یوشیدا :منتظر هیچ سورپرایزی از سوی سونی در مراسم TGS نباشید!

19Rodar

کاربر سایت
shuhei-yoshida.jpg

شوهی یوشیدا در آخرین نظر خود در جواب یکی از کاربران در حساب شخصی خود اعلام کرده اند که در مراسم Tokyo Game Showمنتظر هیچ سورپرایزی از سوی سونی نباشید.

بسیاری از طرفداران منتظر بودند که در این مراسم از The Last Guardian صحبت هایی را از سوی سونی بشنوند یا حتی دمویی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته بشود اما شوهی یوشیدا در حساب شخصی خود اعلام کرده اند که در این مراسم منتظر هیچ سورپرایزی از سوی ما نباشید.

این ماجرا از آنجا شروع شد که یک نفر در حساب شخصی آقای یوشیدا ازش پرسید:سونی در این اواخر خیلی ما را سورپرایز کرده است.من در تعجبم که آیا شما در مراسم TGS نیز ما را سورپرایز خواهید کرد یا خیر؟

آقای یوشیدا به این طرفدار اینگونه پاسخ داده اند:
سلام لوییس.خیر.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
عزیز بابت ترجمه ممنونم ولی خب کمی بدون منظور و درست ترجمه کن تا انشالله شما رو هم در لباس خبرنگاری ببیینیم! :d
من اصلا منتظر سورپرایزی نبودم!! وقتی همه چیز به خوبی پیش میره نیاز به سورپرایزی به عنوان محرک نیست !

آقای 19Rodar جون هرکی دوست داری بیخیال , قبول Xbone کنسول بهتریه انحصاری های بهتری داره

فقط خواهش میکنم در مورد Yoshida خبر منفی نزن که الان جزء محبوبترین افراد این صنعته , بخاطر عناوینی که تحویل سونی فن ها میده , همونایی که وقتی بحثش میشه تو و رفیقات یه گوشه قایم میشین

عزیز مگه من این خبر رو از خودم در آوردم .خبر ترجمه شده و درج شده فقط.
یه ترولی تو متن خبر بود که دوستان اشاره کردن و منم حذف کردم.دیگر کجای خبر مشکل دارد بگویید تا اصلاح کنم؟

چقدر بعضی از این سونی فن ها بی جنبن که طاقت یه خبر رو ندارند و شروع میکنند به گارد گرفتن!b-)والا خود یوشیدا گفته سورپرایزی براتون نداریم برید مشکلتون رو با خودش حل کنید.:d
نکه کم سورپرایز رو کرده هممون منتظریم . (کلا این فن های مایکرو از رو نمیرن)
ماکه مث شما نیستیم هر سال منتظر یه کال آفی
از سال 2006 که famito ueda بازی tlg رو تو مراسمی که به shadow of the colossus جوایز میدادن معرفی کرد تا الان هر ساله منتظر خبر از این بازی ام.

7 سال اندازه ی تمام کال آف دیوتی هایی که بازی کردی (البته اگه بازی کرده باشی ) منتظر این بازی بودم

آخرین ویرایش:
سونی اینقدر تو این نسل عنوان انحصاری درست و درمون داد که هر ان ممکنه تو هر کنفرانسی یه سورپرایز رو کنه .. در کل همیشه با سونی باید منتظر اتفاق ویژه بود :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or