یوشیدا: PS4 Neo عمر PS4 را کوتاه نخواهد کرد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای شوهی یوشیدا، رئیس استودیوهای جهانی سونی، در جدید مصاحبه خود با Gameswelt.TV اعلام کرد که عرضه کنسول ارتقا یافته سونی یعنی PS4 Neo، در طول عمر PS4 تاثیر گذار نخواهد بود و این کنسول جایگزین PS4 نمی‌شود. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

4ung_playstation4555x328-555x328.jpg

«قطعا این‌طور نیست [جایگزین کردن نئو به جای PS4]. کنسول PS4 همان PS4 است و شما هم به خوبی می‌دانید که PS4 Neo نیز همان کنسول PS4 است. پس بنابر این، عرضه PS4 Neo هیچ ارتباطی یه طول عمر PS4 ندارد و این کنسول [PS4] عمر واقعی خود را سپری می‌کند.»

پس از این‌که از آقای یوشیدا پرسیده شد که آیا قرار است نسل کنسول‌ها به خاطر سیاست‌های جدید سونی و مایکروسافت مبنی بر عرضه کنسول‌هایی با سخت اقزار قوی‌تر کوتاه‌تر شود، این جواب را داد. او خاطر نشان کرد که PS4 و PS4 Neo یکدیگر را تکمیل می‌کنند و نئو فقط کنسولی با سخت افزار قوی‌تر [و البته گران‌تر] خواهد بود و کنسول اصلی و استاندارد PS4 نیز بیشتر مقرون به صرفه است و قادر به میزبانی بازی‌های بزرگی مانند «Uncharted 4» خواهد بود.
صحبت‌های آقای یوشیدا مطابق با صحبت‌های آقای Andrew House در زمان معرفی رسمی PS4 Neo است. او اعلام کرد که: «کنسول PS4 Neo به منظور تکمیل PS4 و قرار گرفتن در کنار آن، مد نظر واقع شده است [دو کنسول یگدیگر را تکمیل خواهند کرد]. ما هر دو کنسول را در طول مدت عمر واقعی‌شان به فروش می‌رسانیم.»
دلیل این کار سونی را نیز گفت: «مشتری‌ها و مصرف کنندگان، خود را نسبت به تکنولوژی روز و نوآوری هماهنگ می‌کنند که بخش بزرگی از آن [پیشرفت سریع فن آوری] به لطف موبایل‌ها و کامپیوترها است.» Andrew House اشاره کرد که این یک استراتژی جدید برای ارائه سیستمی قوی‌تر از همان سیستم اصلی و اولیه است.
هیچ چیزی مانند نئو و اسکورپیو در نسل‌های گذشته کنسول‌ها رخ نداده بود. کنسول PS3 تا زمان عرضه کنسول PS4 هفت سال عمر کرد و کنسول Xbox 360 نیز تا زمان عرضه کنسول Xbox One، هشت سال عمر نمود. تاریخ لانچ و عرضه نئو مشخص نشده است اما گفته می‌شود که امسال عرضه خواهد شد. اسکورپیو نیز تعطیلات سال 2017 عرضه خواهد شد و مایکروسافت در مورد آن گفت که قدرتمندترین کنسول حال حاضر خواهد بود.

منبع

به نظر این حرکت موجب سردر گمی خریداران میشه حالا اینها دارن این کار میکنن اما واقعا به نظر شما وقتی E3 شد یک گیم جدید نشون دادن باید از PS4 نشون بدن یا PS4 neo ؟ ماکروسافت بیاد یه بازی جدید تبلیغ کنه باید بیاد از Scorpio نشون بده یا از X1 ؟

به نظر من بزرگترین مشکل اینجاست نه فلسفه وجودی خود کنسول جدید.:-??

• Like
Reactions: 19Rodar
فقط پورت و گرافیک داغون تحویل PS4 دارن ندن ما راضی هستیم :|

نه برعکسه. بلواقع باید سازنده هارو راضی کرد که وقت و هزینه بیشتر بزارن بازی هاشون رو برای Neo بهینه کنن که از حداکثر قدرت استفاده کنه. وگرنه همه تمایل دارن برای کنسول فعلی که بازار اصلی هست سرمایه گزاری کنن.

این وسط سر 1st Party ها احتمالا شاهد این قضیه خواهیم بود. چون بازی هاشون بنچ مارک Neo خواهند بود و تمام تمرکز استدیو روی این نسخه.

به نظرم صبر کردن برای مشخص شدن تکلیف کنسول جدید خیلی منطقی تره برای اشخاصی که قصد خرید PS4 رو توی این بازه زمانی دارن.
با توجه به اینکه خیلی از بازی های اصلی و همچنین انحصاری تا چند ماه دیگه عرضه میشن و همینطور اینکه گفته شده که کنسول جدید همین امسال عرضه میشه و از یک نظر چندتا خبر هم مبنی بر قیمت حدودی 400 دلار برای Neo گفتن (که احتمالا رد بشه) بهترین کاری که میشه کرد صبر کردنه چون چون چیز زیادی رو از دست نخواهید داد.

حالا رسما که معرفی نشده و به طبع خیلی اطلاعات دقیقی ازش در دسترس نیست. ولی اگر امسال عرضه بشه به نظر کار خیلی احمقانه ای میاد:D درواقع بهتر بگم، کار بی فایده ایه. نه کسی استقبال میکنه، نه خودش به اون شکل سودی میبره. حالا عرضه اسکورپیو (که سال بعد هم هست) قابل توجیهه، ولی این رو من یکی نمیتونم درک کنم که اصلا چه دلیلی داره امسال بخوان همچین کاری بکنند...

