====> یک بازی عالی

گیم پلی (کال او با حرکات کانگورویی) + شخصیت پردازی (0) + صداگذاری (کال او یکم هم کمتر) + گرافیک (کال او یکم خیلی کمتر) + داستان سرایی (0) ===> :horse:
دوستانی هم که میفرماین گیم های مولتی همینجورین خوب تشریف ببرن کانتر بازی کنن دیگه چه نیازی هست به پیشرفت ؟

شخصیت پردازی؟ تو یه بازی کاملا multi؟ عجب!
بعد هم قسمت آخرت تاپیک رو فرستاد رو هوا! پس هیچ بازی تا نوآوری نداشته باشه نباید بازی کرد، دوستان! همه پیش بسوی Wolf 3D تا موقعی که یه بازی نوآوری درخور داشته باشه. cover shooter هم همون Gears of War 1 کافیه دیگه بقیه رو بازی نکنید. اینقدر بازی نکنید تا یه نوآوری بیاد!

کانتر جت پک , تایتان و وال ران داره؟/:)

آخه کجای دنیا مولتی پلیر شخصیت پردازی و داستان سرایی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or