یوشیدا: PS4 Neo عمر PS4 را کوتاه نخواهد کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای شوهی یوشیدا، رئیس استودیوهای جهانی سونی، در جدید مصاحبه خود با Gameswelt.TV اعلام کرد که عرضه کنسول ارتقا یافته سونی یعنی PS4 Neo، در طول عمر PS4 تاثیر گذار نخواهد بود و این کنسول جایگزین PS4 نمی‌شود. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

4ung_playstation4555x328-555x328.jpg

«قطعا این‌طور نیست [جایگزین کردن نئو به جای PS4]. کنسول PS4 همان PS4 است و شما هم به خوبی می‌دانید که PS4 Neo نیز همان کنسول PS4 است. پس بنابر این، عرضه PS4 Neo هیچ ارتباطی یه طول عمر PS4 ندارد و این کنسول [PS4] عمر واقعی خود را سپری می‌کند.»

پس از این‌که از آقای یوشیدا پرسیده شد که آیا قرار است نسل کنسول‌ها به خاطر سیاست‌های جدید سونی و مایکروسافت مبنی بر عرضه کنسول‌هایی با سخت اقزار قوی‌تر کوتاه‌تر شود، این جواب را داد. او خاطر نشان کرد که PS4 و PS4 Neo یکدیگر را تکمیل می‌کنند و نئو فقط کنسولی با سخت افزار قوی‌تر [و البته گران‌تر] خواهد بود و کنسول اصلی و استاندارد PS4 نیز بیشتر مقرون به صرفه است و قادر به میزبانی بازی‌های بزرگی مانند «Uncharted 4» خواهد بود.
صحبت‌های آقای یوشیدا مطابق با صحبت‌های آقای Andrew House در زمان معرفی رسمی PS4 Neo است. او اعلام کرد که: «کنسول PS4 Neo به منظور تکمیل PS4 و قرار گرفتن در کنار آن، مد نظر واقع شده است [دو کنسول یگدیگر را تکمیل خواهند کرد]. ما هر دو کنسول را در طول مدت عمر واقعی‌شان به فروش می‌رسانیم.»
دلیل این کار سونی را نیز گفت: «مشتری‌ها و مصرف کنندگان، خود را نسبت به تکنولوژی روز و نوآوری هماهنگ می‌کنند که بخش بزرگی از آن [پیشرفت سریع فن آوری] به لطف موبایل‌ها و کامپیوترها است.» Andrew House اشاره کرد که این یک استراتژی جدید برای ارائه سیستمی قوی‌تر از همان سیستم اصلی و اولیه است.
هیچ چیزی مانند نئو و اسکورپیو در نسل‌های گذشته کنسول‌ها رخ نداده بود. کنسول PS3 تا زمان عرضه کنسول PS4 هفت سال عمر کرد و کنسول Xbox 360 نیز تا زمان عرضه کنسول Xbox One، هشت سال عمر نمود. تاریخ لانچ و عرضه نئو مشخص نشده است اما گفته می‌شود که امسال عرضه خواهد شد. اسکورپیو نیز تعطیلات سال 2017 عرضه خواهد شد و مایکروسافت در مورد آن گفت که قدرتمندترین کنسول حال حاضر خواهد بود.

منبع

البته یه مسأله دیگه ای هم که هست اینه که شرکت ها سعی کنن بازار کنسول ها رو هم مثل گوشی های هوشمند کنن و هر چند وقت شاهد یک کنسول جدید باشیم.
این داستان Neo یا Scorpio یا One S هم مثل قضیه پرچمدار ها و میان رده هاشون بشه.
ولی خب باتوجه به اینکه این کار فقط موجب سختی بیشتر سازنده بازی میشه خیلی دور از ذهن به نظر میاد.
حالا بحث VR هم مطرح میشه و با توجه به اینکه برخی عناوین واسش توی E3 برای PS4 معرفی شدن پس نمیتونه دلیل محکمی برای Neo باشه ( مگر اینکه بحث گرافیک بخواد مطرح بشه ).
ضمن اینکه مبحث 4K هم نیاز به یک مدل کاملاً جدید،قدرتمند و بهینه تر شده از یک کارت گرافیک داره . جالب تر هم اینه که همین الان خیلی از مخاطب ها معتقد هستند که مشخصات سخت افزاری Scorpio که در موردش حرف و حدیث وجود داره توی اجرای بازی ها به صورت 4K ممکنه به تکاپو بیفته. خب با همین بحث میشه نتیجه گیری کرد که Neo به مشخصات سخت افزاری بیشتر یا یکسانی برای اجرای بازی ها به صورت 4K نیاز داره.

