یکدستگاه PS one تمیز مناسب برای کلکسیونر ها

• Thread starter Thread starter Mini3oy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mini3oy

WikiVB سابق
کاربر سایت
Rating - 100%
22   0   0
سلام
همینطور که معلومه یه PS one خیلی تمیز دارم که از اول دست خودم بوده خیلی وقت پیش گرفتمش بعد 4 - 5 ماه استفاده دیگه PS2 گرفتم و الان حدود 2 سال و نیمه که داشت تو انبار خاک میخورد اما چون از جعبش خارج بوده و جعبشو جدا یه جای دیگه گذاشته بودم جعبش در اثر جا به جایی و این حرفا داغون شده دیگه حدود 3 سال این جعبه اینور و اونور شده و اهمیتی بهش داده نشده همین میشه دیگه :d اما به جرات بهتون میگم که کنسول با اینکه 3 سال کار کرده ( البته 2 سال و نیمش که خاک خورده ) هنوزم با این PS one های به درد نخور تو بازار قابل مقایسه نیست و اونا به گردش هم نمیرسن .

کاملا سالمه هیچ عیبی نداره باز نشده و لنزش هم مثل ساعت کار میکنه .

دلیل فروش هم اینه که دلم نمیاد خاک بخوره امروز جعبشو دیدم یهو گفتم بزارم واسه فروش چون میدونم اینجا خیلیا هستن که دوست دارن از این مدل یکیشو داشته باشن چون الان این گنده ها تو بازار پر شدن و از اینا کم گیر میاد .

به افرادی هم که کلکسیون جمع میکنن توصیه میکنم حتما از دستش ندن چون به این تمیزی گیر نمیارن و فکر نمیکنم کسی دیگه PS one واسه بازی بخواد اما اگرم واسه بازی میخواید روشنش کنید با خیال راحت 20 ساعت باهاش بازی کنید آخ نمیگه :d

همه چیزش کامله دسته اضافی هم نداره بازی هم نداره البته یه بازی واسه خریدار میفرستم دو تا هم مموری که تو عکس میبینید روش هست .

تهران نیستم و خرید به صورت پستی صورت میگیره و هزینه ارسال هم با خریداره ( چون جعبش سالم نیست اگه بدون جعبه بخواید بفرستم دور و بر 7 تومن هزینه ارسالش با پست پیشتاز میشه اما با جعبه حدود 10 تومن میشه ) .

قیمت هم خودتون پیشنهاد بدید .

آپی هم بدید لطف کردید :d

اسپمر های عزیز هم میتونن راحت باشن :d

به جزئیات عکس هم کاری نداشته باشید بازیای اون زیرم بازیای ایکس باکسم هستن و اون لوله سیاه سمت چپ هم لوله جارو برقیه پس سوال نکنید :d

یا علی

آخرین ویرایش:
میگم ابشار نیاگارا شبا هم زیباست
Niagara-Falss-Waterfall-2.jpg

با سلام خدمت همه دوست جون های خوبم

اقا به نظر من یا همون خاطره تعریف کنید یا اپ

این قیمت ها چیه میدید؟؟ 10...25..30
/:)

من خودم دارم, دادمش به دخمل خالم

دو سال میشه...هر وقت هم هوس کنم میرم با این بچه 8 ساله پپسی من و کراش بازی میکنیم.

والا میخریدم ازش...باز یه بنده خدایی 65 قیمت داد..دمش گرم هر کی بود!!!

داش مصطفی مزایده بزار
:d

عاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااپ
جون جیگرم حال اومد:d

بابك جون اون عزيزي كه 65 قيمت دادن قراره 3 بهمن شماره حساب ازم بگيره برش داره ( البته معلوم نيست اما قول داده فكر نكنم آدمي باشه كه زير قولش بزنه از اسمش معلومه :d )
دوستاني هم كه قيمت چرت و پرت ميدن بزار خوش باشن اين PS1 بدبخت دست ماس اينقدر بيچاره شده وگرنه دست جناب پرزيدنت خودمون بود الان ميلياردي مشتري داشت :))
خوش به حالت بازم يه بچه درست و حسابي هست هديه دادي بهش من ئخمل خاله هامم پير شدن :d
بابك ديوووونه امضا و آواتارتم فقط جيسون قصد تعويض جيسون رو با PS1 نداري ؟ :d ( ببين اگه عشق فيلم و سريالي به بلاگي كه تو امضام هست سري بزن مال خودمه آرشيومم تقريبا بي نقصه اين مورد رو با توجه به امضا و آواتارت گفتم )

