یوشیدا : DualShock 4 با Winsows همخوانی دارد

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
درود ؛

20130920_dualshock_4_ps4.jpg

امروز، یوشیدا در صفحه تویتر خود اعلام کرد که دسته DualShock 4 در هنگام عرضه با Windows همخوانی دارد و آنالوگ ها و دکمه های آن با بازی های ویندوز کار می کنند.

هم اکنون معلوم نیست که این کنترلر توسط رابط نرم افزاری DirectX شناخته شده (به عنوان دسته Xbox) و یا ویندوز آن را به عنوان کنترلری نا معلوم می شناسد.

DualShock 3 پورت Xinput ( پورت دسته x360 ) ندارد، یوشیدا هم اشاره ای نکرد که آیا DualShock 4 ازین پورت ساپورت می کند یا خیر و همه چیز بعد از لانچ معلوم می شود.

PlayStation 4 پانزدهم نوامبر در آمریکای شمالی و 29 نوامبر در اروپا عرضه می شود.

[SUP]Source[/SUP]

اشتباه نکن ، شما برای اتصال دسته DS3 نیاز به یک بلوتوث فقط دارید . نرم افزار DS3 رو دانلود میکنی ، اجرا میکنی . USB دستتم به PC وصل میکنی بهع سربرگ DRIVER میری ملزوماتو نشون میده نصب میکنی . بعد به سربرگ بلوتوث میری PAIRING میزنی پایان . USB رو میکشی حالشو میبری با تمام امکانات .

وقتی آدم اطلاعات نداره مجبور نیست بقیه رو هم گمراه کنه . خیلی هم آسونتر از دسته ایکس باکس شناسایی میشه .
افشین داره در مورد دسته 360 حرف میزنه:|

دیروز Wii U میخواست!امروزم حوس کرده با ویندوز همخوانی داشته باشه.
ما فکر کردیم یوشیدا شعله رقابت رو گرم می کنه نه رفاقتو!!:دی

اشتباه نکن ، شما برای اتصال دسته DS3 نیاز به یک بلوتوث فقط دارید . نرم افزار DS3 رو دانلود میکنی ، اجرا میکنی . USB دستتم به PC وصل میکنی بهع سربرگ DRIVER میری ملزوماتو نشون میده نصب میکنی . بعد به سربرگ بلوتوث میری PAIRING میزنی پایان . USB رو میکشی حالشو میبری با تمام امکانات .

وقتی آدم اطلاعات نداره مجبور نیست بقیه رو هم گمراه کنه . خیلی هم آسونتر از دسته ایکس باکس شناسایی میشه .

حال شما خوبه؟ من حرفی در مورد DS3 زدم؟! دوستمون گفت پد 360 رو نتونستم وصل کنم به PC، منم بهش گفتم واسه وصل شدن باید چیکار کنه! اصلاً در مورد DS3 حرف نزدم.

این که DS3 روی PC دنگ و فنگ بیشتری از پد 360 داره، چیزی بر علیه سونی نیست که به شما بر می‌خوره، سیاست خود سونی هست که محصولاتشو روی ویندوز ساپورت نکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or