یوشیدا :منتظر هیچ سورپرایزی از سوی سونی در مراسم TGS نباشید!

19Rodar

کاربر سایت
shuhei-yoshida.jpg

شوهی یوشیدا در آخرین نظر خود در جواب یکی از کاربران در حساب شخصی خود اعلام کرده اند که در مراسم Tokyo Game Showمنتظر هیچ سورپرایزی از سوی سونی نباشید.

بسیاری از طرفداران منتظر بودند که در این مراسم از The Last Guardian صحبت هایی را از سوی سونی بشنوند یا حتی دمویی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته بشود اما شوهی یوشیدا در حساب شخصی خود اعلام کرده اند که در این مراسم منتظر هیچ سورپرایزی از سوی ما نباشید.

این ماجرا از آنجا شروع شد که یک نفر در حساب شخصی آقای یوشیدا ازش پرسید:سونی در این اواخر خیلی ما را سورپرایز کرده است.من در تعجبم که آیا شما در مراسم TGS نیز ما را سورپرایز خواهید کرد یا خیر؟

آقای یوشیدا به این طرفدار اینگونه پاسخ داده اند:
سلام لوییس.خیر.

نظر شما در این مورد چیست؟

منبع

آخرین ویرایش:
پس ما حتما منتظر یه سورپرایز میشیم!:دی

البته طبیعی هست! هرچی سورپرایز داشتن رو دیروز خرج کردن! فقط 5 تا انحصاری جدید برای PS4 معرفی کردن! دیگه برای خود TGS‌ چیزی نمیمونه!

پس ما حتما منتظر یه سورپرایز میشیم (2)
یه دمو از گیم پلی ffxiv واس من خودش بزرگترین سورپرایز خواهد بود :d (با انجین جدید یه گیم پلی ....)

نمی‌دونم چرا این "نه" یوشیدا رو به عنوان تایید قبول کردم:d به نظرم تو TGS بیشتر تمرکز روی بازی فیرست پارتی هست، دیگه از ایندی خبری نیست چون دیروز رو کردن :d

ضد حال بدی به طرفداران خود زده است

50602605346930299585.gif

یه نکته ای رو هم باید متذکر شد، اینکه کسی که خبری رو ترجمه میکنه حق نداره به میل خودش جملات اینچنینی رو به متن خبر اضافه کنه:

شوهی یوشیدا در آخرین نظر خود در جواب یکی از کاربران در حساب شخصی خود ضد حال بدی به طرفداران خود زده است و اعلام کرده اند

با این کارهای چیپ و انعکاس دادن تمایلات فن بویانتون ارزش کاری که کردید رو پایین نیارید! بزارید حداقل خود خبر عاری از ترولینگ و این داستانا باشه!

یه نکته ای رو هم باید متذکر شد، اینکه کسی که خبری رو ترجمه میکنه حق نداره به میل خودش جملات اینچنینی رو به متن خبر اضافه کنه:

با این کارهای چیپ و انعکاس دادن تمایلات فن بویانتون ارزش کاری که کردید رو پایین نیارید! بزارید حداقل خود خبر عاری از ترولینگ و این داستانا باشه!
نمیدونم چرا با این حرف دوست عزیزمون خیلی خیلی موافقم

اصلاحش کردم.ببخشید
من فقط خواستم نظر شخصی خودم رو بگم که جاش اونجا نبود.ولی ماکان یه جورایی ضد حال بود دیگه:d حداقل واسه اون کاربر که ازش سوال پرسیده بود ضد حال بود. نبود؟:d

چقدر بعضی از این سونی فن ها بی جنبن که طاقت یه خبر رو ندارند و شروع میکنند به گارد گرفتن!b-)والا خود یوشیدا گفته سورپرایزی براتون نداریم برید مشکلتون رو با خودش حل کنید.:d

من فقط خواستم نظر شخصی خودم رو بگم که جاش اونجا نبود.ولی ماکان یه جورایی ضد حال بود دیگه
:d
حداقل واسه اون کاربر که ازش سوال پرسیده بود ضد حال بود. نبود؟

خوب این نظر شخصیت هست. منم موافقم. ضد حاله!:دی انم در شرایطی که همه منتظرن خبری از TLG بشه اما بهتره اینو به عنوان یه کامنت و نظر شخصی بنویسی. نه اینکه به متن خبر اضافه کنی.

آقای 19Rodar جون هرکی دوست داری بیخیال , قبول Xbone کنسول بهتریه انحصاری های بهتری داره

فقط خواهش میکنم در مورد Yoshida خبر منفی نزن که الان جزء محبوبترین افراد این صنعته , بخاطر عناوینی که تحویل سونی فن ها میده , همونایی که وقتی بحثش میشه تو و رفیقات یه گوشه قایم میشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or