یوبی سافت : امکان عرضه ی The Division برای دیگر پلتفرم ها ممکن است.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
the-division-00998877.png

شرکت Ubisoft، سازنده ی عنوان The Division اعلام کرد که این بازی می تواند برای پلتفرم های دیگر از جمله PC عرضه شود و هدف ما فقط PS4 و Xbox One نخواهد بود.

سازندگان بازی طی مصاحبه ای که با سایت IGN داشتند در مورد داستان بازی چنین گفتند: "داستان بازی زمانی اتفاق می افتد که ویروس ها کل شهر نیویورک را آلوده کرده اند و

تعدادی سرباز ویژه برای پاکسازی شهر اعزام شده اند" . وی افزود: "شما می توانید همانند یک بازی Open-World در شهر پرسه بزنید. همچنین بازی دارای مراحل فرعی زیادی

می باشد" . و در آخر: "تا به امروز هزاران نفر درخواست کرده اند که The Division برای PC هم عرضه شود و ما این مژده را می دهیم که امکان دارد نسحه ی PC این عنوان نیز

ساخته شود" .

منبع

آخرین ویرایش:
من که از این بازی خیلی خوشم اومد
یکی از مورد انتظارترین بازیها بعد از وی و واچ داگز

لامصب زمان داره دیر میگدره
زمانی که دوست داری تعطیلات طول بکشه زود تموم میشه و باید بری دانشگاه
الان برعکس شده

یوبیسافت و استدیوهای زیر شاخش دارن با WD و TD نشون میدن نسل بعد یعنی چی یعنی این دوتا بازی خیلی از انتظارات من بالاتر بودن از نظر گرافیکی کاش بقیه ی استدیوها و ناشرای دیگه ام اینقدر برای نسل بعد آماده بودن WD و TD هم از نظر بصری هم از نظر ایده هایی که پشتشونه تو E3 عالی بودن

من تریلری چیزی ندیدم، منظورشون از پخش ویروس چی بوده؟ویروس زامبی کننده س یا ...؟
نه ویرویس زامبی اینا نیست :d اگه اشتباه نکرده باشم یه ویروس کشنده‌است که از طریق اسکناس و پول به همه منتقل می‌شه که پخش ویروس ظاهرا‍ً تو روز جمعه سیاه(که خرید و فروش خیلی بیشتره) باعث فروپاشی آمریکا در 5 روز می‌شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or