کلا تا زمانی که خبر ها به صورت حدس و گمانه نمیشه نتیجه گیری دقیقی برای Neo یا حتی Scorpio داشت.

تنها دلیلش این میتونه باشه که این Neo واقعا هم چیزخاصی نیست و فقط تغییر در رزولوشن و اینا رو شاهد خواهیم بود و بهبود فریم و رزولوشن توی بازی های VR. از اونور حتی اختلاف سخت افزاریش خیلی زیاده با Scorpio و اون رسما کنسول نسل بعد شده (چیزی که با توجه به سابقه 2 نسل اخیر سونی دور از ذهنیته). الان 2 کنسول سر دهم درصد اختلاف روی ترافلاپس اینهمه قضیه داشتن توی رزولوشن و فریم و ... تو فکر کن اختلاف این جدیدا 2 ترافلاپسه! حتی رم دستگاه PS4 هم همونه و تغییری نداشته اما شایعه است مال اسکورپیو حداقل 12 گیگه!

احتمالا 2-3 سال هم همینطوری بگذرونن و 1 سال بعد از ریلیز اسکورپیو، سونی بیاد و عملا نسل 9 رو شروع کنه با یه کنسول جدید و واقعا قدرتمند تر. مثل نسل هفتم که 1 سال دیرتر از مایکروسافت شروع کرد.

تمامی اینا نظرات شخصی و حرف و حدیث است :D
دهم درصد اختلاف چیه دیگه ؟! درصد اختلاف سخت افزاری PS4 Neo با Scorpio تقریباً اندازه ی PS4 معمولی با X one ـه (%40-50)! در ضمن هنوز هیچ چیز رسماً در مورد Neo مشخص نشده, هرچند به نظر خودم همین قدرت 4.2tf برای یک کنسول mid-generation که بتونه بازی ها رو با حداقل رزولوشن 1080p و فریم ثابت یا 60 و بهبود های گرافیک اجرا کنه کافیه . قرار نیست محتوای انحصاری برای PS4 Neo در نظر گرفته بشه پس قدرت بیشتر از چیزی هم که برای اجرای بازی های PS4 Base با فریم 60 و رز 1080p در نظر گرفته بشه یجور اسرافه مگر اینکه هدف خروجی 4K native عناوین اصلی (مثل GoW, GT, Uncharted و...) باشه که بعید میدونم .

توی مصاحبه اخیر جیم رایان هم در مورد اختلاف نزدیک به 2tf با Scorpio میگه که تا آنونس رسمی کامل مشخصات Neo و Scorpio صبر کنید نه از روی شایعه ها فکت صادر کنید :D!
از اونجایی که OsirisBlack یکی از اینسایدر های اصلی و کسی که جزو اولین نفرات لیک کننده اطلاعات PS4 Neo بود گفته سونی چندتا پلن مختلف برای سخت افزار نئو در نظر داره باید صبر کرد و دید بالاخره مشخصات نهایی چی میشه (گفته به زودی رسماً اعلام میشه از طرف سونی) .
حدس خودم روی 5 تا 5.5 ترافلاپ قدرت خام هست .

آخرین ویرایش:
دهم درصد اختلاف چیه دیگه ؟! درصد اختلاف سخت افزاری PS4 Neo با Scorpio تقریباً اندازه ی PS4 معمولی با X one ـه (%40-50)! در ضمن هنوز هیچ چیز رسماً در مورد Neo مشخص نشده, هرچند به نظر خودم همین قدرت 4.2tf برای یک کنسول mid-generation که بتونه بازی ها رو با حداقل رزولوشن 1080p و فریم ثابت یا 60 و بهبود های گرافیک اجرا کنه کافیه . قرار نیست محتوای انحصاری برای PS4 Neo در نظر گرفته بشه پس قدرت بیشتر از چیزی هم که برای اجرای بازی های PS4 Base با فریم 60 و رز 1080p در نظر گرفته بشه یجور اصرافه مگر اینکه هدف خروجی 4K native عناوین اصلی (مثل GoW, GT, Uncharted و...) باشه که بعید میدونم .