حالا رسما که معرفی نشده و به طبع خیلی اطلاعات دقیقی ازش در دسترس نیست. ولی اگر امسال عرضه بشه به نظر کار خیلی احمقانه ای میاد:D درواقع بهتر بگم، کار بی فایده ایه. نه کسی استقبال میکنه، نه خودش به اون شکل سودی میبره. حالا عرضه اسکورپیو (که سال بعد هم هست) قابل توجیهه، ولی این رو من یکی نمیتونم درک کنم که اصلا چه دلیلی داره امسال بخوان همچین کاری بکنند...
Neo رو ساخته واسه VR.

VR بیاد بعد NEO نیاد چطوری میشه ؟

اگر کنسول جدید بیاد و مثلا قیمت 150 دلاری اختلاف داشته باشه اونوقت هر کی بره سراغ نسخه استاندارد قطعا جای سوال داره! اینا دیدن تغییر نسل براشون خیلی هزینه بر هست گفتن این حرکت رو بزنیم که خیلی هم از تغییر نسل بیشتر براشون سود آوره اینجوری مر این نسل هم بیشتر میشه

به نظر من یک نظر سنجی بگزارید با این سوال آیا اگر گرافیک و فریم و رزولیشن روی PS4 Neo دو برابر PS4 باشه و قیمتش 200 دلار اختلاف داشته باشه شما کدوم رو میخرین؟ اونوقت که نتایج اومد میفهمین سونی و ماکرو چه بر سرتون اوردن

تنها دلیلش این میتونه باشه که این Neo واقعا هم چیزخاصی نیست و فقط تغییر در رزولوشن و اینا رو شاهد خواهیم بود و بهبود فریم و رزولوشن توی بازی های VR. از اونور حتی اختلاف سخت افزاریش خیلی زیاده با Scorpio و اون رسما کنسول نسل بعد شده (چیزی که با توجه به سابقه 2 نسل اخیر سونی دور از ذهنیته). الان 2 کنسول سر دهم درصد اختلاف روی ترافلاپس اینهمه قضیه داشتن توی رزولوشن و فریم و ... تو فکر کن اختلاف این جدیدا 2 ترافلاپسه! حتی رم دستگاه PS4 هم همونه و تغییری نداشته اما شایعه است مال اسکورپیو حداقل 12 گیگه!

احتمالا 2-3 سال هم همینطوری بگذرونن و 1 سال بعد از ریلیز اسکورپیو، سونی بیاد و عملا نسل 9 رو شروع کنه با یه کنسول جدید و واقعا قدرتمند تر. مثل نسل هفتم که 1 سال دیرتر از مایکروسافت شروع کرد.

تمامی اینا نظرات شخصی و حرف و حدیث است :دی

چرا؟

مثلا از کجا میدونی کسی استقبال نمیکنه؟

اعتماد.اعتماد کمی دارند گیمرها به این کنسولا اصلا نمی دونن هنوز چی هست که واسه خریدنش یا نخریدنش برنامه ریزی کنن.
عمر کمی داره قطعا اون هم به خاطر عنوانش هست که هنوز نسل و عوض نکرده.
کسی که اینو میخره باید بدونه 3 سال بعدش کنسول بعدی میاد آیا با این شرایط میخره؟اگر میخره پی سی وسوسه کننده تر از خریدن 3 سال به 3سال کنسول هست

تنها دلیلش این میتونه باشه که این Neo واقعا هم چیزخاصی نیست و فقط تغییر در رزولوشن و اینا رو شاهد خواهیم بود و بهبود فریم و رزولوشن توی بازی های VR. از اونور حتی اختلاف سخت افزاریش خیلی زیاده با Scorpio و اون رسما کنسول نسل بعد شده (چیزی که با توجه به سابقه 2 نسل اخیر سونی دور از ذهنیته). الان 2 کنسول سر دهم درصد اختلاف روی ترافلاپس اینهمه قضیه داشتن توی رزولوشن و فریم و ... تو فکر کن اختلاف این جدیدا 2 ترافلاپسه! حتی رم دستگاه PS4 هم همونه و تغییری نداشته اما شایعه است مال اسکورپیو حداقل 12 گیگه!

احتمالا 2-3 سال هم همینطوری بگذرونن و 1 سال بعد از ریلیز اسکورپیو، سونی بیاد و عملا نسل 9 رو شروع کنه با یه کنسول جدید و واقعا قدرتمند تر. مثل نسل هفتم که 1 سال دیرتر از مایکروسافت شروع کرد.

تمامی اینا نظرات شخصی و حرف و حدیث است :D
چون اسکورپیو قدرتش 50 درصد از نئو بیشتره نسل بعدیه؟ پس حتما پی اس 4 چون قدرتش 50 درصد از وان بیشتره یه نسل بالاتر از وانه؟
نئو همش تغییر رزولوشن نیست ممکنه حتی بازیاش با رزولوشن یکی با پی اس 4 باشه ولی گرافیک بالاتر داشته باشه پس اگه اسکورپیو نسل بعده اینم نسل بعده
Mandatory 1080p minimum native display resolution
Higher frame-rates
More stable frame-rates
Improved graphics fidelity
Additional graphics features
PS4 Neo: release date, specs, price and everything we know
شک نداشته باش که اگه سونی بعد اسکورپیو کنسول معرفی کنه مایکروسافتم بعد سونی یه کنسول جدیدتر معرفی میکنه با قدرت خیلی بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or