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

پدرام اين موقع شب چه جيگري حال آوردي نكنه جيگركي داري ؟ :d

خوده این تاپیک یه پا مباحث گوناگون هستش.
Kiler قفلش کن با خیاله راحت:d

نه داوود باور كن به حال خودش رهاش كردم نميره صفحه دوم بچه ها اشتباه ميكنن ميگن اسپم گزارش ميشه مثل من بگد آزاده عمرا تاپيكتون بخوايه تا حالا تاپيك فروش ديده بودي 9 صفحه شه ؟ :d

من خریدارم به قیمتی که گفتین!:dواقعا میگم!چطور میشه مراحل خرید؟

بابك جون اون عزيزي كه 65 قيمت دادن قراره 3 بهمن شماره حساب ازم بگيره برش داره ( البته معلوم نيست اما قول داده فكر نكنم آدمي باشه كه زير قولش بزنه از اسمش معلومه :d )
دوستاني هم كه قيمت چرت و پرت ميدن بزار خوش باشن اين PS1 بدبخت دست ماس اينقدر بيچاره شده وگرنه دست جناب پرزيدنت خودمون بود الان ميلياردي مشتري داشت :))
خوش به حالت بازم يه بچه درست و حسابي هست هديه دادي بهش من ئخمل خاله هامم پير شدن :d
بابك ديوووونه امضا و آواتارتم فقط جيسون قصد تعويض جيسون رو با PS1 نداري ؟ :d ( ببين اگه عشق فيلم و سريالي به بلاگي كه تو امضام هست سري بزن مال خودمه آرشيومم تقريبا بي نقصه اين مورد رو با توجه به امضا و آواتارت گفتم )

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

پدرام اين موقع شب چه جيگري حال آوردي نكنه جيگركي داري ؟ :d

منم یه ارشیو کوچمولو دارم (500 تا حدودا)

البته فیلم هایی که دوست دارم رو فقط جمع کردم

جیسون هم کشته مرده شم

اولین فیلمی که ازش دیدم ,
Transporter 1 بود

فیلماشم که دیگه همرو دیدی

ارشیو خیلی خوبی داری ولی هنوز کامل نیست!

خودت میدونی منظورم چیه
;)

راستی منم دیوونه اواتارتم خیلی جیگره:d

آخرین ویرایش:
نه باو جیگرکی کجا بود.عاپ غلیظ بود حال کردم:d
شوخی کردم باو جدی نگیر :)

من خریدارم به قیمتی که گفتین!:dواقعا میگم!چطور میشه مراحل خرید؟
دوست عزیز جوابتون رو دادم واقعا خریدارید خواهشا سر کارمون نزار ;)

مصي ميدوني چيه؟
اسلحه گرفتي دستت خريدارم ميترسه بياد تو:))
امروز ببینمش بهش میگم اصلحشو بزاره کنار شاید حق با تو باشه آخه اصلحشم کنار بزاره مشتری بیش از حد جذب میشه :))

منم یه ارشیو کوچمولو دارم (500 تا حدودا)

البته فیلم هایی که دوست دارم رو فقط جمع کردم

جیسون هم کشته مرده شم

اولین فیلمی که ازش دیدم ,
Transporter 1 بود

فیلماشم که دیگه همرو دیدی

ارشیو خیلی خوبی داری ولی هنوز کامل نیست!

خودت میدونی منظورم چیه
;)

راستی منم دیوونه اواتارتم خیلی جیگره:d
آره بابک میدونم آرشیو کامل نیست ولی زیادی ناقصم نیست در کل بدک نیست سعی کردم بهترین ها رو توش جمع کنم .
آره با مگه میشه فیلمای جیسون رو ندیده باشم حرف میزنی ها :d

آواتارم جیگره اما بازیه زیاد خودتو درگیرش نکن :d

---------- نوشته در 03:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:56 PM ارسال شده بود ----------

از برادر حسین نیز به دلیل آپ های پر ملاتشان صمیمانه سپاسگذاریم :d

سرکار گذاشتن جسارتی هست که ما نداریم!فردا همین موقع قطعی جواب میدم مطمئن باشین پیغام هم دادم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or