توی مصاحبه اخیر جیم رایان هم در مورد اختلاف نزدیک به 2tf با Scorpio میگه که تا آنونس رسمی کامل مشخصات Neo و Scorpio صبر کنید نه از روی شایعه ها فکت صادر کنید :D!
از اونجایی که OsirisBlack یکی از اینسایدر های اصلی و کسی که جزو اولین نفرات لیک کننده اطلاعات PS4 Neo بود گفته سونی چندتا پلن مختلف برای سخت افزار نئو در نظر داره باید صبر کرد و دید بالاخره مشخصات نهایی چی میشه (گفته به زودی رسماً اعلام میشه از طرف سونی) .
خوب یکی از جاهای سوال من دقیقا همینجاست. متخصص سخت افزار هم نیستم بخوام از این کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنم :دی اما به توجه به ارقامی که میگن عقل اینو میگه اختلاف توی گرافیک بازی ها روی 4 و 6 ترافلاپس خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از اختلاف روی 1.23 و 1.84 ترفلاپس میشه!!! اصلا اینا قابل مقایسه نیستن! بعدش هم حالا میگفتن رم اسکورپیو 12 گیگ هست احتمالا! الان من نمیفهمم با توجه به این همه اختلاف چطور تفاوت میشه 40%؟

به نظرم کاملا مشخصه که نئو صرفا کنسول بین نسلی محسوب میشه. همین. نهایت انحصاری نئو نسبت به ps4 میشه مولتی پلتفرم هایی که 2020 به بعد رو نئو اجرا میشند و رو 4 نمیشند که خب طبیعیه مشکلی هم نداره. مهم انحصاری های و بازی های غول نسل 8 که شک نکنید همه مشترکند.

به نظرم اینجا 2 حالت پیش میاد:
1.یک اشتباه دیگر از مایکروسافت. نسل جدید زودتر شروع کرده(9) و در مقابل سونی یک کنسول 4/5 ترافلاپی ارزونتر تو بازار داره که از ps4 به معنای واقعی قویتره و قرار کتابخانه بازی های ps را با گرافیک خیلی بهتر تحویل بده به همین دلایل بازار ps و رشدش حفظ میشه نسل9 هم دیرتر با مشخصات قویتر شروع میکنه و در واقع به صورت رسمی همیشه یک قدم از مایکروسافت جلوتره طبیعتا بازاری که تو این نسل به اوج رسونده هم همچنان رشد و برتریش حفظ میشه.
2.مایکروسافت به این نتیجه رسیده که نباید کنسول جدیدش را همزمان با سونی عرضه کنه. تقریبا به همون دلایلی که این نسل ps4 شدید جلو افتاده. اگر اشتباهات اولیه مایکرو و سخت افزار x1 نبود ps4 احتمالا همین برتری را به دست میاورد ولی خب فکر میکنم اختلاف هم به اندازه الان نبود.
در نهایت بین کنسول های مایکرو و سونی ناخواسته یک اختلاف 1/2 سال به وجود میاد احتمالا. مایکرو هماطور که همه میدونیم تو فکر فروش کنسول نیست و هدف اصلیش رشد win که موفقیتش تقریبا تضمین شدست. پس بعید نیست این سیاست را انتخاب کنه تا در یک برهه های زمانی مثل 2017/2019 برتری کامل سخت افزاری نسبت به سونی در بازار کنسول و در واقع بزرگترین بازار گیم داشته باشه.
که عامل بسیار مهمی هم برای بازاریابی یک کنسول محسوب میشه و در نهایت دست مایکروسافت را تا حدودی در یک برهه زمانی خاص باز مبزاره.

خوب یکی از جاهای سوال من دقیقا همینجاست. متخصص سخت افزار هم نیستم بخوام از این کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنم :D اما به توجه به ارقامی که میگن عقل اینو میگه اختلاف توی گرافیک بازی ها روی 4 و 6 ترافلاپس خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از اختلاف روی 1.23 و 1.84 ترفلاپس میشه!!! اصلا اینا قابل مقایسه نیستن! بعدش هم حالا میگفتن رم اسکورپیو 12 گیگ هست احتمالا! الان من نمیفهمم با توجه به این همه اختلاف چطور تفاوت میشه 40%؟
اصلا تفاوت باشه 100% اهمیتش چیه وقتی یکیشون بین نسلی هست و اون یکی عملا میشه نسل بعدی اتفاقا این سخت افزاره neo باید همین باشه چون همون PS4 هست یعنی قراره همون بازی ها رو با تنظیمات بالاتر اجرا کنه و مثلا برای رزولوشن بالاتر احتیاجی به رم 12 گیگی GDDR5 و 6 ترافلاپ قدرت نیست همینقدر GPU قویتر کفایت میکنه برای این هدف! این کنسول برا اینه که آخر نسل اختلاف گرافیکی با PC زیاد نشه تا نسل بعد واقعی بیاد , از یه طرف neo با همین سخت افزار بهتره امسال بیاد چون از یه طرف این نسل زیادی طولانی نمیشه و سونی بعد 3 سال مثلا تعطیلات 2019 میتونه کنسول نسل بعدی واقعی خودش رو بده با سخت افزاری که تفاوتش قابل ملاحظه باشه و البته با قیمتی مناسب و از یه طرف هم 1 سال بدون کنسولی قوی تر میفروشه به همراه ps4 معمولی . پس منطقی نیست بیان برا تنظیمات بیشتر همون بازی های ps4 کنسول 6 ترافلاپی بدن با رم بیشتر و cpu خیلی قوی تر !

آخرین ویرایش:
خوب یکی از جاهای سوال من دقیقا همینجاست. متخصص سخت افزار هم نیستم بخوام از این کلمات قلمبه سلمبه استفاده کنم :D اما به توجه به ارقامی که میگن عقل اینو میگه اختلاف توی گرافیک بازی ها روی 4 و 6 ترافلاپس خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از اختلاف روی 1.23 و 1.84 ترفلاپس میشه!!! اصلا اینا قابل مقایسه نیستن! بعدش هم حالا میگفتن رم اسکورپیو 12 گیگ هست احتمالا! الان من نمیفهمم با توجه به این همه اختلاف چطور تفاوت میشه 40%؟

اگه این شایعات درست باشه قطعا اختلاف بیشتر از اختلاف PS4 و ONE هستش.

ONE هشت گیگابایت رم با پهنای 68 GB/s داشت.PS4 هم هشت گیگابایت رم با پهنای 176 GB/s .یعنی اختلاف فقط در پهنای باند به اندازه 108 GB/s بود. (البته ONE یک ESRAM هم داشت به مقدار 32 مگابایت با پهنای 218 GB/s که خب طبیعتا این اختلاف رو حالا یکم هم شده کمتر میکرد).

حالا طبق شایعات Scorpio دارای 12 گیگابایت رم با پهنای 320 GB/s خواهد بود. Neo هم هشت گیگابایت با پهنای 218 GB/s. حالا اینجا علاوه براینکه هر گیگ رم Scorpio حدود 102 GB/s پهنای بیشتری خواهد داشت خودش هم 4 گیگ هم رم بیشتر خواهد داشت.یعنی اگه اگر رم Scorpio هشت باشه اختلاف در همون حد اختلاف PS4 و ONE میشه. در حالیکه اینجا این 4 گیگ رم اضافی در صورت صحت خیلی اختلاف رو بیشتر میکنه.در مجموع حدود 80-70 درصد رم Scorpio قدرتمندتر هست طبق شایعات.(50 درصد به خاطر فقط رم خالص و مابقی به دلیل اختلاف پهنا)

در مورد GPU اختلاف بین 6TF و 4.2TF درصورت صحت شایعات میشه 30 درصد خالص. درمورد PS4 و X1 هم این مقدار به لحاظ درصدی میشد 32 درصد. منتهی یک مساله ای هست که هرچه قدر بالاتر بریم این اختلاف درصد ها قدرت خام بیشتری در اختیار Developer میذاره.درسته به لحاظ درصدی این دوتا اختلاف برابرن ولی خب به لحظ مقداری 1.8 ترافلاپس اختلاف کجا 0.6 ترافلاپس کجا؟

در کنار این تعدادواحدهای محاسباتی رو هم باید گذاشت که برای Scorpio حدود 50/60 تا خواهد بود و برای NEO هم 36 تا که باز اختلاف وجود داره.(14 تا 24 تا). این اختلاف در مورد PS4 و ONE شش تا بود.

در کنار این شایعاتی وجود داره که حتی Scorpio از نسل بعدی CPU های بعدی AMD استفاده کنه که حالا اونجا اختلاف چقدر باشه خدا میدونه.

بناربراین با استناد به این شایعات و اطمینان ماکروسافت از اینکه قوی ترین کنسول تاریخ رو عرضه خواهد کرد میشه نتیجه گرفت که اختلاف بین دوکنسول جدید بیشتر از کنسول های فعلی خواهد بود.تازه طبق شعاری که ماکروسافت داشت توی کنفرانس میداد و اگر پایه رو این در نظر بگیریم که واقعا بخاد 4K نیتیو رو هدف قرار بده قطعا باید تا جایی که میتونه قدرت کنسول رو ببره بالا (حتی بالاتر از ارقامی که توی کنفرانس گفتن)

طبق شایعات بیرون اومده بیشتر میشه Neo رو یک کنسول 1080/60fps تا 2k/30Fps در نظر گرفت (برای بازی های فعلی) و Scorpio رو 2K/60Fps تا 4K/30Fps

کنسول جدید سونی مطمئنا امسال میاد . همه شواهد اینو نشون میده فکر هم نکنم توی سخت افزار کنسول جدید سونی تغییری اعمال بشه
-------------------------------------------------------------------------------------------
Playstation 4 Neo Arrives End September
-------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه مالی AMD که نشون به فروش تراشه های سمی کاستوم در نیمه دوم سال 2016
eurogamer که گفته چندتا منبع تایید کردن که کنسول امسال میاد
اگر کنسول جدید سونی بخواد 2017 بیاد مثلا مارس اونی که فن پلی استیشن هست که تکلیفش مشخصه ولی کسانی که بخوان کنسول بگیرن صبر میکنن چند ماه بعد یه کنسول قوی تر میگیرن یجورایی میشه رقیب کنسول ماکروسافت ! که با توجه به قدرت بالا تر اون ضربه به فروش کنسول جدید سونی میزنه .
مشخصات کنسول یا شاید خوده کنسول دست بازی ساز ها هستش الان(نظر شخصی) که قراره بعد از ماه اکتبر تمامی بازی هایی که برای ps4 میاد برای کنسول جدید هم بهینه بشه . خبر هایی هم بوده که بازی ساز ها از سخت افزار جدید استقبال هم کردن !
به نظر من تنها دلیلی تا الان معرفی رسمی و جدی از کنسول جدید سونی نداشتیم این میتونه باشه که میخوان اختلاف قدرت کنسول به رخ بکشن و با دست پور رونمایی کنن .
اینم نقد DigitalFoundry
watch?v=XA3moBYaEYc

Attachments

• photo_2016-04-20_15-24-44.jpg
    photo_2016-04-20_15-24-44.jpg
    19 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
یه مثال ساده برات میزنم: یه زمین 10 متری دو برابر یه زمین 5 متری هست! یه زمین 1000 متری هم دو برابر یه زمین 500 متری ؛ ولی این دوبرابر کجا و اون دو برابر کجا!

درسته رو کاغذ جفت کنسول ها نزدیک به 40 الی 50 درصد با هم اختلاف دارن ولی اختلاف بین Scorpio و Neo میشه یه چی حول حوش 1.86 ترافلاپ( یعنی قدرتی معادل یه ps4 معمولی) که اصلاً رقم کوچیکی نیست.

یه مثال ساده برات میزنم: یه زمین 10 متری دو برابر یه زمین 5 متری هست! یه زمین 1000 متری هم دو برابر یه زمین 500 متری ؛ ولی این دوبرابر کجا و اون دو برابر کجا!

درسته رو کاغذ جفت کنسول ها نزدیک به 40 الی 50 درصد با هم اختلاف دارن ولی اختلاف بین Scorpio و Neo میشه یه چی حول حوش 1.86 ترافلاپ( یعنی قدرتی معادل یه ps4 معمولی) که اصلاً رقم کوچیکی نیست.
مثال نمیخواست حرف منم از اول همینه. اینکه صرفا بگیم 40% اختلاف دارن، دقیقا همون 40% نیست که PS4 و Xone داشتن.

• Like
Reactions: arash1996
واکنش جیمـ رایان رئیس بخش اروپایـه PlayStation به این سوال خبرنگار که آیا شایعات در مورد مشخصات نئـو صحت داره یا نـه ؟! :-B :D

JimRyan.gif

واکنش جیمـ رایان رئیس بخش اروپایـه PlayStation به این سوال خبرنگار که آیا شایعات در مورد مشخصات نئـو صحت داره یا نـه ؟! :-B :D

View attachment 61420
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است، کارم از گریه گذشته بدان میخندم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Breakdown

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or